Sissi The Royal Gold Trilogy

Reaction score
1
Απάντηση: Sissi The Royal Gold Trilogy

Ευχαριστώ αλλά αυτό το ξέρω. Είναι αυτό που δεν έχει τους υπότιτλους.
Δεν είπες ότι το πήρες από Ρωσία με αγγλικούς υπότιτλους;
....
Δεν με παρακολουθείς μου φαίνεται :126:

Reaction score
2

Η αλήθεια είναι ότι σε έχασα.
Λες αυτό:
ενώ υπάρχουν και γαλλικά και ιταλικά σπηκάζ που μπορούμε να διαλέξουμε.Εγώ προτιμώ την αρχική Γερμανική μπάντα...Υπάρχουν αγγλικοί υπότιτλοι, αλλά έχω κάνει το θαύμα μου πάλι, αφού προϋπήρχαν υπότιτλοι από τα DVD...
να υποθέσω ότι εννοείς ότι πήρες αγγλικούς υπότιτλους από το νετ, και παίζεις το bluray σε media player που μπορεί και χρησιμοποιεί εξωτερικούς υπότιτλους ε;
Γιατί εγώ νόμιζα στην αρχή ότι εννοούσες ότι μέσα το Bluray έχει υπότιτλους.
Ωραία, πες ότι το λύσαμε αυτό.
Οι άλλες γλώσσες;
Επειδή αυτή η έκδοση που μου έδειξες έχει μόνο τα γερμανικά.

Reaction score
1

Για να μη μπερδευόμαστε Thin, η Ρωσσική έκδοση έχει μέσα μόνο τη στερεοφωνική γερμανική μπάντα, μία πολυκάναλη ρώσσικη (5.1) και στερεοφωνικές γαλλική και ιταλική.Οπως έχω πει και σε παλαιότερα θρεντ έχω κάτι γειτονάκια ελληνοπόντιους που είναι ταινιάκηδες κι αυτοί και ότι τους στέλνουν από Τασκένδη μου τα δίνουν κι εμένα και τα κρατάω στους σκληρούς μου...δεν αγοράζω παρά σπάνια και άμα είναι ο Ερμής ανάδρομος :116:

Reaction score
89
που να βρεθει κουραγιο να το δουμε και σε μπλου....... δεν υπαρχει περιπτωση το κανα το λαθος μια φορα με το dvd..... TELOS

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Sissi The Royal Gold Trilogy

που να βρεθει κουραγιο να το δουμε και σε μπλου....... δεν υπαρχει περιπτωση το κανα το λαθος μια φορα με το dvd..... TELOS

Ωραίες είναι ρε κάθαρμα, αξίζει να τις δείς σε blu :137: ...θα τις κάνω δώρο στη γυναίκα σου, είδες τι καλό παλληκάρι είμαι ; :405:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: Sissi The Royal Gold Trilogy

Ωραίες είναι ρε κάθαρμα, αξίζει να τις δείς σε blu :137: ...θα τις κάνω δώρο στη γυναίκα σου, είδες τι καλό παλληκάρι είμαι ; :405:
δε σε φερνω εσενα σε αποσταση χιλιομετρου που να πεφτεις κατω χαχχαχαχαχαχαχαχαχαααααα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522