Shuguang Psvane Reference T-series

Reaction score
9
Μετά τις Treasure η Shuguang βγάζει στην αγορά νέες λάμπες για τους τύπους 845, 805, 211, 12AX7, 12AU7, 12AT7 και EL84.

The latest addition to the Shuguang current production high end tubes - designed by Shuguang Treasure team and manufactured by Shuguang's most experienced assembly workers. Only available from Grant Fidelity for North America.

Psvane (pronounced as Pavane, -s silent) - the brand name is inspired from the 17th century European dance to classical music, and the solo piano composition by French composer Maurice Ravel in late 19th century.

Reaction score
9
Απάντηση: Shuguang Psvane Reference T-series

Η θεωρία είναι να προσφέρουν λάμπες καλύτερης ποιότητας σε κατασκευή και ήχο από τις υπάρχουσες νέας παραγωγής. Κάθε προσπάθεια βελτίωσης είναι ευπρόσδεκτη, αλλά έχει και το αντίτιμό της. Δεν τις έχω ακούσει τις συγκεκριμένες λάμπες αλλά οι Treasure KT88 που έχω δοκιμάσει είναι εξαιρετικές. Στο μέλλον θα τις δοκιμάσω σίγουρα. Αν βγάζανε και ΚΤ90.....αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Βρε ατιμε....πανω που ειπαμε να ηρεμησουμε για λιγο....μας αναβεις τα λαμπακια.
αυτη η χρυσοποδαρη ΑΧ7 πολυ με ερεθισε:404:

Reaction score
9

Βρε ατιμε....πανω που ειπαμε να ηρεμησουμε για λιγο....μας αναβεις τα λαμπακια.
αυτη η χρυσοποδαρη ΑΧ7 πολυ με ερεθισε
Αμ εμένα να δεις, αλλά τι να κάνω με τόσες λάμπες που έχω μαζέψει προσπαθώ να μείνω ψύχραιμος γιατί η τιμούλα τους τσούζει:135:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.602
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds