Set Hi End HITACHI Προενισχυτης+Τελικός+Ράδιο

Status
Not open for further replies.
Reaction score
4
Πωλείται εξαιρετικό σέτ HITACHI απο το 1979 , που αποτελείται από προενισχυτή HITACHI HCA-7500 MKII Mosfet Τελικό HITACHI HMA-7500 MKII Ραδιοφωνο HITACHI FT-8000 σε υπεράριστη κατασταση.
Διδονται μαζι με τα original manual τους.
Μοναδικός ήχος και εκπληκτικό phono stage.

Τιμη 700 ευρώ
Foto απο internet.Τα μηχανηματα βρισκονται στήν Ερετρια ,και αυριο θα κατεβουν Αθηνα.
Ευχαριστω.
img_69070xih9.jpg
img_69070xih9.jpg
D3S_1205-inside-1200.jpg

Reaction score
56
http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/hifi/537743-hitachi-hi-fi/
"Μεταχειρισμένο - HITACHI HI-FI - €450
Περιγραφή:
Πωλειται σε εξαιρετικη κατασταση το εν λογω ηχοσυστημα. Προενισχυτης HITACHI HMA-7500 MKII Mosfet Τελικος ενισχυτης HITACHI HCA-7500 MKII Ραδιοφωνο HITACHI FT-8000 Ολα λειτουργουν αψογα, μονο το λαμπακι του δεξιου VU ειναι καμενο. Εκπληκτικος ηχος, ειδικα για λατρεις του βινυλιου
Διδονται μαζι με τα original manual τους."

Κάτι δεν πάει καλά στην τιμή και ανέβηκε στο avsite.
Τέλος πάντων, με ενδιαφέρει ο τελικός εάν σπάει το σύστημα και παρακαλώ τιμή .

Last edited by a moderator:

Reaction score
4
Για τους ενδιαφερόμενους το σετ δεν διαχωρίζεται,τα μηχανήματα ειναι σε κατασταση βιτρινας,χωρίς ιχνος αμιχης,και οσον αφορα την αγγελια με τα καμμενα φωτακια,μπορουν να το αγορασουν απο το insomnia.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.741
Αν η αγγελία του insomnia είναι η ίδια μ΄αυτή εδώ, τότε ο φίλος είναι απαράδεκτος.
Μπορούμε να το εκλάβουμε ως αναζήτηση κορόϊδων.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.741
Όπως και νάχει το πράγμα, έχει γίνει πολύ της μοδός να πωλούνται μηχανήματα παμπάλαια χωρίς καμιά αξία, ούτε καν συλλεκτική, σε τιμές πανάκριβες.
Με 700 ευρώ ξέρετε τι παίρνει κάποιος σήμερα.

Reaction score
27.271
[DOUBLEPOST=1445775395][/DOUBLEPOST]
Για τους ενδιαφερόμενους το σετ δεν διαχωρίζεται,τα μηχανήματα ειναι σε κατασταση βιτρινας,χωρίς ιχνος αμιχης,και οσον αφορα την αγγελια με τα καμμενα φωτακια,μπορουν να το αγορασουν απο το insomnia.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕ ΧΡΩΜΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ?

Reaction score
4
Τα 700 ευρώ που ζήτησα για τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ μηχανήματα πιστέυω οτι είναι μια τίμια και λογική τιμή,συμφωνα παντα και με τιμές Ebay...
Mε όλο το σεβασμό εγώ δεν χαρακτήρισα κανέναν ούτε κορόιδο ούτε και Απαράδεκτο.
Απαράδεκτα είναι τα σχόλια που αναφέρονται στο άτομό μου,και ούτε επιασα κανέναν απο το λαιμό να τα αγοράσει.Αν τα είχα πιο φθηνά απο παρόμoια μηχανηματα τοu insomnia,xe,κλπ θα είχε κανείς πρόβλημα?
Μάλλον οχι..Ο καθένας αγοράζει όποιο μηχάνημα βρει πιο φθηνα, σε συνάρτηση πάντα με την κατάσταση , και όσον αφορά την ψυχολογική κατάσταση και το αν νιώθει κορόιδο ,άλλοι έχουν διαμορφώσει τον χαρακτήρα του,οχι εγώ.
Ευχαριστω τους φιλους που ενδιαφέρθηκαν.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.741
Aν τα έδινες πιο φθηνά, φυσικά δεν θα υπήρχε πρόβλημα φίλε stratisp.
Το πρόβλημα είναι ότι τα δίνεις ακριβά.

Reaction score
27.271
Aν τα έδινες πιο φθηνά, φυσικά δεν θα υπήρχε πρόβλημα φίλε stratisp.
Το πρόβλημα είναι ότι τα δίνεις ακριβά.
ΑΣΧΕΤΟ ΑΠ ΑΥΤΟ ΚΑΚΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ Τ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΟΥ ΙΝΣΟΜΝΙΑ...

Reaction score
56
ΑΣΧΕΤΟ ΑΠ ΑΥΤΟ ΚΑΚΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ Τ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΟΥ ΙΝΣΟΜΝΙΑ...
Ναι εάν είναι έτσι .... Εγώ έκανα μία ερώτηση γιατί τόση σύμπτωση σε όλη την αγγελία...εκτός από το φωτάκι δεν μου έχει τύχει. Ο Μελίδης έχει δίκιο για τα παλιά μηχανήματα αλλά όσοι είναι κάποιας ηλικίας αγαπάμε παλιά με τα προβλήματα που κουβαλάνε. Τελικά τα μηχανήματα υπάρχουν ακόμη η όχι. Στο άλλο σαιτ πουλήθηκαν.

Reaction score
4
Εχω απαντήσει στα Π.Μ.
Τα μηχανήματα ειναι διαθέσιμα,Δεκτός οποιοσδήποτε έλεγχος-δοκιμή καθημερινές μετά τις 18:00.
Οπως ανεφερα και στους φίλους δεν έχουν αμιχή ουτε στην βαση τους...

Reaction score
91
Τι εγινε ρε παιδια παλι πρόβλημα θα κανουμε.Φιλε μου καλα κανεισ και τα πουλας οσο θελεις και οποτε θελεις και αν καποιος αγοραστεισ δεν σου κανει δεν τα δινεις κιολας! Χωρις καμια κοροιδια .Αυτή που λενε λενε δεν είναι για να αγορασουν είναι απλως για να λενε.καλη πωλησει

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.107