sky digital Αθήνα

Reaction score
2
Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να δω sky digital. Διαβάζω διάφορα για το πιο είναι το πιο κατάλληλο πιάτο και χρειάζομαι τη γνώμη σας. Να προβώ στην αγορά ΜΑΒΟ 1,70χ1,85 300Ε ή και ένα GIBERTINI OP125L 1,25X1,34 145Ε ή TECATEL ALG120 1,25X1,45 επαρκούν για το συγκεκριμένο πακέτο. Εννοείται ότι χρειάζομαι απλά τα κανάλια ταινιών - αθλητικά. Εσεις με πιο πιάτο βλέπετε το συγκεκριμένο πακέτο. Ευχαριστώ

Reaction score
4.909
Απάντηση: sky digital Αθήνα

Θα σου συνιστούσα καλύτερα το μεγαλύτερο για να έχεις και περιθώρια σε κακές καιρικές συνθήκες (χωρίς φυσικά να μπορείς να έχεις οτιδήποτε απο τον 2D και πάλι...)

Reaction score
0

κάτοχος Mabo για τον ίδιο λόγο στο συνιστώ ανεπιφύλακτα
και για lnb μετά απο πολλές αλλαγές κατέληξα στο λευκό της MTI high line 0db
είχαν δοκιμαστεί και invacom 0.3db horn,smat titanium o,2 db,globo,humax και αλο ενα που δεν θυμάμαι τώρα

εννοείτε οτι θα πάρεις twin (η quad για δυο δέκτες )

για το κάτοπτρο μπορείς να το βρεις και λίγο πιο φθηνά

Reaction score
0

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να δω sky digital. Διαβάζω διάφορα για το πιο είναι το πιο κατάλληλο πιάτο και χρειάζομαι τη γνώμη σας. Να προβώ στην αγορά ΜΑΒΟ 1,70χ1,85 300Ε ή και ένα GIBERTINI OP125L 1,25X1,34 145Ε ή TECATEL ALG120 1,25X1,45 επαρκούν για το συγκεκριμένο πακέτο. Εννοείται ότι χρειάζομαι απλά τα κανάλια ταινιών - αθλητικά. Εσεις με πιο πιάτο βλέπετε το συγκεκριμένο πακέτο. Ευχαριστώ
Φίλτατε εγώ που μένω Αθήνα βλέπω με 1,20/1,40 (Φυσικά οχι BBC & ITV) και με εναν δέκτη παλιό. Δεν έχω προβλήματα εκτός από τα συνηθισμένα με την έντονη βροχή. Είμαι της γνώμης να μην ρίξεις πολλά λεφτά για πιάτο από τη στιγμή που τα πραγματικά δύσκολα κανάλια τα πιάνεις μόνο με 3μετρο(και βάλε) που συνεπάγεται μεγάλο κόστος και κάποια θέματα τοποθέτησης και σταθερότητας (αν είσαι εκτεθημένος σε έντονο αέρα η σε μια χαριτωμένη πολυκατοικία με περίεργες μονώσεις στη ταράτσα)

Reaction score
2
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας.
Ως προς τα lnb είχα καταλήξει και εγώ στα MTI και συγκεκριμένα σε blue ή highline. Η διαφορά των 2 κατηγοριών 0,3 και 0 db θα είναι εμφανής ως προς το θόρυβο στην εικόνα?
Το gibertini OP150 γνωρίζω ότι είναι πολύ καλό αλλά το βρίσκω μάλλον ακριβο (360Ε)!
Mε το MABO φίλε the_rock έχεις απρόσκοπτη λήψη και με βροχή ή αντιμετωπίζεις πρόβλημα όπως ο tamtam?
Τέλος μεταξύ MABO 300E GIBERTINI 145E και TECATEL 115E αναλογικά ως προς την απόδοση αξίζει η πολλαπλάσια διαφορά τιμής? MABO με TECATEL είναι 2,5 φορές πάνω! Μήπως δεν έχει σημασία μόνο το μέγεθος του πιάτου αλλά και η ποιότητα κατασκευής? Αν γνωρίζετε καλύτερες τιμές παρακαλώ πμ. Ευχαριστώ :105:

Reaction score
68

Για 170 εκατοστά διαμέτρου είναι καλή η τιμή για το mabo. Lnb, με κλειστά μάτια, mti λευκό.

Reaction score
114

Eγω εχω το Tecatel 1,25 x 1,45 m. σε actuator εδω και αρκετα χρονια,και ειμαι ευχαριστημενος με τις ληψεις, μιας και κατεβαζω σχεδον ολα τα feed.Τωρα για τις 28Ε, πες αν θες ποιες συχνοτητες σε ενδιαφερουν.
Για lnb, το MTI χρησιμοποιουσα και γω αλλα μου χαλασαν 2, πριν κλεισουν χρονο.
Τωρα χρησιμοποιω DARKGOLD 0,1, και εχω +6 μοναδες παραπανω και απ το ΜΤΙ.

Reaction score
14

johnny78 το DARKGOLD απο που το πήρες και πόσο? Γιτί εγώ με Channel Master 125x140m τώρα πρίν 4 λεπτά με την πολύ βροχή έχασα το ITV HD, οπότε σκέφτομαι το LNB σου!!

Reaction score
114

Η βροχη ειναι βροχη για ολα τα lnb.
Eπειδη ειναι μαυρο και με τον ηλιο που υπαρχει εδω τις περισσοτερες μερες δεν ημουν διατεθειμενος να το παρω.
Ομως ειχα παρει εναν δεκτη και ειχε ερθει μαζι σαν δωρο.
Το δοκιμασα,μου εκανε, και εμεινε στο πιατο.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: sky digital Αθήνα

Mε το MABO φίλε the_rock έχεις απρόσκοπτη λήψη και με βροχή ή αντιμετωπίζεις πρόβλημα όπως ο tamtam?
Τέλος μεταξύ MABO 300E GIBERTINI 145E και TECATEL 115E αναλογικά ως προς την απόδοση αξίζει η πολλαπλάσια διαφορά τιμής? MABO με TECATEL είναι 2,5 φορές πάνω! Μήπως δεν έχει σημασία μόνο το μέγεθος του πιάτου αλλά και η ποιότητα κατασκευής? Αν γνωρίζετε καλύτερες τιμές παρακαλώ πμ. Ευχαριστώ :105:
μέχρι στιγμής δεν έχει πέσει ποτέ το ΙTV αλλά δεν το τσεκάρω και όλη την ώρα μιας και όλα τα άλλα HD δεν έχουν ποτέ κανένα πρόβλημα,ούτε πριν με την βροχή

off topic: το ITV δεν έχει πάντως και τίποτα για να στεναχωρηθείς και αν επιλέξεις μικρότερο κάτοπτρο

Reaction score
1

παιδια μπορει να αναφερει καποιος ποια ειναι τα καναλια που κατεβαινουν με πιατα ανω του 1.40? για να ξερουμε και μεις με τα μικρα τι θα χανουμε. μην πανε τσαμπα τοσα λεφτα για την αναβαθμιση που θελουμε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis