Silvercrest SL 65 με 60 Ευρώ από το Lidl!!!

Reaction score
0
Είμαι καινούργιος στο forum και έχω αγοράσει και εγώ τον silvercrest sl 65 από το Lidl. Μήπως θα μπορούσα και εγώ να έχω πληροφορίες για "αναβάθμιση" ki..

Reaction score
0
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Πήγα να τον πάρω και είχε εξαντληθεί. Ίσως η μεγαλύτερη ευκαιρία που έβγαλαν τα Lidl...

(για εκπαιδευτικούς και μόνο σκοπούς να επισημάνω ότι δέχετε πολλά "πειράγματα")
Τα πειράγματα αφορούν το 2CI ή το απλό; Αν είναι για το 2CI μπορώ να έχω κι εγώ ένα pm;

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
cospan said:
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Πήγα να τον πάρω και είχε εξαντληθεί. Ίσως η μεγαλύτερη ευκαιρία που έβγαλαν τα Lidl...

(για εκπαιδευτικούς και μόνο σκοπούς να επισημάνω ότι δέχετε πολλά "πειράγματα")
δυστυχώς μετά από ένα format στο pc έχασα το Link...

Ζήτησέ το από κάποιον από τους πρώτους που είχαν ζητήσει και τους το είχα δώσει...

Τα πειράγματα αφορούν το 2CI ή το απλό; Αν είναι για το 2CI μπορώ να έχω κι εγώ ένα pm;

Reaction score
5
Έστησα ένα 80cm πιάτο με ένα μονό LNB, και το έχω γυρίσει (θέλω να πιστεύω) στους Hotbird, σύμφωνα με τα στοιχεία εδώ:
http://tinyurl.com/yhxje5
Ο δέκτης είναι ο SL65. Σήμα 0%!!
Στο manual λέει ότι κάπου ο δέκτης έχει ηχητική ειδοποίηση για το αν βρήκε σήμα δορυφόρου. Μπορεί να μου υποδείξει κάποιος γνώστης ως προς το πού το βρίσκω στο Menu? Γιατί το manual άλλα λέει, και το menu του SL65 άλλα δείχνει.
Ευχαριστώ

Reaction score
0
Ενας ευκολος τροπος για να βρισκουμε δορυφορους........
Αν εχουμε laptop και μια usbtv το ανεβαζουμε μαζι στην ταρατσα ωστε να μπορουμε να δουμε τηλεοπτικο σημα απο τον δεκτη μας... μετα συνδεουμε και ενα satfinder (20 euro) αναμεσα στο πιατο και στον δεκτη ωστε να εχουμε και ακουστικο σημα την ωρα που ψαχνουμε να βρουμε δορυφορο....... μια πυξιδα ειναι αρκετα χρησιμη....

Παμε λοιπον ενα ενα, το πρωτο πραγμα που κανουμε ειναι να κοιταξουμε γυρω γυρω σε αλλα σπιτια να δουμε που κοιτανε τα πιο πολλα πιατα, ειναι σχεδον σιγουρο οτι τα πιο πολλα κοιτανε HOTBIRD... φερνουμε και το δικο μας λοιπον να κοιταει οπως κοιτανε και τα αλλα και τωρα σιγουρα θα αρχισουμε να παιρνουμε σημα απο το satfinder, δεν ειναι βεβαιο οτι αυτο που ακουμε θα ειναι απο τον δορυφορο που θελουμε, τα δυο πιο δυνατα σηματα που θα παρουμε θα ειναι απο Αstra & Hotbird 19 και 13 μοιρες.
Εδω μπαινει το παιχνιδι το laptop μιας και αν εχουμε τον δορυφορο που θελουμε στο στοχο σιγουρα η θα δουμε εικονα η θα αρχισουμε να παιρνουμε σημα στο satfind του δεκτη (ο dreambox εχει στο menu του SAT FIND).
Ενα καλο καναλι free to air ειναι το ALJazzera (sory αν το γραφω λαθος) οποτε με το που θα εχουμε στοχευση σωστα θα παρουμε και εικονα... το μονο που μενει τωρα ειναι κανουμε πιο λεπτομερεις στοχευση και εδω ειναι που το satfinder μας βοηθαει απιστευτα μιας και δεν πρεπει να κοιταμε πουθενα παρα μονο να ακουμε τον διαπεραστικο ηχο που βγαζει........
Οσο δυναμωνει ο ηχος τοσο κατεβαζουμε το μικρο ποντεσιομετρο που εχει πανω του και ξαναστοχευουμε το πιατο μεχρι να βεβαιωθουμε οτι δεν μπορουμε να παρουμε καλυτερο σημα.......

Αυτα τα ολιγα και οποιος θελει και ειναι απο Αθηνα μπορω να του δανεισω Usb TV & SATFINDER να κανει την δουλεια του και μου τα επιστρεφει...............
Θα αναφερω απλα οτι φιλος τελειως ασχετος με το ψαξιμο δορυφορου με τα πραγματακια που του δανεισα και τις παραπανω οδηγιες χρειαστηκε 30 λεπτα να βρει τον HOTBIRD.....

Reaction score
5
Ευχαριστώ πολύ b52fc. Είμαι σε μονοκατοικία, και έχω μικρή τηλεόραση και τους δέκτες κοντά με το πιάτο.

Ρωτούσα για τον SL65 γιατί το manual λέει ότι έχει τέτοιο υποτυπώδες sat finder, δηλαδή παράγει ήχο που μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για στόχευση. Το θέμα είναι ότι το menu στον δέκτη, ΔΕΝ συμβαδίζει με το manual!!! :twisted:

Έχω και το Humax 2000 HD, και εκεί παίρνω κάπου 35% strength αλλά quality 0%. Προφανώς δεν έχει βρει τον δορυφόρο. Και έχω γυρίσει πιάτο, σηκώσει πιάτο, κατεβάσει πιάτο, στρίψει LNB...:lol:

Που θα μου πάει όμως...

Πάντως πίστευα ότι θα με βοηθούσε ο SL65 στο να βρω τον Hotbird. Αλλά τελικά φαίνεται ότι, ότι πληρώνεις παίρνεις...
Θα πάρω ένα satfinder από Δευτέρα. Απλά έλπιζα να 'έπαιζα' λίγο και Σ-Κ, αλλά τζίφος...

Reaction score
0
xairetw...eimai neos!!!
exo parei thn prosfora apo lidl sthn timh twn 60euro enan SL65/2 CI!!!
posa xrhmata prepei na petakso oste na pianei kai kapoia kleidomena kanalia
kai epishs pos mporo na ton peirakso,akousa oti trabaei peiragmata!!!pos???
kai sto pc meso ths seiriakhs thuras to sundeoume????

Reaction score
0
και ένα pm απο εδώ pls?

και να ρωτησω επειδη εχω εναν digimax dvb s+t

αξίζει να παρω αυτόν? ή να παω σε visionet/starbox?

thanks

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo