Sim2 Flex

Reaction score
2
Τρομερή πατέντα, αλλά πανάκριβη. Δε τολμώ καν να σκεφθώ πώς θα παίζει ο συνδιασμός HT5000 και Scope.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
να δω στα ποσα πανια θα σταματησουμε .Αν σταματησουμε ποτε

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
κάτι εχεις πάθει εσύ ανδρέα με τα 2:35.... !!!
Δεν το εχω παθει τωρα.
Το 2000(αν θυμαμαι καλα) ο Σακης Καρατολιος(τοτε στην Telmaco) εχει κατεβασει μια 2:35 οθονη σε μια εκθεση.
Απο τοτε μου εχει μεινει.
Δεν ξερω εαν ειχατε την δυνατοτητα να δειτε ποτε, αλλα μιλαμε για εντελως διαφορετικη αισθηση κινηματογραφικης απολαυσης.
Το οτι πλεον οι εταιρειες κινουνται προς τα εκει μονο ως σωστη πορεια θα μπορουσε να σχολιαστει.:bravo:

Αλλως τε ελπιζω οτι ηδη γνωριζετε πως η ανθρωπινη οραση εχει ευρος και οχι υψος...:prof:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
και γω θυμαμαι οτι εχω πlηρωσει για τα 4 τελευταια χρονια 2200 euroγια την αγορα 3 πανιων 1 4/3 2 16/9 and the beat goes on

Reaction score
14
Δεν το εχω παθει τωρα.
Το 2000(αν θυμαμαι καλα) ο Σακης Καρατολιος(τοτε στην Telmaco) εχει κατεβασει μια 2:35 οθονη σε μια εκθεση.
Απο τοτε μου εχει μεινει.
Δεν ξερω εαν ειχατε την δυνατοτητα να δειτε ποτε, αλλα μιλαμε για εντελως διαφορετικη αισθηση κινηματογραφικης απολαυσης.
Το οτι πλεον οι εταιρειες κινουνται προς τα εκει μονο ως σωστη πορεια θα μπορουσε να σχολιαστει.:bravo:

Αλλως τε ελπιζω οτι ηδη γνωριζετε πως η ανθρωπινη οραση εχει ευρος και οχι υψος...:prof:
Θα σε παρακαλούσα να μιλάς για τον εαυτό σου..Εμένα έχει ΚΑΙ ύψος η όρασή μου...:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
14
Πάντως έχω δει και εγώ 2.35 οθόνη και συμφωνώ με τον Ανδρέα...Ειδικά σε χώρο στο σπίτι η αίσθηση είναι απίστευτη...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
απαραιτητη θα ελεγα οπως ειπα απο την 4/3 στη 16/9 και μετα σε πιο πολλες ιντσες ολα μοναδικα ολα απαραιτητα
και ο κουβας γεμιζει σαβουρα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.547
Members
38.715
Νεότερο μέλος
OtisTas