Set Up Home Cinema

Reaction score
45
Παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας για το συγκεκριμένο set up.
Ηχεία: FRONT - AUDIO SPECTRUM ARTEMIS V2
         CENTER - AUDIO SPECTRUM ESTIA V2
         SURR - AUDIO SPECTRUM SIRENE V2
SUB - KLIPSCH RW-10

AV RECEIVER: DENON AVR-3805

DVD: DENON 2910

ΤΕΛΙΚΟΣ: ANTHEM MCA 3 ΓΙΑ ΤΑ FRONT & CENTER

Περιμένω τα σχολιά σας!

Reaction score
50
Γεια σου φίλε μου και καλωσήρθες! Λοιπόν το setup σου μου φαίνεται παραπάνω από καλό! Ε εκτός βέβαια κι αν έχεις κανένα χώρο... 100 τετραγωνικά! Μέχρι 30-40 τετραγωνικά δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Δε μας λες όμως και συγκεκριμένα τις διαστάσεις του χώρου σου; Όχι τίποτε άλλο, αν είναι αρκετά μεγάλος ίσως να μην είναι επαρκές το sub (και πάλι όμως νομίζω τα Artemis έχουν πολύ καλό χαμηλό - μπορεί να μας πει περισσότερες λεπτομέρειες επί τούτου και όποιος φίλος τα έχει). Εν γένει πάντως γνώμη μου είναι ότι είσαι σε σωστό δρόμο. Ειδικά αν τα έχεις ακούσει και σ' αρέσουν μην το σκέφτεσαι καν!

PS αλήθεια τον Antem πού τον έχεις βρει; Τελευταία φορά που ρώτησα στην αντιπροσωπεία είπαν ότι έχουν σταματήσει να φέρνουν προϊόντα της Anthem στην Ελλάδα γενικά...

Reaction score
51
Όντως τα ARTEMIS έχω.......
Μπροστά έχω ARTEMIS (L-R) & PAN (center)
Και το PAN να πάρεις θα σε ικανοποιήσει πάρα πολύ γιατί δένει πολύ καλά με τα ARTEMIS. (και πληρώνοντας 50% λιγότερο........)
Πολύ καλά ηχεία, με άψογες μεσαίες (βελούδινες, σωστά τονισμένες και με καλή χροιά) που δένουν πολύ καλά και με τις υψηλές (επίσης γλυκές , καθόλου "τσιριχτές") δίνοντας συνολικά πολύ καλή ευκρίνεια και χρώμα, αποδίδοντας άψογα τις χροιές και και το σώμα των οργάνων (όπως και την θέση τους στον χώρο, παρουσιάζοντας σωστά την μουσική σκηνή) και τον φωνών.
Κατεβαίνουν χαμηλά, χωρίς σκαλοπάτι στις μεσοχαμηλές, ζητώντας την χρήση sub μόνο σε ακραία περάσματα ταινιών (και καθόλου σε ακροάσεις μουσικής)
Πραγματικά σωστά ηχεία που δεν κουράζουν σε πολύωρη ακρόαση ακόμα και σε μεγάλες εντάσεις.
Θέλουν ρεύμα για να αποδώσουν τα μέγιστα!

Πολύ καλή επιλογή, και το δέσιμο όλου του πακέτου κορυφαίο!
Καλή αγορά και ακροάσεις....... :D :D :D

(κάποια στιγμή θέλω κι εγώ να "χτυπήσω" τα SIRENE V2 για πίσω..... :roll: )

Reaction score
45
Ευχαριστώ για τις γνώμες σας, φίλε Μάνο τον ANTHEM τον έχω από προηγούμενο σύστημα και είμαι πολύ ευχαριστημένος, ο χώρος είναι περίπου 30-35 τμ. Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχουν ολοκληρωθεί οι αγορές και το 3ήμερο θα γίνει το στήσιμο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.452
Members
38.700
Νεότερο μέλος
proteusjohn