Service Technics SL1210 MKII στη Θεσσαλονικη

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Μηνύματα
9.634
Reaction score
12.210
Τώρα είδα το μήνυμα σου.

Το 2012 όντος είχα κάνει αγορά από gotham όπου έφτιαξα και όλα μου τα interconnect. Έχω ακόμα και σήμερα μερικά καθώς κόψε ράψε βάλε σε κατασκευές χάλασε παλιό καλώδιο σιγά σιγά τα έφαγε ο σκόρος.:D

Καλό καλώδιο αλλά έχω καταλήξει σε μια custom DIY λύση. Με άριστα αποτελέσματα για τα αυτιά μου και το σύστημα μου και σαφώς τα προτιμώ από τα gotham.
Αν νομίζεις Παντελή μου ότι θα τη βγάλεις έτσι φτηνά γελιέσαι...:)
Για πες ακριβώς τι μου είχες πει τότε που έβγαλες τα gotham από το σύστημα σου και δοκίμασες κάτι άλλα <<καλωδιάκια>>!!!
 

Μηνύματα
1.097
Reaction score
1.168
........Πέτρο:D
Η αλήθεια είναι ότι έχω κατασταλάξει στα συγκεκριμένα που έχω φτιάξει και πραγματικά είναι αρκετά καλύτερα από τα gotham(καμία σχέση).:vinsent:
Αλλά όλα αυτά είναι στα πλαίσια του "μαρέσει" -- "δεν μαρέσει" -- "στο χώρο μου" -- "για τα γουστα μου" -- "για το σύστημα μου". Οπότε δεν είναι σωστό κατά την άποψη μου να κρίνω υπό την αντικειμενική πλευρά κάτι, αφού στην ουσία κρίνω υποκειμενικά.:)

Αλλά!!! σε blind test "μόνο στο σύστημα μου" θα καταλάβαινα αμέσως την διαφορά, όσο αφορά συγκεκριμένους συνδιασμούς καλωδίων. Το έχω κάνει........

Άλλωστε εντυπωσιάστηκα και με διάφορους τύπους καλωδίων που έχουν περάσει από τα χέρια μου και μέσα σε αυτά και καλωδιάρες που μου είχες δώσει μεν αλλά αδύνατο να αγοράσω δε. Να πω και ας πέσουν τάστρα να με πλακώσουν, νόμιζα στην κυριολεξία ότι έπαιζε άλλο ηχοσύστημα. Μέτα λύπης στα επέστρεψα εάν θυμάσαι μετά από τρεις εβδομάδες.

Εννοείτε ότι έχω ακούσει καλώδια καλύτερα από αυτά που έχω φτιάξει, δεν έχω φτιάξει το υπερκαλώδιο, αλλά εάν βάλει κανείς το κόστος να τα φτιάξεις με το πόσο ικανοποιούν τα αυτάκια μου δεν υπάρχει σύγκριση.

Μία τεράστια παρένθεση τα δικά σου υπερκαλώδια, εάν είχα φράγκα, εννοείτε πολλά και περισσευούμενα θα τα αγόραζα.

Φιλικά Παντελής
 

Μηνύματα
60
Reaction score
7
Καλησπέρα
Επαναφέρω το θέμα. Έχει βρει κάποιος στη Θεσσαλονίκη άνθρωπο σχετικό με το αντικείμενο;
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.602
Μηνύματα
2.865.617
Members
37.934
Νεότερο μέλος
corfu11
Top