* * * * * * SHOUTBOX * * * * * *

Reaction score
2
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
finder said:
Επειδη τσεκαρω.
Τη ωρα σηκωθηκες Γιαννη μου?
Ε?
Έφυγα απ' την κουβέντα γύρω στις 7 παρά τέταρτο το πρωί.......
Κάπου εκεί τέλος πάντων........
Ξύπνησα κατά τις 10:30 με 10:45.
Έκανα κάποια τηλέφωνα, ξύρισμα/ μπάνιο, AVsite και έφυγα κατά τις 1:30 απ' το σπίτι για σφαιράτο ταξίδι για δουλειά στην Καλάματα........
Πω , πω εσυ εισαι ρομποτ φιλε μου.
Τον ξεθεωσες τον Μαριο και ηταν λεει το πρωι που ξυπνησε (κατα της 1:30 το μεσημερι)σαν να χορευε ολη νυχτα , κοτοπουλο ηταν , ή κοτοπουλο ονειρευοταν πως ετρωγε δεν καταλαβα πολυ καλα :lol: :lol:

Reaction score
49
Χα,χα,χα........Τα έπαιξε ο Μάριος!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Και η πλάκα είναι ότι και σήμερα μπορώ χαλαράααααα να κάτσω μέχρι τις 6........
Και έχω μάθημα στις 11:30 αύριο!!!

Γιάννο, μήπως να πήγαινες για ύπνο γιατί θα σου πέσει βαρύ??
Εσύ φιλαράκι ξυπνάς νωρίς το πρωί για δουλειά.........
Χώρια που φοβάμαι μη φύγει καμιά παντόφλα από τη Μαρία!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Reaction score
2
Μπααα ,αυριο πρωι πρωι φευγουμε για Χανια , no work tomorrow.
Με στεναχωρισε λιγο αυτο που γινεται , ξερεις τι ειναι σοβαρο , μη χαλασει το site και τετοια. :(

Reaction score
49
Welcome my friend!!!!!!! :D :D :D

Ρε 'συ...Όντως ξύπνησες στις 1:30??? :shock: :shock: :shock:

Αλήθεια, Γιάννο εσύ τι ώρα σηκώθηκες??
Και ο Βασίλης δεν θυμάμαι τι ώρα είπε...Νομίζω κάτι έλεγε για 11:30........

Reaction score
7
Nαι ρε.Αφού δεν έχει βγεό πρόγραμμα εξεταστικής...Finder:1ον Πως σε λένε?
2ον Πώς και δεν έχουμε κανονίσει ακόμα καφέ?

Είναι αναπόφευκτο να υπάρχουν προστριβές. Όπως έχουμε ξαναπεί το site είναι μια μικροκοινωνία. Όσο περισσότερο αναπτύσσεται,τόσο περισσότεροι άνθρωποι μπαίνουν οπότε τόσο περισσότερες διαφορετικές προσωπικότητες συνυπάρχουν...Κάποια στιγμή θα γίνει το μπάμ. Απλά το θέμα είναι να υπάρχει σωστή αντιμετώπιση και όχι ξεκατινιάσματα σαν να πλακώνεται η Χειλουδάκη με την Μπάρκα live στα παράθυρα της Τατιάνας...

Reaction score
49
finder said:
Μπααα ,αυριο πρωι πρωι φευγουμε για Χανια , no work tomorrow.
Πάτε Blue Apartments??? :D :D :D
Θα κάνεις μια βουτιά και για μένα φιλαράκι??? :D :D :D
Πολύ θα ήθελα να είμαι και εγώ εκεί γαμώ το!!!! :(

finder said:
Με στεναχωρισε λιγο αυτο που γινεται , ξερεις τι ειναι σοβαρο , μη χαλασει το site και τετοια. :(
Γιάννη κάποια πράγματα τα έχω δει πολύ καιρό τώρα.......
Κάποιες στιγμές χτύπησα και τις καμπάνες για κάποια γεγονότα, έβαλα και τις φωνές για να ξυπνήσουμε.
Έχω φάει πολλά ξενύχτια εδώ μέσα......
Έχω καταναλώσει πολλέεεεεεεες ώρες από τη ζωή μου για να βοηθήσω να φτιάξουμε γερές βάσεις εδώ μέσα........
Δυστυχώς υπάρχουν και άνθρωποι που πάντα επιχειρούν να καταστρέψουν ότι είναι καλό και όμορφο.....
Γιατί ζηλεύουν να βλέπουν μια ομάδα ανθρώπων να κάνουν το κέφι τους, να μιλούν με άλλους φίλους (ακόμα και αν δεν τους έχουν δει ποτέ από κοντά)
Και αρχίζουν τις φιτιλιές.........
Βέβαια, όλοι αυτοί θα ξαναγυρίσουν κάποια στιγμή εκεί που έχουν μάθει να ζουν...Στα σκατά.....Γιατί δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς την μυρωδιά της σήψης και του βόθρου που έχουν στην καρδιά τους και το μυαλό τους και εν τέλει την ψυχή τους.
Δεν θα μπορέσουν να μείνουν πολύ καιρό στο AVsite γιατί εδώ όλα μυρίζουν....λουλούδια, κήπους και δροσερό αεράκι από την θάλασσα...........
Και αυτό έχει γίνει πολλές φορές φίλε Γιάννη.........

Ακόμα κι αν χαλάσει όμως ο κήπος μας, παρ' όλο που θα στεναχωρηθώ, να είσαι σίγουρος για ένα πράγμα Γιάννο......
Εγώ, σαν Γιάννης, έχω μαζέψει τα όμορφα και ξεχωριστά "λουλούδια" του κήπου μας.......
Με τα περισσότερα από αυτά έχω φροντίσει να τα δω από κοντά και να τα φυλάξω στο μεγάλο βάζο της καρδιάς μου......Και θα μείνουν για πολύ καιρό εκεί........Ανεξάρτητα αν κάποιοι, σαν κατσίκια προσπαθήσουν να "μασουλίσουν" τον όμορφο κήπο μας.......... :wink: :wink:

Reaction score
7
Εσένα θα σε λέω Γιάννη και τον Γιάννη Δημητρό...By the way που λένε και οι Αγγλοσάξωνες εσύ καμάρι μου Δημητρό τι ώρα σηκώθηκες?

@Δημητρό εγώ από τι φυτό είμαι μπουμπούκι? 8)

Reaction score
49
Μάριος Λαζάρου said:
Δημητρό τι ώρα σηκώθηκες?
Δε με προσέχεις, δε με προσέχεις.....Για κοίτα πιο πάνω παλικάρι μου........

Μάριος Λαζάρου said:
@Δημητρό εγώ από τι φυτό είμαι μπουμπούκι? 8)
Εσύ αγόρι μου δεν είσαι μπουμπούκι......
Είσαι...πλάτανος.
Στην ίδια κατηγορία με τον Γιάννη και τον Βασίλη!!!!!! :D :D :D :D

Reaction score
7
Λοιπόν έχουν δίκιο...Όσο γερνάς χρειάζεσαι λιγότερο ύπνο :p :p

(Βέβαια με αυτήν την λογική ο σΚαφάτος θα είναι σαν τις νυχτερίδες ανάποδα με τα μάτια ανοιχτά...)

Reaction score
2
Πάτε Blue Apartments???
Θα κάνεις μια βουτιά και για μένα φιλαράκι???
Πολύ θα ήθελα να είμαι και εγώ εκεί γαμώ το!!!!
Και βεβαια , μονο μια
Ενταξει εσεις οι παλιοι ξερετε ποτε παει στραβα κατι , ειστε υποψιασμενοι , αλλα το ειπα επειδη διαβασα πολλους απογοητευμενους και ξερεις αμα σου λεει ο παλιος υπαρχει προβλημα και προσοχη μην καταντησουμε σαν αλλα .
Ειμαι στο site απο το '04 , 3 μηνες περιπου μετα που πρωτολειτουργησε αλλα τελευταια η βαβουρα ειναι μεγαλη.
Ξερω γω τι να πω.

Reaction score
2
Μαριε παμε Καλαθα λιγο μετα την Σουδα.
Μπορει να κουτουλησω και με τον Λευτερη , αν και αυτουνου η δουλεια ειναι λιγο δυσκολη και δεν θελω να τον ανακατωσω , θα ειμαι και με τα παιδια. :wink:

Reaction score
2
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Θα πάνε Καλαθά........
Σε ένα παλιοξενοδοχείο με μια παλιοπισίνα και με χάλια θέα.......Ουουστ...:lol: :lol: :lol:
Ειδες κολοκατασταση ? αλλα τι να κανουμε θα το υποστω και αυτο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos