Sim2 MICO 50 DLP projector Review

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.439
Απάντηση: Sim2 MICO 50 DLP projector Review

Ασε να περασουν τις 4-5 χιλιαδες ωρες και να δεις οτι και εκει θα υπαρχει προβλημα......
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.521

Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;

Για τη βρωμιά πρέπει να λέει ο Κώστας Γιώργο.

Reaction score
1

1. review Πανο ειναι αυτα που γινονται στο εξωτερικο..

2. Τα υπολοιπα ...και σε αυτα που αναφερεσε μπορει να τα κανει ο καθε ενας σπιτι του.Ειναι δουλειες μισες και οι οποιες πολλες φορες ειναι λανθασμενες και με λαθος συμπερασματα για διαφορους λογους....

Με λιγα λογια ειναι χοντρορυθμισεις.....
Και αν θελεις μπορω και να στο εξηγησω και ποιο βαθεια...ομως δεν νομιζω να φτασω σε αυτο το σημειο....

3. Εαν εσυ τα θεωρεις αυτα που λες review τοτε τα αλλα τι ειναι...?

4. Οπως και να εχει για αλλη μια φορα διαφωνουμε....

1. Όπως αυτά δηλαδή του Greg Rogers, που για όλο το αμερικάνικο φόρουμ θεωρούνται απολύτως κορυφαία, ενώ εσύ τον χαρακτήριζες περίπου άσχετο;! :142:

2. Ναι βέβαια, έχεις δίκιο. Ο καθένας στο σπίτι του μπορεί να κάθεται να αφιερώσει τρεις περίπου ώρες, με έναν αισθητήρα αξίας μερικών χιλιάδων ευρώ, προσπαθώντας να φέρει το χρωματικό τρίγωνο στον JVC HD750, όπως κάναμε ο Βάγγος κι εγώ στο συγκριτικό τεστ.

Απλά, καθημερινά πράγματα δηλαδή. :142: Όλοι ανεξαιρέτως στα σπίτια μας έχουμε τρίποδα, φωτόμετρα και αισθητήρες, αλλά κυρίως τη γνώση και τη διάθεση να φέρουμε όσο καλύτερα μπορούμε έναν προβολέα.

Αν ήταν έτσι Κώστα, τότε ο Βάγγος και ο Μανώλης απλά δεν θα υπήρχαν, ούτε φυσικά θα υπήρχε η ανάγκη ύπαρξης εξειδικευμένων φόρουμ εικόνας και ήχου, όπως το AVsite και το AVclub, και δεν θα μας διάβαζε απολύτως κανένας!

Όσο για το εάν είναι χοντρορυθμίσεις ή όχι, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα αγαπητέ μου! Έλα στη PSA φωτεινέ παντογνώστη μου, με όλο τον εξοπλισμό του Βάγγου στη διάθεσή σου, να μας ρυθμίσεις καλύτερα εσύ όποιον βιντεοπροβολέα γουστάρεις. :126:

3. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να επανέλθω...

4. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο... :204:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.521

Έλα στη PSA φωτεινέ παντογνώστη μου, με όλο τον εξοπλισμό του Βάγγου στη διάθεσή σου, να μας ρυθμίσεις καλύτερα εσύ όποιον βιντεοπροβολέα γουστάρεις.
Τον Βαγγέλη τον ρωτήσατε;:142:

Reaction score
15.548

1. Όπως αυτά δηλαδή του Greg Rogers, που για όλο το αμερικάνικο φόρουμ θεωρούνται απολύτως κορυφαία, ενώ εσύ τον χαρακτήριζες περίπου άσχετο;!

2. Ναι βέβαια, έχεις δίκιο. Ο καθένας στο σπίτι του μπορεί να κάθεται να αφιερώσει τρεις περίπου ώρες, με έναν αισθητήρα αξίας μερικών χιλιάδων ευρώ, προσπαθώντας να φέρει το χρωματικό τρίγωνο στον JVC HD750, όπως κάναμε ο Βάγγος κι εγώ στο συγκριτικό τεστ.

Απλά, καθημερινά πράγματα δηλαδή. Όλοι ανεξαιρέτως στα σπίτια μας έχουμε τρίποδα, φωτόμετρα και αισθητήρες, αλλά κυρίως τη γνώση και τη διάθεση να φέρουμε όσο καλύτερα μπορούμε έναν προβολέα.

Αν ήταν έτσι Κώστα, τότε ο Βάγγος και ο Μανώλης απλά δεν θα υπήρχαν, ούτε φυσικά θα υπήρχε η ανάγκη ύπαρξης εξειδικευμένων φόρουμ εικόνας και ήχου, όπως το AVsite και το AVclub, και δεν θα μας διάβαζε απολύτως κανένας!

Όσο για το εάν είναι χοντρορυθμίσεις ή όχι, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα αγαπητέ μου! Έλα στη PSA φωτεινέ παντογνώστη μου, με όλο τον εξοπλισμό του Βάγγου στη διάθεσή σου, να μας ρυθμίσεις καλύτερα εσύ όποιον βιντεοπροβολέα γουστάρεις.

3. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να επανέλθω...

4. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο...
1. ακριβως ετσι ειναι Πανο...οπως τα ειπα.

2. Και βεβαια μπορει ο καθε ενας εαν ασχοληθει λιγο σοβαρα.
π.χ. Μανωλης-Βαγγελης....ηξεραν τιποτα..οχι..τωρα ομως !!

3. Συμφωνω

4. Συμφωνω

Μην κλιπαρης το οριο που σκεφτεσε κατεβασε λιγο το κοντραστ και θα δεις οτι εχω δικιο.....

Reaction score
1

Μην κλιπαρης το οριο που σκεφτεσε κατεβασε λιγο το κοντραστ και θα δεις οτι εχω δικιο.....

Κώστα, δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουμε, έχει συμβεί εκατοντάδες φορές στο παρελθόν, οπότε... :203:

Εσύ κάτσε να σκεφτείς, για το εάν μηδένισες ή όχι με το μύνυμά σου τη προσπάθεια που κάναμε όλα τα μέλη στο AVsite τα προηγούμενα χρόνια.

Έγραψες ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι απλά εδώ όλοι μας γράφουμε για το πώς μας αρέσει να είναι η εικόνα από άποψη προσωπικού γούστου και όχι by the book.

Ενώ, αντίθετα, όλα τα συγκριτικά τεστ και όλες οι παρουσιάσεις στα πιο καυτά μοντέλα προβολέων που απασχολούσαν την επικαιρότητα, έγιναν στην Ηχοέκφραση και στη PSA όπως πρέπει, δηλαδή by the book, όπως ακριβώς θα γινόταν και σε ένα 100% επαγγελματικό review. :126:

Το ότι επέλεξες εσύ, για τους δικούς σου λόγους, σε όλα αυτά τα συγκριτικά και τις παρουσιάσεις να μην είσαι παρών, αλλά να αμφισβητήσεις το αποτέλεσμα των ρυθμίσεων εκ των υστέρων, είναι δικό σου θέμα. Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο φίλε μου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται...

Μόνο στο συγκριτικό Infocus IN80 vs Sony VPL60 ήσουν παρών κατά το μεγαλύτερο μέρος των ρυθμίσεων, και από ότι θυμάμαι μάλιστα, δεν αμφισβήτησες καθόλου το αποτέλεσμα του συγκριτικού. Μήπως, λέω εγώ τώρα, επειδή κέρδιζε τις εντυπώσεις ο Infocus;! Από ότι θυμάμαι τότε, είχες κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο... :142:

Οπότε, όχι και να μας λες βρε Κώστα, ότι δεν έχουμε οργανώσει όλα αυτά τα χρόνια ένα καθαρά επαγγελματικό review, και ότι βλέπουμε όλοι μας όπως μας γουστάρει ο καθένας... :137:

Reaction score
15.548

Γιατι ρε συ θελεις να γινομαι κακος..ενω δεν ειμαι...:112:

Ιδου το "review" του avsite....απο ξενα φορα.:112:
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=560343&postcount=67

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=561012&postcount=167

Να περιμένουμε και την άποψη του Βαγγέλη Λάμπρου, που ήταν και επικεφαλής των ρυθμίσεων;
Oι οποιες δεν δημοσιευτηκαν ποτε...καλος η κακος..:112:

Πολυ δουλεια απο ολους οσους ασχοληθηκαν,ωραια συγκριση,φωτογραφιες,πολλες αποψεις...μπραβο σε ολους και ας υπηρχαν και εξτριμ φασεις.....

REVIEW ομως δεν ειναι....

Εαν εμπαιναν και οι αποψεις του επικεφαλη ρυθμισεων με τα σχεδιαγραμματα θα ηταν ποιο ολκληρωμενη παρουσιαση μιας και ο Βαγγελης εχει την μεγαλυτερη εμπειρια απο ολους......Ενα καλο review...

Και επειδη πετας σαχλαμαρες μιας και δεν εχεις τι να πεις,ιδου και το μοναδικο μηνυμα μου....
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=561531&postcount=205
Δεν υποστηριζω(α)ποτε καποια εταιρια αλλα ποιος μπορει να δωσει την καλυτερη αν θες "σωστοτερη εικονα"

Και προσεχε γιατι τα μηνυματα σου δεν κανουν καλο.
Δεν ξεκινας καλα....κοιτα το site....

Μην εχεις ψυχωση με εμενα.....:138:

Reaction score
1
Απάντηση: Θα πρέπει να επανέλθουμε εντός θέματος...

1. REVIEW ομως δεν ειναι....

Εαν εμπαιναν και οι αποψεις του επικεφαλη ρυθμισεων με τα σχεδιαγραμματα θα ηταν ποιο ολκληρωμενη παρουσιαση μιας και ο Βαγγελης εχει την μεγαλυτερη εμπειρια απο ολους...... Ενα καλο review...

2. Και προσεχε γιατι τα μηνυματα σου δεν κανουν καλο.
Δεν ξεκινας καλα....κοιτα το site....

Μην εχεις ψυχωση με εμενα.....

Κώστα, από μεριάς μου τουλάχιστον, αυτό θα είναι το τελευταίο μήνυμα, μετά πιστεύω ότι πρέπει να επανέλθουμε στο θέμα μας, αρκετά ξεφύγαμε off topic με τη προσωπική μας διαμάχη.

1. Κάποιες φορές οι λέξεις χάνουν το νόημά τους, όταν κάποιος προσπαθεί να σου αποδείξει το... αυτονόητο! :137:

Δηλαδή μας λες, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι η παρουσίαση των Infocus IN82 και Sony VPL60 δεν ήταν review, μόνο και μόνο επειδή ο Βαγγέλης δεν ανέβασε τα σχεδιαγράμματα!!! :111:

Παρόλο που μπροστά στα μάτια σου οι δύο προβολείς ρυθμίζονταν επί τόσες ώρες με έναν αισθητήρα, μας λες ότι όλα αυτά αναιρούνται, είναι δηλαδή λες και δεν έγιναν ποτέ, μόνο και μόνο επειδή δεν ανέβηκαν τα σχεδιαγράμματα στο φόρουμ!!! :111:

Ακόμα κι αν δεχτούμε ότι για τα μέλη του φόρουμ που δεν ήταν παρόντα στις ρυθμίσεις, η παρουσίαση των δύο προβολέων δεν ήταν review μόνο και μόνο επειδή δεν ανέβηκαν τα σχεδιαγράμματα, για εσένα ήταν review μια και οι ρυθμίσεις γίνονταν μπροστά στα μάτια σου και είχες πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία.

Και στο κάτω κάτω η συγκεκριμένη παρουσίαση ήταν η μοναδική που μας έκανες τη τιμή να είσαι παρών στις ρυθμίσεις. Σε όλες τις υπόλοιπες, στις οποίες τα σχεδιαγράμματα ανέβηκαν κανονικά, παρόλο που θα μπορούσες να παρευρεθείς, προτίμησες να απουσιάζεις και απλά να αμφισβητήσεις τις ρυθμίσεις εκ των υστέρων.

Και απλά να μας λες, ότι κατά την άποψή σου, το site δεν έχει παρουσιάσει ποτέ ένα κανονικό review, μόνο και μόνο επειδή εσύ δεν συμφωνούσες με τις ρυθμίσεις που είχαν γίνει! :137:

2. Δεν έχω ψύχωση μαζί σου φίλε μου, ούτε φυσικά με κανένα άλλο μέλος του φόρουμ, αλλά το κυριότερο δεν ξεκινάω τώρα, είμαι μέλος από το 2004 με 2.500 μηνύματα περίπου, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι στη κατηγορία των προβολέων.

Αυτό που... υπονοείς λοιπόν, ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχει καμία απολύτως βάση. Οι απόψεις μου έχουν παραμείνει οι ίδιες στο πέρασμα του χρόνου, και τα μέλη γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είμαι, καθώς και το στυλ γραφής μου...

Το εάν κάνουν λοιπόν καλό ή κακό τα μηνύματά μου στο φόρουμ, κρίνεται καθημερινά από όλα τα μέλη. Την ημέρα που θα νιώσω ότι η μεγάλη πλειοψηφία των μελών δεν με σέβεται πλέον, θα... πάρω μόνος μου το καπελάκι μου και θα φύγω, να είσαι σίγουρος φίλε μου για αυτό.

Reaction score
15.548

Πανο καλα θα κανεις να μην γραψεις αλλο μηνυμα...

Διαβαζεις οτι θελεις και μεταφραζεις οπως θελεις τις προτασεις μου.

Εχεις παραμεινει το ιδιο στο πως σκεφτεσε και λειτουργεις απο τοτε που σε γνωρισα....
Απο τοτε που προσπαθουσα να σου εξηγησω οτι ειναι λαθος που βλεπεις με τερμα sharpnes και εκανα κανα 6μηνο να το καταφερω.......οπου στο τελος δικαιωθηκα...:112:

Τετοιο λαθος δεν το ξαναεκανα οπως βλεπεις....και ουτε θα το ξανακανω....δεν προκειται να μεταπεισω ποτε κανεναν για το πως πρεπει να βλεπει και γιατι.....

Και μην λες ψεματα οτι ημουν στην ρυθμιση....
.... οταν πηγατε να ξεκινησετε εγω εφυγα....

Το οτι ειδα 2-3 πατερνς πριν ξεκινηση ο Βαγγος δεν σημαινει οτι εμεινα εκει στην ρυθμιση.

Και το οποιο δεν σημαινει και κατι αν βρισκομουν η οχι εκει....
Μια απο τα ιδια με ολους εσας θα ηταν....

Βεβαια τοχεις και αυτο ξεχνας.....:137:

Το review εχει να κανει με τις αποψεις και τα σχεδιαγραμματα του εκαστοτε calibrator...

Μαθε να διαβαζεις λοιπον τις προτασεις ολοκληρες......βασικο για να μπορεις να απαντησης αναλογα...αν μπορεις.!!!

Οταν κοπιαρης σημεια μιας προτασης ειναι λαθος και εκνευριζεις αυτον που προσπαθησε να γραψει μια αραδα ωστε να δωσει να καταλαβη του αλλου τι θες να πεις....

Αντε γιατι το ξεφτυλισαμε....!!!!!!!!!!!!

Βεβαια το θεμα με τον pico το εχουμε συζητηση παλαιοτερα και πιστευω να μην μας παρεξηγηση ο Γιωργης και ο αποχωρων συντονιστης της κατηγοριας..(max)

Oσο για το ξεκινημα σου....θα ελεγα πως η αποχη σου ηταν μεγαλη και αν θυμαμε καλα απο τοτε που παρουσιαστηκε ο runco g750.
Oποτε ειχες καιρο να γραψεις....:116:

Ειναι για σενα σαν να ξεκινας απο την αρχη μετα απο τοσο καιρο
Το αλλο δεν το λεμε....μαλλον παιζει ακομα....:137:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.978
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou