Shoot 'em Up (2007) - Ο γ@μών και δέρνων

Reaction score
0
Re: Ο γ@μών και δέρνων

πολύ γελοία η σκηνή!
μάπα πρέπει ναναι σαν ταινία, αλλά αφού παίζει Μόνικα...ΤΕΛΟΣ!!!

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Ο γ@μών και δέρνων

Γιάννη ακόμα και εγώ που είμαι γυναίκα, κάθε φορά που βλέπω την Μόνικα σκουπίζω το πάτωμα απο τα σάλια μου...

Είναι ΘΕΑ!!!!!! η γυναίκα.

Reaction score
49

Πρέπει ο Μπαμπινιώτης να την βάλει στον ορισμό της λέξης: ΓΥΝΑΙΚΑ!! :crazy_3: :cool_4:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Απάντηση: Ο γ@μών και δέρνων

Πρέπει ο Μπαμπινιώτης να την βάλει στον ορισμό της λέξης: ΓΥΝΑΙΚΑ!! :crazy_3: :cool_4:
Δεν νομίζω... Αν κρίνω από το όνομά του, ο Bambini-ώτης μάλλον θα βάλει καμιά πιο μικρή...:happy_8:

(Για τη Μόνικα πάντως, συμφωνώ με την Ειρήνη! :cool_4:)

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο γ@μών και δέρνων

Συμφωνώ απόλυτα :cool_4::cool_4:

(Για τη Μόνικα πάντως, συμφωνώ με την Ειρήνη! :cool_4:)
Μαμά Μαρία ούτε παιδί σου να ήμουνα...
Ταιριάζουμε σε πάρα πολλά.. :cool_4::cool_4:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Προς τους συντονιστές…
Επειδή δεν το βλέπω και πολύ εκτός θέματος το θεμα , μήπως να μεταφερθεί στο ηδη υπάρχον τοπικ στην κατηγορία κινηματογράφος
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=41069
Ας μεταφερθεί, αλλά αναγκαστικά θα πάρεις και τον Clive Owen πακέτο...:happy_9:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μπαμπινιωτης...Μπαμπινιωτης...ααα μαλιστα. Ειναι αυτος που καταργησε το "ν" και γραφει το "ορθοπεδικος" με "αι' γιατι, λεει, μας εγινε ...συνηθεια και συμφωνα με το γαλλικο orthopaedique, που βεβαια ΔΕΝ ειναι...γαλλικο; Ασε καλυτερα...που ξερεις καμια φορα με αυτους τους "σοφους" τι γινεται (οι πιο πολλοι αλλωστε εχουν ξεχασει τι σημαινει ΓΥΝΑΙΚΑ)

VG

Reaction score
0

Ο Μπαμπινιωτης εχει κατηγορηθει πολλες φορες,με μοναδικο κριτηριο οτι δεν παριστανει τον τυφλο στην εξελιξη και τροποποιηση της γλωσσας που λαμβάνει χωρα στο διηνεκες.Βου-Βου-Βούλγαροι!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Ο Μπαμπινιωτης εχει κατηγορηθει πολλες φορες,με μοναδικο κριτηριο οτι δεν παριστανει τον τυφλο στην εξελιξη και τροποποιηση της γλωσσας που λαμβάνει χωρα στο διηνεκες.Βου-Βου-Βούλγαροι!
Το θέμα έχει ξεφύγει από το αρχικό του πλαίσιο, έστω και βήμα-βήμα χωρίς να ευθύνεται άμεσα κανείς.

Και, VG, επειδή πολλοί από εμάς είμαστε Βού-Βου-Βούλγαροι με την παραπάνω έννοια, μήπως θα μπορούσες στο νέο topic που έχω ανοίξει να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς, γιατί μας ενδιαφέρει?

Reaction score
1.213

Γιάννη ακόμα και εγώ που είμαι γυναίκα, κάθε φορά που βλέπω την Μόνικα σκουπίζω το πάτωμα απο τα σάλια μου...

Είναι ΘΕΑ!!!!!! η γυναίκα.

:bravo: :bravo: :bravo:

Attachments

Reaction score
1.213

Προς τους συντονιστές…
Επειδή δεν το βλέπω και πολύ εκτός θέματος το θεμα , μήπως να μεταφερθεί στο ηδη υπάρχον τοπικ στην κατηγορία κινηματογράφος
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=41069

Μη βιαζεσαι .....νωρις ειναι ακομα !!!!! :cool_11::cool_11::cool_11:

Reaction score
0

Υπάρχει τέτοια σκηνή στο έργο? Α,ρε που μπορεί να σε οδηγήσει μια Μόνικα. Χρειάζεσαι κίνητρο για να το καταφέρεις αυτό που πέτυχε ο Κλαιβ....

Reaction score
180
Re: Shoot 'em Up (2007)

Ευχαριστη ταινια και διασκεδαστικη. Πολυ καλος ο Κλαιβ, πολυ θεα η Μονικα.
Προτεινεται.

Reaction score
0
Re: Shoot 'em Up (2007)

μου άρεσε που σ εκείνο το thread μας έκανε εντύπωση η φάση με τη Μόνικα.

συγνώμη δηλαδή ... ότι εκτελεί χρέη μαμής στο πρώτο 5λεπτο μέσα σε βροχή πυροβολισμών????????? Αυτό που το πάτε?????

[size=-2](ΑΙΜΑ ΜΟΥ λίγο είδα και το έκλεισα, ασχολούμαι με Βάιντα αυτόν τον καιρό :cool_11: )[/size]

Reaction score
17.394

:bravo: :bravo: :bravo:

Αυτη τη φωτογραφια τη θεωρω εξτριμ!!!!!

Για δες εκει.....να την πληρωσουν τα ολοφρεσκα λουλουδακια.....Συγκρατηστε την καλεεεε!!!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef