* * * * * * SHOUTBOX * * * * * *

Reaction score
49
Για να μην σας κρατάω σε αγωνία θα σας πω κυρίως τον τίτλο (στο περίπου)
Και τα "σχόλια" μου, αργότερα.

Ουσιαστικά (όπως είχα πει και πριν από 1+ χρόνο) πρέπει η κατηγορία "Δίχως Όρια & Θέμα" να είναι κλειδωμένη για όσους δεν είναι μέλη (ή δεν έχουν κάνει log in)
Είναι ένας χώρος που συζητάμε για διάφορα θέματα και είναι πολύ πιο προσωπικές συζητήσεις.....
Γιαυτό και υπάρχουν γέλια και χαρές και τσαμπουκαλίκια....

Γιατί λοιπόν να τα βλέπουν και οι άσχετοι τα "οικογενειακά" μας?????
Όσοι θέλουν να μάθουν για Av ας διαβάσουν όλα τα υπόλοιπα.....
Τα "οικογενειακά" μας όμως μόνο αν μπουν στην "οικογένεια"

Τα υπόλοιπα μετά....
Καίει η λάμπα.......................... :D

Reaction score
0
Χμμμμμ, ακούγεται ενδιαφέρον.
Καλό βράδυ σε όσους ξενυχτίσουν, καλόν ύπνο σε όσους την κάνουν και όνειρα γλυκά :D

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Άντε να δω ΠΟΣΑ θέματα θα ανοίξουν ακόμα του τύπου "με ενοχλεί αυτό" , "με πείραξε ο τάδε", "μου πήρε το παιχνίδι μου ο δείνα" κλπ.
Φίλοι μου, θα μιλήσω γενικά γι' αυτό σας παρακαλώ μην τα πάρετε ... Τίποτα δεν είναι προσωπικό.

Νομίζω ότι τόσο η διαμαρτυρία, όσο και το άνοιγμα τόπικ για την έκφρασή της και την αναζήτηση των απόψεων των άλλων, είναι μια υγιής μορφή αντίδρασης και δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα πρέπει να ταυτίζεται με την απρέπεια. Αν και όταν υπάρχει παρεκτροπή, είναι ένα ανεξάρτητο φαινόμενο, κατακριτέο αλλά και ερευνητέο.

Αν κάποιον τον ενοχλεί "αυτό" ή τον πείραξε "ο τάδε" (δεν χρησιμοποιώ της εκφράσεις του Δευκαλίωνα με ειρωνεία, θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω), τα πράγματα που μπορεί να κάνει είναι μετρημένα:
Α) να το ανακοινώσει δημιουργώντας ένα τόπικ γι' αυτόν το σκοπό.
Β) να διαμαρτυρηθεί ευγενικά μέσα στο ίδιο το τόπικ όπου δημιουργήθηκε το θέμα (αυτό ισχύει για μία μόνο απάντηση, γιατί αν δεν γίνει αμέσως κατανοητό ότι ένας άνθρωπος θίχτηκε άρα κάποια πράγματα ξεπέρασαν τα όρια, ο άνθρωπος θα τα ξεπεράσει κι αυτός, και τότε θα πρόκειται για αντίδραση και όχι για δράση).
Γ) να "μαμήσει" το τόπικ όπου δημιουργήθηκε το θέμα (σε πολλές περιπτώσεις φυσική συνέπεια, αλλά καλύτερο δεν θα ήταν το Α;).
Δ) να κάτσει και να τη φάει (ποιος θέλει τέτοιους συνομιλητές;)
Ε) να αποχωρήσει, με δεδηλωμένη έξοδο ή απλώς αποφασίζοντας να απέχει (άρα το σύνολο φτωχαίνει).

Τι προτιμάμε λοιπόν;

Ας μην επικεντρωνόμαστε και ρίχνουμε όλο το ανάθεμα στην ευρύτερη κατηγορία των "γενικών" θεμάτων, η ιδιαιτερότητα της οποίας είναι ότι ακριβώς επειδή καλύπτει περίπου τα πάντα, οι διαφωνίες που μπορεί να δημιουργηθούν και να καταλήξουν σε κόσμιες ή μη κόσμιες αντιπαραθέσεις είναι περισσότερες. Βλέπουμε ότι και στις εξειδικευμένες κατηγορίες που αφορούν αυστηρά τους λάτρεις του αντικειμένου του φόρουμ, τα ξεπουπουλιάσματα τελευταία δεν λείπουν.

Ίσως λοιπόν να ήταν καλύτερα να τα βάλει κανείς κάτω με την καταξιωμένη από την επιστήμη μέθοδο της ανάλυσης, και μετά, στην ανασύνθεση, είναι βέβαιο ότι θα φανεί ποιο ακριβώς είναι το σημείο που πάσχει. Η ξαφνική ανακατωσούρα είναι σύμπτωμα, όχι ασθένεια.

Γνώμη μου πάντα, και με πλήρη συναίσθηση του ότι δεν είμαι κανένας πρωτεργάτης του φόρουμ για να έχω βαρύνοντα λόγο…

Reaction score
49
Μαρία, συμφωνώ σε όλα!
Από την προφανή ανάγκη κάποιου να απαντήσει (με ή χωρίς εισαγωγικά) σε μια πρόκληση συνομιλητή του ως και το ότι αναταραχές σαν τις τελευταίες δεν υπάρχουν μόνο στα "Δίχως Θέμα" αλλά παντού.......
Ακόμα και σε περιπτώσεις που οι συζητήσεις έχουν τεχνικό θέμα και επομένως ευκολότερη τεκμηρίωση......

Διαφωνώ εντόνως και κατηγορηματικά στο σχόλιό σου, το οποίο και μεταφέρω εδώ:

Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Γνώμη μου πάντα, και με πλήρη συναίσθηση του ότι δεν είμαι κανένας πρωτεργάτης του φόρουμ για να έχω βαρύνοντα λόγο…
Όλοι οι φίλοι εδώ μέσα έχουν την ίδια ισχύ και βαρύνουσα σημασία στα λόγια τους. Ανεξάρτητα από τίτλους, posts ή ώρες ή ακόμα και γνωριμίες.......
Υπάρχουν δε άνθρωποι που με τα γραφόμενά τους έχουν συμβάλλει τα μέγιστα και κυρίως έχουν αποδείξει πολλές φορές πόσο αγαπούν και σέβονται τον virtual χώρο του AVsite και τους συνομιλητές τους.
Μαρία μου, η γνώμη σου μόνο ελαφριά δεν είναι στα αυτιά μας!!
Σ' ευχαριστώ πολύ για όλα τα (καλοπροαίρετα) σχόλιά σου!!

Reaction score
49
Πάω να ρίξω μια ματιά!!! :) :)
Πήγαινε να πέσει κουρασμένο αγόρι!!
Έχω να γράψω ένα....ποταμάκι (εκτός και αν αλλάξω γνώμη στο μέγεθος και παίξει σε....ρυάκι ή και ποτάμι...)
Μάλλον θα πάρει λίγο χρόνο φιλε!

Reaction score
7
Είμαι οκ τώρα.Άμα δεν με δείς να παρακολουθώ την κατηγορία θα πεί οτι τα έπαιξα...

Δεν υπάρχει λόγος να μαζεύεσαι...Είμαστε large εμείς...Έχουμε μεγάλο ειδικό βάρος...:p

...Γύρω από την μέση...

Reaction score
49
Βρίσκω σωστές τις παρατηρήσεις σου γιαυτό τις "κολλάω" εδώ και προσυπογράφω!!

Μάριος Λαζάρου said:
Παιδιά συγνώμη εκ των υστέρων ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ....

Όποτε μπαίνω πια να δώ τι γίνεται θα δώ min. 2 θέματα του στύλ "Μαμά μου φάγαν το μπιφτέκι μου", θα απειλείται σύρραξη από 3 μέλη και πάνω και ούτω καθεξής...Φίλε Βασίλη δεν το λέω προσωπικά για το δικό σου θέμα αλλά ευκαιρίας δοθήσης κάνω παρατηρήσεις...Έχω σιχαθεί να βλέπω ανόητους καβγάδες, έχω βαρεθεί τις μπηχτές, τα υποννοούμενα, τις κατινιές και οτιδήποτε άλλο προσβάλλει την αισθητική μου και τα εγκεφαλικά μου κύτταρα....

Χάρηκα όταν μπήκα στο site στην αρχή γιατί είχε μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας από τα περισσότερα άλλα site που μπαίνω και πίστευα οτι δεν θα υπάρχει μπουρδολογία...Τελευταία με μεγάλη μου λύπη βλέπω οτι η μπουρδολογία ζει και βασιλεύει....Προσπαθούμε να ηρεμήσει η κατάσταση και όλο και κάποιος θα πεταχτεί να ανάψει μια νέα εστία αντιπαραθέσεων...Έλεος πια ούτε η Πυροσβεστική να είμασταν...Και για να το πώ πιο απλά. Όποιος βρίσκει πράγματα να τον ενδιαφέρουν τα κρατάει και συνεχίζει. Αν κάτι σας ενοχλεί υπομονή...Μπορεί και εσείς να ενοχλείτε κάποιον και να μην το ξέρετε...

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

Αν οι αγαπητοί Συντονιστές πιστεύουν πως κάποιο σημείο ή ολόκληρο το κομμάτι είναι προσβλητικό να με συγχωρέσουν και ας το διορθώσουν...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.897
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster