- Reaction score
- 4.057
πσσστ αντι να βαράς οθόνες μου στέλνεις 2 φωτογραφίες σου μία ανφάς και μία χωρίς να φάς (προφίλ δηλαδίς?)c:
c:
c:
c:
πσσστ αντι να βαράς οθόνες μου στέλνεις 2 φωτογραφίες σου μία ανφάς και μία χωρίς να φάς (προφίλ δηλαδίς?)
Εχω λόγο πλήηηηζ!!!:happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:
???Και ξαφνικα ,
εξαφανιστηκε το shoutbox!
To πολλα υποσχομενο chat δεν το βλεπω πουθενα!
Ισως δεν εγινα κατανοητος.
Επαναλαμβανω λοιπον.
Το shoutbox δεν θα λειτουργησει για λιγες ημερες.
Μεσα σε αυτες τις ημερες θα γινουν καποια πειραματα για να διαπιστωθει εαν οντως αυτο ηταν που προκαλουσε μερος των προβληματων.
Εαν ηταν οντως ετσι θα αντικατασταθει με chat room
Εαν δεν ηταν ετσι, θα επανερθει.
Και στην μια και στην αλλη την περιπτωση ειστε καλυμενοι.
Που ειναι το προβλημα δεν καταλαβαινω....
Άστα να πάνε...Απορω πως ειμαστε στον αερα με αυτα τα θεματα ανοιχτα.
Για το κενό ενημέρωσης έχεις δίκιο, απλά τρέχουν τόσα πράγματα μαζί που...Για αλλη μια φορα ομως ,επρεπε να ρωτησουμε για να παρουμε απαντησεις σε κατι που επρεπε να εχει γινει γνωστο εδω και καιρο!
Ελα ρε συ ,2 λεπτα ειναι.Για το κενό ενημέρωσης έχεις δίκιο, απλά τρέχουν τόσα πράγματα μαζί που...
...
Επειδη παρακολουθω Νικολα, ειναι ακριβως οπως στα λεει ο Νικος.Ανδρεα Κ, επειδη παρακολουθεις ,τι λες για το ανωθεν μηνυμα σου?
Με ολα αυτα που λες Νικο,που καιρος για τσατ τσαφ και τσουφ.
Απορω πως ειμαστε στον αερα με αυτα τα θεματα ανοιχτα.
Σωστά απλά κι εμείς gamata ρε Νικ. Να φανταστείς το μήνυμα θέλω να το απαντήσω από χθες το βράδυ που το επανέφερες και τώρα άδειασα. Την άλλη φορά ελπίζω να είμαστε γρηγορότεροι.Ελα ρε συ ,2 λεπτα ειναι.
Ανδρεα ,δεν μας λειπει τσατρουμ.Επειδη παρακολουθω Νικολα, ειναι ακριβως οπως στα λεει ο Νικος.
Καθε βραδυ μιλαμε στο τηλεφωνο οι τρεις μας- με τον αλλο Νικο- και προσπαθουμε να
τελειωνουμε με ολα αυτα.
Εχω ηδη παρακαλεσει τον Νικο μολις τελειωσει με αυτα να προχωρησει
στο chat room...
Παρε με τηλ να τα γραψω εγω μαρη!Σωστά απλά κι εμείς gamata ρε Νικ. Να φανταστείς το μήνυμα θέλω να το απαντήσω από χθες το βράδυ που το επανέφερες και τώρα άδειασα. Την άλλη φορά ελπίζω να είμαστε γρηγορότεροι.
...