Service για cd players

Reaction score
921
Καλησπέρα
Έχω δύο σιντι (μαραντζ + Κέμπριτζ στούντιο) που χρήζουν σέρβις, δεν ανοίγουν τα πορτάκια τους, κ να τους ρίξουν μια ματιά μήπως χρειάζονται τίποτε άλλο.

Εκτός από το εαστ ελεκτρονικς (που για λόγους δικούς μου δεν θέλω να ξαναπάω) , που μπορεί να τα πάω;
Κατά προτίμηση Αθήνα, ή άλλη περιοχή δίπλα σε Μετρό, η νότια προάστια και εκτός μέτρο...

(Πήρα κ τηλ σε Ζαχαριάδη στη Διδότου αλλά ίσως κλείσανε για καλοκαιράκι...)

Ευχαριστώ!

Reaction score
2
Καλησπέρα
Έχω δύο σιντι (μαραντζ + Κέμπριτζ στούντιο) που χρήζουν σέρβις, δεν ανοίγουν τα πορτάκια τους, κ να τους ρίξουν μια ματιά μήπως χρειάζονται τίποτε άλλο.

Εκτός από το εαστ ελεκτρονικς (που για λόγους δικούς μου δεν θέλω να ξαναπάω) , που μπορεί να τα πάω;
Κατά προτίμηση Αθήνα, ή άλλη περιοχή δίπλα σε Μετρό, η νότια προάστια και εκτός μέτρο...

(Πήρα κ τηλ σε Ζαχαριάδη στη Διδότου αλλά ίσως κλείσανε για καλοκαιράκι...)

Ευχαριστώ!
φιλαρακι εσυ μαλλον δεν θες ηλεκτρονικο... να πικαρεις τον east electronics θελεις απο οτι καταλαβα μιας και ειναι μελος εδω και το βλεπει,αλλιως δεν θα εκανες αναφορα στο ονομα του. τι οχι????????

Reaction score
921
Όχι βέβαια,
Μου έχει φτιάξει τέσσερις συσκευές
Και τον ευχαριστώ για αυτό

Reaction score
921
Επειδή δεν γνωρίζω, μήπως μπορείτε να μου στείλετε ένα τηλ η μια διεύθυνση;
Με προσωπικο μήνυμα ίσως, μην εκληφθεί σαν διαφήμιση.

Επίσης, γιατι ίσως παρερμηνευθηκε από το μέλος μπραχαμος, και ίσως φταίω κ εγώ έτσι όπως το έγραψα,
τον κ.Σακη τον εκτιμω, αλλά όπως έγραψα στο πρώτο ποστ, το θέμα είναι καθαρά δικό μου και φυσικα όχι δικό του

Reaction score
3.490
ένα λαστιχάκι συνήθως κόβεται ή φθείρεται με τα χρόνια, γι αυτό το λόγο δεν ανοίγει το πορτάκι .
θα δωσεις 50 ευρώ , για δύο λαστιχάκια του ενός ευρώ.
Καλύτερα να τα αντικατασττήσεις μόνος σου

Υ.Γ O Φανός στην οδό Σολωμού στην Αθήνα , διέθετε διάφορα μεγέθη.
Τα πολύ μικρά σε μέγεθος λαστιχάκια περιτυλίγματος λειτουργούν για 2-3 χρόνια και μετά ξεραίνονται

Last edited:

ika

News
Reaction score
16.682
Αν δεν ανοίγουν τα συρτάρια αλλά ακούγεται το μοτεράκι να γυρίζει, έχει κοπεί/λασκάρει ο ιμάντας σε κάθε player.
Δεν μπορείς να τους αλλάξεις μόνος σου αν δεν έχουν και άλλα θέματα για να πάνε σε μάστορα?
2€ το πολύ θα κάνουν τα 2 ανταλλακτικά.
Το μόνο που πρέπει να δεις είναι το πάχος και η περίμετρός τους, μπορεί να είναι διαφορετικά σε κάθε cdp.

Αν θες σώνει και καλά μάστορα, αυτός είναι κοντά σε στάση μετρό στα νότια.
Είναι ο Δελφίνης που λένε και παραπάνω (#6).

Last edited:

Reaction score
420
Επειδή δεν γνωρίζω, μήπως μπορείτε να μου στείλετε ένα τηλ η μια διεύθυνση;
Με προσωπικο μήνυμα ίσως, μην εκληφθεί σαν διαφήμιση.

Επίσης, γιατι ίσως παρερμηνευθηκε από το μέλος μπραχαμος, και ίσως φταίω κ εγώ έτσι όπως το έγραψα,
τον κ.Σακη τον εκτιμω, αλλά όπως έγραψα στο πρώτο ποστ, το θέμα είναι καθαρά δικό μου και φυσικα όχι δικό του

δελφίνης λέγεται. λάθος το έγραψα πριν. αλλά δεν ξέρω αν είναι ανοιχτός.

Reaction score
1.490
Πέρα από τον ιμάντα που γίνεται τσίχλα όπως σωστά αναφέρθηκε παραπάνω, στα Marantz και σε αρκετά ηλικίας 20 30 χρόνων ο φακός στο leiser είναι πλαστικός με αποτέλεσμα με τον χρόνο να καταστρέφεται και να μην μπορεί να διαβάσει το δισκάκι. Είχα πρόσφατα προσωπική εμπειρία σε ένα 67 se να χρειαστεί να αλλάξω όλο τον μηχανισμό ανάγνωσης, που μάλιστα τώρα πια είναι αδύνατον να βρεθεί ο original και παρά πολύ δύσκολα κάποιος καλός εναλλακτικός. Σε κάθε περίπτωση είναι καταπληκτικά μηχανήματα, ιδίως τα 67 se και 63 kis και αξίζουν τη φροντίδα ενός καλού μάστορα. Δύσκολα βέβαια να βρεθεί αυτή τη περίοδο...

Reaction score
29.521
Δεν χρειάζεται αλλαγή όλου του μηχανισμού , μόνο η κεφαλή LAZER.
Υπάρχουν στο εμπόριο περί τα 70-100 e.
Οποιος ψάχνει βρίσκει , και δεν εννοώ τις κινεζιές.

Reaction score
1.490
Δεν χρειάζεται αλλαγή όλου του μηχανισμού , μόνο η κεφαλή LAZER.
Υπάρχουν στο εμπόριο περί τα 70-100 e.
Οποιος ψάχνει βρίσκει , και δεν εννοώ τις κινεζιές.
Όταν εννοώ μηχανισμό εννοώ αυτό, που είναι το original ανταλλακτικό. Μόνο το lazer δεν αλλάζει, είναι ενσωματωμένο στον μηχανισμό...
Η τιμή του είναι 50-70 ευρώ αλλά original δεν υπάρχει... Έψαξα παρά πολύ. Αν έχεις link με original, θα σου ήμουν ευγνώμων αν μου το έδινες. Θα ήθελα να έχω κάβα ανταλλακτικά γιατί τέτοια μηχανήματα δεν ξαναβγαίνουν...
IMG_20250806_112750.jpg
IMG_20250806_113111.jpg

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847