shoutbox

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: shoutbox

Το shoutbox στην vbulletin (δλδ την πλατφόρμα που χρησιμοποιεί το AVSite και πλήθος άλλων φόρουμ) είναι η νο1 τρύπα για ιούς και γενικά εξωτερικές ''επιθέσεις''.
Οπότε δεν είναι και τόσο καλή ιδέα..

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.695

8a sas protina na bazame ena shoutbox pou me to shoutbox na milame oloi ekei ti lete :) eseis
Μα τι μανία είναι αυτή με τα greeklish ρε παιδιά;
Στα σχολεία δεν σας μαθαίνουν πλέον ελληνικά;

Το shoutbox υπήρχε πιο παλιά και βγήκε για λόγους ασφαλείας του συστήματος όπως είπε και ο gstriftos.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.695

Με την ευκαιρία να σας παραθέσω ένα μήνυμα που διάβασα από το φέϊσμπουκ (ελληνιστί facebook) σε άπταιστα greeklish από έναν φίλο ενός φίλου του φίλου μου.
Δεν μπήκα καν στον κόπο να το διαβάσω.

parakalountai oloi oi filoi kai siggeneis kai agnwstoi,kai simpatheis kai mi, na min prospathoun na epikoinwnisoun mesw kinitou me emou tou idiou! Kapoio KALO paidi (ermafrodito mavro poutanaki tis ibizis) theorise anagkaio na daneistei to kinito mou....kai MALLON to ksexase!!! den peirazei na nai kala to paidi! apo evdomada tha exw ton idio arithmo.,doksa tin cosmote...efxaristw!

Reaction score
20

Με την ευκαιρία να σας παραθέσω ένα μήνυμα που διάβασα από το φέϊσμπουκ (ελληνιστί facebook) σε άπταιστα greeklish από έναν φίλο ενός φίλου του φίλου μου.
Δεν μπήκα καν στον κόπο να το διαβάσω.
Χάνεις!!! φοβερό γέλιο!!!

Reaction score
1.844

Γιατί; Τι λέει;
Παρακαλούνται όλοι οι φίλοι και συγγενείς και άγνωστοι, συμπαθείς και μη, να μην προσπαθούν να επικοινωνήσουν μέσω κινητού με εμού του ιδίου! Κάποιο ΚΑΛΟ παιδί (ερμαφρόδιτο μαύρο πουταν@κι τις ιβιζις) θεώρησε αναγκαίο να δανειστεί το κινητό μου....και ΜΑΛΛΟΝ το ξέχασε!!! δεν πειράζει να ναι καλα το παιδί! από εβδομάδα θα έχω τον ίδιο αριθμό, δόξα τιν cosmote ... ευχαριστώ!

:143:

Reaction score
1.844

Όχι ρε, έχω μεταφραστή. :121: Τον θέλεις;

Τιμαί λογικαί. :119:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.695

Το χειρότερο είναι να είσαι ανορθόγραφος και στα greeklish.
π.χ. (από facebook)

kserw go re si ti na soy po.an 8elis na pas pane alios mhn pas.
ala kian den pas sta arxidia mas. e ksero go ntaksi k ti egine re si.
sto kato kato ti zori travas? 8a vriw ali doylia.pou ma blekis me sardelozoumia.

Reaction score
20

Το χειρότερο είναι να είσαι ανορθόγραφος και στα greeklish.
π.χ. (από facebook)

kserw go re si ti na soy po.an 8elis na pas pane alios mhn pas.
ala kian den pas sta arxidia mas. e ksero go ntaksi k ti egine re si.
sto kato kato ti zori travas? 8a vriw ali doylia.pou ma blekis me sardelozoumia.
Μετάφραση:
den ksero tin apantisi. den ehis ipohreosi na pas.
pas den pas sta tetia mas. den vlepo na alazi kati.
giati agonias gia mena? eho ki ala talenta. an pesis sta pitura se trone i kotes. :137: :142:

Reaction score
10
Άιντε βρε, που νομίζαμε ότι χάθηκες στη μετάφραση... Βάλε κάνα ενδιαφέρον νήμα όπως αυτό με το κράνος...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik