Silvercrest SL 65 με 60 Ευρώ από το Lidl!!!

Reaction score
0
Γεια σας φιλοι.Εχω αγορασει κι εγω αυτον τον δεκτη της COMAG (silvercrest sl65 2ci) απο το LIDL, μαζι με ενα satfinder κι ενα LNB.Ψαχνοντας λοιπον πληροφοριες στο Internet επεσα σ'αυτο το post κι ετσι γνωρισα και το forum αυτο.Σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ικανοποιημενος με τον δεκτη.Εχει καλο tuner με καλη αποκριση και σημα και απο οτι φαινεται εχει δυνατοτητες για "πειραγματα".Παραλληλα χρησιμοποιω και καρτα DVB στο PC μου (Skystar2).
Κοντολογις ,σκοπευω να "σκαλισω" λιγο τον δεκτη.Αν καποιος ξερει κανα καλο link ας μου στειλει ενα pm please.

Reaction score
0
Για σας παιδια. Αν και λιγο καθυστερημενα,μηπως μπορουσα να εχω pm με πληροφοριες για τον δεκτη?

Reaction score
0
Γεια σας.Ξαναπροσπαθω να στειλω μυνημα δεν εχω εμπειρια στα φορουμ ουτε στα δορυφορικα.Λοιπον πηρα και εγω τον silvercrest, και μπορει η επιλογη να μην ηταν και η καλυτερη αλλα ηταν η αφορμη να ασχοληθω με το χομπυ.Ενω δεν ειχα ιδεα το εφτιαξα το συστημα προχωραω σε δευτερο πιατο τριτο lmb κλπ.Στο θεμα της "αναβαθμισης" δεν βρισκω κατι για καποια καναλια ακομη που διαβαζω.Θα εκτιμουσα μια βοηθεια.Ευχαριστω για τη φιλοξενια.

Reaction score
23
Ο δέκτης Silvercrest SL65 2CI στις 11/9 μπαίνει πάλι προς πώληση στα Lidl προς 70 euro.

Ρωτάω λοιπον τους ήδη κατόχους :

Αυτη την στιγμή "δουλευει" τίποτα "περιεργο" σε αυτον τον δέκτη?
Αξίζει να τον πάρει κανεις?

Reaction score
1
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ said:
Ο δέκτης Silvercrest SL65 2CI στις 11/9 μπαίνει πάλι προς πώληση στα Lidl προς 70 euro.

Διαχρονικό ποστ :lol: :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ said:

Eγώ το μόνο που έχω καταφέρει είναι με cam... (dragon κλπ...)

Reaction score
5
Ρε παιδια, απο οσους γραφουν/εγραψαν εδω μεσα και πηραν ή βρικαν το url δε μπορει ΚΑΠΟΙΟΣ να διαθεσει 5δευτερολεπτα να δωσει και σε εμας καποιες πληροφοριες να προλαβουμε να αγορασουμε ή οχι την συσκευη??? Ειναι ωραιο να μοιραζετε κανεις αυτα που του μοιραστικαν καποιοι αλλοι... οχι τιποτα αλλο, αλλα τα πακετα μειωνονται καθε μερα!!!

ευχαριστω!

Reaction score
5
ναι, περιμενε και εσυ!!!

γιατι πηραν οι υπολοιποι PM????

ειναι απλο... οταν βολευεσαι, δεν σε νοιαζουν οι αλλοι... :lol:

(κοιτα ομως τωρα ενδιαφερον να απαντησουν σε αυτο το μηνυμα που θα θιχτουν!) :p :p :lol: :lol:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Όλα σωστά και δίκαια, παιδιά, αλλά ας μην πυροβολούμε αδιακρίτως! Κάποιοι έχουν χάσει (κι άλλοι μπορεί να έχουν χάσει) το link από τότε που το χρησιμοποίησαν, επομένως δεν μπορούν να το στείλουν.
Κι εγώ περίμενα μήπως μου στείλει κανείς pm, αλλά κι αν δεν γίνει έτσι δεν θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας, και μάλιστα με άτομα που δεν ευθύνονται για το γεγονός ότι δεν παρείχαν τη βοήθειά τους...

Reaction score
5
ολα καλα και ωραια, μαρια... ΑΛΛΑ!... ενα λινκ ισως χανεται... ενα ΠΜ και ειδικα τοσο χρησιμο οχι! :)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm