Sissi The Royal Gold Trilogy

Reaction score
1
Η Σίσσυ, η Ελισάβετ της Αυστρίας, η πασίγνωση αυτοκράτειρα των Αψβούργων, γεννήθηκε το 1837 στο Ποσσενχόφεν της Βαυαρίας, από τον αρχιδούκα Μαξιμιλιανό και την Λουδοβίκα, αδελφή της Σοφίας, της μητέρας του αυτοκράτορα της Αυστροουγγαρίας, του Φραγκίσκου Ιωσήφ. Είχε κανονιστεί ανάμεσα στις δυο αδελφές, γάμος του Φραγκίσκου Ιωσήφ, του Φραντς, με την εξαδέλφη του Ελένη, αδελφή της Σίσσυ. Η συνάντηση θα γινόταν στο Μπαντ Ισλ, με την ευκαιρία των γεννεθλίων του αυτοκράτορα, το 1853. Η Σίσσυ συνοδεύει την αδελφή και την μητέρα της στην υπέροχη πόλη της Αυστρίας. Εκεί γνωρίζει τον Φραντς και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Ο Αυτοκράτορας παντρεύεται την 16 χρονη τότε Σίσσυ, στη Βιέννη, έναν χρόνο αργότερα. Η μικρή βαυαρή, φύση ανεξάρτητη και αγέρωχη, δεν μπορεί να ταυτιστεί με τους περιορισμούς και το πρωτόκολλο της αυλής και επαναστατεί. Δημιουργούνται προβλήματα με την πεθερά της, βασιλομήτορα Σοφία, αλλά ο έρωτας του ζευγαριού δεν κλονίζεται. Παρ όλα αυτά η Σίσσυ αισθάνεται εγκλωβισμένη. Επιχειρεί συχνά ταξίδια, σε αναζήτηση της χαμένης ελευθερίας της.

Reaction score
1
Απάντηση: Sissi The Royal Gold Trilogy

To 1955 μιά παραγωγή από τα γνωστά στούντιο πριν τον πόλεμο της Bavaria Films, με τη νεαρή τότε Ρόμι Σνάϊντερ και σκηνοθεσία του Ερνστ Μαρίσκα, έρχεται να εξιστορίσει τη μυθική σχεδόν ζωή της αυτοκράτειρας.Ακολούθησαν άλλες δύο ταινίες το 1956 και το 1957.Η αλήθεια είναι ότι απεχθάνομαι βασιλιάδες, αυτοκράτορες, αυλές και άλλα τέτοια όμορφα, αλλά αυτές οι ταινίες είναι από τις αγαπημένες μου και έχουν θέση στη συλλογή μου, τόσο από άποψη καλλιτεχνική, όσο και ιστορική...
Αυτές οι ταινίες έδωσαν και μιά νότα εξοραϊσμού στους Γερμανούς που λίγα χρόνια πριν είχαν αιμοτοκυλίσει τον κόσμο.Σήμερα που η τεχνολογία της εικόνας έχει κάνει άλματα, έχουμε τη χαρά να υπάρχει η Royal Gold έκδοση σε blu ray που βγήκε πριν λίγες μέρες.Με ψηφιακή επεξεργασία και στο αρχικό κάδρο (4:3) οι ταινίες δείχνουν σαν να γυρίστηκαν χθές ! Ελάχιστος κόκκος υπάρχει για να θυμίζει πως βλέπουμε φίλμ, ενώ ο ήχος είναι το στερεοφωνικό remaster της Prestige Film που υπήρχε και στα DVD.Οι διάλογοι είναι πεντακάθαροι, ενώ υπάρχουν και γαλλικά και ιταλικά σπηκάζ που μπορούμε να διαλέξουμε.Εγώ προτιμώ την αρχική Γερμανική μπάντα...Υπάρχουν αγγλικοί υπότιτλοι, αλλά έχω κάνει το θαύμα μου πάλι, αφού προϋπήρχαν υπότιτλοι από τα DVD...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.650
Re: Απάντηση: Sissi The Royal Gold Trilogy

Γιοντλελέιο, γιοντλελέιο! :114:

Δείχνεις μιάν άλλη πλευρά του εαυτού σου, ευαίσθητη, παιδική αν θέλεις. :105:

Reaction score
89
βρε μπας κ μπερδεψε τα χαπακια κ μας το κρυβει??? :142::142:

παντως πλακα στη πλακα μπορει να την εχω δει και ...... 8 φορες!!!!!

Στην αρχη με τη γυναικα οτι της ειχα κανει δωρο την ειδικη εκδοση σε dvd....

μετα οταν μετακομισαμε αυστρια κ πηγαμε να δουμε τα παλατια κ ολα τα αλλα αξιοθεατα μετα ηρθε η αναλαμπη στη γυναικα να τη ξαναδουμε για να δουμε που ειχαμε παει....... :104:

μετα ηρθε η μανα μου η ανιψια μου η αδελφη (που τη λεν κ σισσυ τη ψωναρααα :119: ) οποτε βαλτα παλι ....

Ημαρτον παναγια μου δεν αντεχω αλλο μου φαινεται θα το βαλω προς πωληση το κουτι με τη σειρα χαχαχαχαχααααααα

Reaction score
2

To 1955 μιά παραγωγή από τα γνωστά στούντιο πριν τον πόλεμο της Bavaria Films, με τη νεαρή τότε Ρόμι Σνάϊντερ και σκηνοθεσία του Ερνστ Μαρίσκα, έρχεται να εξιστορίσει τη μυθική σχεδόν ζωή της αυτοκράτειρας.Ακολούθησαν άλλες δύο ταινίες το 1956 και το 1957.Η αλήθεια είναι ότι απεχθάνομαι βασιλιάδες, αυτοκράτορες, αυλές και άλλα τέτοια όμορφα, αλλά αυτές οι ταινίες είναι από τις αγαπημένες μου και έχουν θέση στη συλλογή μου, τόσο από άποψη καλλιτεχνική, όσο και ιστορική...
Αυτές οι ταινίες έδωσαν και μιά νότα εξοραϊσμού στους Γερμανούς που λίγα χρόνια πριν είχαν αιμοτοκυλίσει τον κόσμο.Σήμερα που η τεχνολογία της εικόνας έχει κάνει άλματα, έχουμε τη χαρά να υπάρχει η Royal Gold έκδοση σε blu ray που βγήκε πριν λίγες μέρες.Με ψηφιακή επεξεργασία και στο αρχικό κάδρο (4:3) οι ταινίες δείχνουν σαν να γυρίστηκαν χθές ! Ελάχιστος κόκκος υπάρχει για να θυμίζει πως βλέπουμε φίλμ, ενώ ο ήχος είναι το στερεοφωνικό remaster της Prestige Film που υπήρχε και στα DVD.Οι διάλογοι είναι πεντακάθαροι, ενώ υπάρχουν και γαλλικά και ιταλικά σπηκάζ που μπορούμε να διαλέξουμε.Εγώ προτιμώ την αρχική Γερμανική μπάντα...Υπάρχουν αγγλικοί υπότιτλοι, αλλά έχω κάνει το θαύμα μου πάλι, αφού προϋπήρχαν υπότιτλοι από τα DVD...

Τα έχεις πάρει τα Blurays MadPax;
Γιατί όπως έλεγα και αλλού, τα θελω και εγώ πολύ αλλά απ'ότι ξέρω ΔΕΝ έχουν αγγλικούς υπότιτλους.
Αν είναι βέβαια να τα κάνω rip και να βάζω τους υπότιτλους, δεν έχει νόημα να τα αγοράσω τότε.Επίσης απ'ότι μου είπαν τα BLurays έχουν και το αρχικό 4:3 αλλά και τη 16:9 version η οποία δεν είναι ακριβώς η κομμένη 4:3. Κόβει δηλαδή εικόνα από πάνω και κάτω, αλλά έχει περισσότερη εικόνα στα πλάγια.
Βέβαια εγώ προτιμώ το 4:3.
Επίσης έχει βγει και Ισπανική έκδοση η οποία μαζί με τις 3 ταινίες της Σίσσυ περιέχει άλλη μια που έγινε πριν για τη βασίλισσα Βικτώρια, και άλλη μια ("Die Deutschmeister").

Ο ήχος είναι και 5.1. Γιατί εσένα είναι μονο στερεοφωνικό;
(τουλάχιστον στη Royal Blue edition. To Royal Gold που λες δεν ξέρω τί είναι)

http://www.blu-ray.com/movies/Sissi-Blu-ray/28063/

http://www.blu-ray.com/movies/Sissi-Edicion-Oro-Blu-ray/33653/

Reaction score
1

Ναι τα πήρα απ' τη Ρωσσία :142: ...βασικά παθαίνω μια αλεργία στα σουβέρ και προτιμώ τους Ρούσσους :142:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!

Ο "συκωταριάς" MadPax ξεκινάει θέμα για τη Sissi...:428:

Τελικά ο Λιακόπουλος είχε δίκιο...:402:

Έρχεται το Τέλος του Κόσμου το 2012...:425:

[YOUTUBE]AIdvKHfL3vk[/YOUTUBE]

Reaction score
2

Ναι τα πήρα απ' τη Ρωσσία :142: ...βασικά παθαίνω μια αλεργία στα σουβέρ και προτιμώ τους Ρούσσους :142:

Έχεις κανά λινκ με το Bluray για αγορά;
Βέβαια όπως τα λες το μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει 5.1

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.951