Service για REVOX B77

Reaction score
1.549
καλησπερα! γνωριζει καποιος - καποιον καλο και με λογικες τιμες ανθρωπο να κανω ενα σερβις στο Revox μου? εκτως απο καποια θεματα που εχει θελω να κανω ενα ρικαπ και ενα ριτριμ μπας και ερθει στα ισια του! :107: ... Οτι μπορουσα μονος μου νομιζω πως το εχω κανει αλλα δεν ειμαι και ηλεκτρονικος δυστυχως και πραγματικα για το B77 θα ηθελα πολυ να ειμαι... ειναι τοσο απλα και σωστα σχεδιασμενο που χαιρεσαι πραγματικα να το πειραζεις και να το γαργαλας !!!:114:

Reaction score
27.112
Απάντηση: Servise για REVOX B77

ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΗΝΑ...

ΚΑΤΣΙΠΗΣ 2106458380 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ.

Reaction score
1.549
Απάντηση: Service για REVOX B77

αθηνα ειμαι ναι... ειναι καλος αυτος? θελω ηλεκτρονικο ατσιδα γιατι δυστυχως απο αντιληψη και εξυπναδα πασχουν πολλοι και πανε ψαχνοντας...

Reaction score
0
KALHSPERA EKANA PROSFANA SERVIS STHN DIKIA MOY A77 120 EYRO MOY PHRE ME POLI LIGA ANTALAKTIKA POY EINAI PANAKRIVA EINAI ΙΟΥΛΕΙΑΝΟΥ 45 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6974774757 ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΙΣΟ ΚΑΤΙ Η ΜΠΟΜΠΙΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΓΙΑΤΗ Η Α77 ΜONO APO THN MIA ΠΛΕΥΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΞΞΕΡΗΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΗ ΤΗ ΕΧΩ ΠΑΡΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟ ΚΑΛΑ

Reaction score
96
Απάντηση: Re: Service για REVOX B77

τα καθαρα επαγγελματικα ,γραφουν σε ΜΙΑ μονο πλευρα, και οι ταχυτητες που εχουν ,ειναι 7 1/2 και 15 ,ενω αυτα που προοριζονταν για οικιακη χρηση ,εγραφαν και στις δυο πλευρες της ταινιας,ενω δεν ειχαν 15 ταχυτητα (στα revox , αν θυμαμαι καλα , το επαγγελματικο το ελεγε Α 77 PRO & B77 PRO , ενω τα απλα δεν ειχαν καποιο γραμμα μετα τον κωδικο τους )

Reaction score
84
KALHSPERA EKANA PROSFANA SERVIS STHN DIKIA MOY A77 120 EYRO MOY PHRE ME POLI LIGA ANTALAKTIKA POY EINAI PANAKRIVA EINAI ΙΟΥΛΕΙΑΝΟΥ 45 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6974774757 ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΙΣΟ ΚΑΤΙ Η ΜΠΟΜΠΙΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΓΙΑΤΗ Η Α77 ΜONO APO THN MIA ΠΛΕΥΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΞΞΕΡΗΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΗ ΤΗ ΕΧΩ ΠΑΡΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟ ΚΑΛΑ
Το δις εξαμαρτείν.. Και greeklish κ κεφαλαία.. Δεν είμαι moderator αλλά όντως ενοχλεί

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478

Το δις εξαμαρτείν.. Και greeklish κ κεφαλαία.. Δεν είμαι moderator αλλά όντως ενοχλεί
Ευτυχώς που το παρατηρεί και κάποιος άλλος, άρχισα να αισθάνομαι ο παράξενος του "χωριού"!

Reaction score
1.549

δεν εχω γραψει ποτε απο την αλλη πλευρα της μπομπινας! τι σερβις εκανες στο Α77 σου?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis