Service για projectors

Reaction score
0
Γνωριζει κανεις να μου πει που μπορω να κανω service τον projector μου? Και μιλαω εκτος του επισημου service γιατι εκει μου ζητουν ενα σωρο λεφτα.
Εχω τον Hitachi pj-tx100 που παρουσιαζει το "κλασικο" προβλημα της σκονης εσωτερικα στο φακο. Αρα μιλαμε ουσιαστικα μονο για καθαρισμο.
Καθε πληροφορια θα ειναι χρησιμη.

Reaction score
0
κι εγώ τον ίδιο προβληματισμό έχω κι είμαι θεσσαλονίκη...το έχω κάνει ήδη 2 φορές μόνος μου, αλλά αν καπου μπορεί να γίνει πιο σωστά και σχετικά οικονομικά...

Reaction score
0
κι εγώ τον ίδιο προβληματισμό έχω κι είμαι θεσσαλονίκη...το έχω κάνει ήδη 2 φορές μόνος μου, αλλά αν καπου μπορεί να γίνει πιο σωστά και σχετικά οικονομικά...
Εγω Αθηνα. Και συ τον Hitachi εχεις? Και τον καθαρισες μονο σου? Για λεγε για λεγε.....

Reaction score
0
Δες εδώ:

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=267322

κι εδώ για τον 200 που είναισχεδόν ίδιος:

http://home.parse.nl/~michiel/hitachi pj-tx200 howto open/

είναι λίγο φασαρία αλλά γίνεται...

ναι νομιζω οτι τις πρωτες οδηγιες τις εχω ξαναδει. Παντως μου φαινεται κομματακι δυσκολο και επιφοβο. Και αν κατι δεν κανεις καλα?
Σε εσενα ολα πηγαν οκ? Και το πιο βασικο.
Φυγαν οι κυκλοι σκονης?

Reaction score
0
πήγαν όλα καλά από την άποψη οτι δουλεύει μια χαρά και δεν τον κατέστρεψα.
Δεν είχα κύκλους σκόνης (dust blobs) αλλά μια λωρίδα μωβίλας στα δεξιά και κάτω, όπως και γενική πτώση της οξύτητας της εικόνας. Η μωβίλα έφυγε και η εικόνα καθάρισε χωρίς όμως νομίζω να έρθει στο 100%. Θα έλεγα κάπου στο 80%. Το κακό είναι οτι η διαδικασία πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε 500 ώρες περιπου, τουλάχιστο σύμφωνα με τη δικια μου εμπειρία.
Η πρωτη φορά μου πήρε σχεδον 2 ώρες, αλλά τώρα πια το κάνω σε μια ωρίτσα.
2 σημεία είναι δύσκολα, όπως λένε και τα λινκς που σου έδωσα, το να βγει το καπάκι, και να ξαναπεραστουν οι καλωδιοταινίες. Τα υπόλοιπα θέλουν απλώς προσοχή και υπομονή.
Αν γενικά πιάνουν τα χέρια σου κι έχεις μια σχετική εμπειρία με τέτοια πράγματα μπορείς να το προσπαθήσεις. Σίγουρα εγώ δε δίνω 200 ευρώ στην αντιπροσωπεία για να το κάνει πάντως, αν και μάλλον μπορούν να πετύχουν καλύτερο αποτέλεσμα από μενα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.484
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid