SKY HD

Reaction score
1
Απάντηση: SKY HD

Είναι κεντρική , άρα πιθανόν κεντραρισμένη σε Hotbird ... Sky UK πως θα πιάσεις ;
Έχουμε δύο πιάτα gibertini 1,25 και το ένα είναι κεντραρισμένο στον astra2 με παράκεντρο τον hellasat2

Reaction score
1

Είσαι σίγουρος οτι είναι Octo και όχι Quattro ( διαφορετικό από quad ) το οποίο quattro οδηγείται σε συσκευές διαμοίρασης σε περισσότερες από 8 δέκτες ( μέχρι 256 νομίζω ) και μάλιστα είναι σαν τα LEGO , βάζεις τα πρώτα 4 και μετά άλλα 4 και μετά άλλα 4 και ούτως καθεξής , επίσης μπορείς να καταργήσεις και τα διακοπτάκια diseqc , αφού αναλαμβάνει και αυτό τον ρόλο ...

Reaction score
2
Πρεπει να υπολογισεις και το κοστος ενος μεγαλου πιατου, το 1,20 ειναι αρκετο μονο το καλοκαιρι.
Το χειμωνα θελεις οπωσδηποτε 150χ160 ή και παραπανω.
Με το δικο μου 1,2 gibertini μολις επιασε λιγη βροχη και συνεφιά , δεν εβλεπα σχεδον τιποτα απο sky uk.
Και ειναι πανακριβα τα μεγαλα πιατα , απο 300 ευρω και πανω.

Reaction score
14
αχ που είναι η πρό Ευρώ εποχή... είχα αγοράσει το MABO 180x190 με την polar mount του απο την Πιστεμπορική στην Ομόνοια 55,000 δραχμές!!!!!

GTX

Reaction score
39
Από την Ελλάδα ξεχασέ το θα πληρωσεις πολλα καπέλα .Πάρε από δω όπως κιε γω που τον εχω 5 χρονια

http://www.smart2check.com/HDdigibox.htm

Και μακριά από Ελληνάρες νταβατζήδες που θα σε χρεωσουν και θα σου πουν Μ.......Σ για να μην πάρεις απ εξω .
Τελικά απάντησαν στο e-mail μου και μου ζητάνε 299 λίρες για το sky digibox hd συν 46 λίρες μεταφορικά, συν 103 λίρες για την κάρτα.
Επίσης για την ενεργοποίηση της κάρτας θέλουν 50 λίρες, συν άλλες 16 λίρες και κάθε χρόνο θέλουν άλλες 70 λίρες. Σε όλα αυτά προστίθεται και η συνδρομή.

Ευτυχώς που γλιτώνεις το καπέλο από τους Ελληνάρες νταβατζήδες δηλαδή.... :140::140:

Ρε aragorn δε παίρνεις ένα τηλέφωνο και σε αυτούς που σου πρότεινα να δεις τί θα σου ζητήσουν??

Reaction score
2
Είπα να μην μλήσω αλλά αντε γιατί εχω μιλήσει σε αλλο φορουμ για το νταβατζιλήκι.

Λοιπον δείτε παρακάτω τιμές απ εξω και μην κανετε ολοι τους Προέδρους....

New SkyHD Box Without Card €448.50

(used) SkyHD Box Without Card €270 (Και αυτό καλό είναι)

New SkyHD Box and UK Card €598.50

ή παίρνεις μεταχειρισμένο και πληρωνεις 270 + 150 η κάρτα = 420Ε

η καινούργιο με 598,5 Ε

Τα υπόλοιπα είναι ανάλογα τι πακέτο θα διαλέξεις και θα πληρωνεις τη μηνιαία συνδρομή .Εγω εχω πχ το Sky Sport Mix και πληρωνω ακριβώς 60,5 Ε το μήνα και ολα στην SKY BSB απεύθείας.
Τώρα το εξτρα που ζητάνε κάθε χρόνο είναι εφόσον σε χρεώσει το SKY BSB και οχι ο προμηθευτής .Απλά αυτός στο αναφέρει για να μην τον παίρνεις μετά και του λες τι γίνεται και γιατί αυτό και γιατί εκείνο.
Κλεινοντας επειδή το εχω πολλά χρόνια SKY , ΚΑΜΙΑ χρέωση δεν είχα εξτρα ακόμα και όταν εγινε HD και πήρα αλλο δέκτη .

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ 1000ΑΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ?? ΕΕΕ

Reaction score
1
Απάντηση: Re: SKY HD

Ευτυχώς που γλιτώνεις το καπέλο από τους Ελληνάρες νταβατζήδες δηλαδή.... :140::140:

Ρε aragorn δε παίρνεις ένα τηλέφωνο και σε αυτούς που σου πρότεινα να δεις τί θα σου ζητήσουν??
Αυτοί που πρότεινες μου ζήτησαν 1080 ευρώ για δέκτη και κάρτα, συν 130 λίρες το χρόνο έξτρα χρέωση, συν βέβαια τη συνδρομή ανάλογα με το υποπακέτο.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: SKY HD

Αυτοί που πρότεινες μου ζήτησαν 1080 ευρώ για δέκτη και κάρτα, συν 130 λίρες το χρόνο έξτρα χρέωση, συν βέβαια τη συνδρομή ανάλογα με το υποπακέτο.

Φίλε GTX εγω δεν σε ειρωνεύτικα και αυτός που του πρότεινες του aragorn του ζητάνε 1000αρια.....:103: ενω αυτός που προτεινα είδες τι τιμές έχει και τις έγραψα χτες....598Ε + 60Ε η συνδρομή και συν ΑΝ του ζητήσουν στο τέλος του χρόνου 40Ε εφαπαξ η SKY BSB.
Ειναι λοιπον maximum 700-750 Ε. Τα αλλα ΤΙ ΕΙΝΑΙ ?????

Προς Θεού δεν εχω κάτι μαζί σου αλλά όσο παιρνάει από το χέρι μου σε όλα τα φορουμ με το σχετικό θεμα θα τους κυνηγάω για το νταβατζηλικι γιατί τα δουλεύουμε τα λεφτα , δεν τα κλέβουμε .Αμα είναι ετσι να το κανω κι εγω να βγω διαφήμιση και να λέω SKY HD με 900 να βγω ανταγωνιστής και να βγάλω αλλά δεν είμαι αυτής της πάστας.Και όσο υπάρχουν φορουμ και διαβάζουν όλοι εγω θα λέω για την ΚΛΕΨΙΑ τον επιπλεον 300 Ευρω!!

GTX

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Re: SKY HD

Φίλε GTX εγω δεν σε ειρωνεύτικα και αυτός που του πρότεινες του aragorn του ζητάνε 1000αρια.....:103: ενω αυτός που προτεινα είδες τι τιμές έχει και τις έγραψα χτες....598Ε + 60Ε η συνδρομή και συν ΑΝ του ζητήσουν στο τέλος του χρόνου 40Ε εφαπαξ η SKY BSB.
Ειναι λοιπον maximum 700-750 Ε. Τα αλλα ΤΙ ΕΙΝΑΙ ?????

Προς Θεού δεν εχω κάτι μαζί σου αλλά όσο παιρνάει από το χέρι μου σε όλα τα φορουμ με το σχετικό θεμα θα τους κυνηγάω για το νταβατζηλικι γιατί τα δουλεύουμε τα λεφτα , δεν τα κλέβουμε .Αμα είναι ετσι να το κανω κι εγω να βγω διαφήμιση και να λέω SKY HD με 900 να βγω ανταγωνιστής και να βγάλω αλλά δεν είμαι αυτής της πάστας.Και όσο υπάρχουν φορουμ και διαβάζουν όλοι εγω θα λέω για την ΚΛΕΨΙΑ τον επιπλεον 300 Ευρω!!
Φίλε zaras27 αν διάβασες καλά έγραψα ότι εγώ το δικό μου το έχω φέρει από Αγγλία μιας και είμαι συνδρομητής του Sky πάνω από 10 χρόνια από τότε που ακόμα είχε αναλογικούς δέκτες, αν διαβάσεις και πάλι τα γραφόμενά μου θα δείς ότι λέω δεν ξέρω τί χρεώνει ο συγκεκριμένος αφού προσωπικά δεν είχα πάρε δώσε με αυτούς και ούτε με απασχολεί να αποκτήσω.

Και για να είμαι ειλικρινείς δεν με απασχολεί άλλο να ασχοληθώ μαζί σου, εγώ να βοηθήσω προσπαθώ όπως έχω κάνει πάρα πολλές φορές σε θέματα που αφορούν το Sky άμα ψάξεις, και στο τέλος θα μου πείς ότι τα παίρνω κιόλας.

Reaction score
2
Φίλε με παρεξηγησες και στο εγραψα πριν ξεκινησω .Ολοι βοήθεια θέλουν από μας και οσοι ξερουμε απαντάμε οπότε χαλαρωσε , δεν σε ειπαμε και καμπούρη,ουτε σε κατηγόρησε κανείς.

Reaction score
205

Eχω 1.20 πιατο στην περιοχη κερκυρα... αυτην την στιγμη εχω εναν απλο DM 500s , σε λιγες μερες περιμενω τον 500HD, ομως σε οποιαδηποτε συχνοτητα του sky υπαρχει HD καναλι , δεν κατεβαζει τιποτα το σημα ανεβοκατεβαινει... ο τεχνικος μου ειπε οτι εχω σημα καμπανα στον 28.2, αλλα με τον dm 500s(που δεν ειναι HD) ομως που εκανα scan στα υπόλοιπα καναλια του sky μου δειχνει σημα 82%. Αυτο ειναι καλο η κακο? και δεν υπαρχει πουθενα η ένδειξη HD... αντιθετος βλεπω παρα πολλα καναλια 3 φορες το καθενα πχ υπαρχουν 3 sky sports1, 3 sky sports2 και ουτο καθεξής... τι γινεται λαθος και συμβαινει αυτο?
μηπως φταιει που δεν ειναι ο δεκτης HD ? αλλα τοτε γιατι σε αλλα πακετα πχ στον hotbird βρισκει καπια καναλια που αναγραφουν HD?

ευχαρηστω πολυ και σηγνωμη αν σας κουρασα

Reaction score
0

Αιτωλοακαρνανία, ίδιο πιάτο, ΑΖΒox, δυστυχώς δεν κατεβάζω κανένα HD κανάλι του SKY.
Απ' ότι κατάλαβα για να πιάσεις HD δε θες πιάτο, θες UFO...

Reaction score
0

Ναι τον AZBox HD ο οποίος έχει εξίσου καλό, αν όχι καλύτερο, tuner με τον 500HD. Κατέβασα και έτοιμη λίστα καναλιών και σε όλα τα HD η ποιότητα σήματος είναι μηδενική.
Μεγαλύτερο πιάτο δεν βάζω γιατί θέλει αντιανέμια οπότε ξεχνάω τα HD του Άγγλου damn it :110:

Reaction score
0

Κατεβαίνουν τα HD???
Μήπως μπλέκεσαι με τα SD γιατί από δαύτα πιάνω αρκετά (πάνω από τα μισά του δορυφόρου).
Λες να φταίει το LNB???

Reaction score
0

Άκυρο. Είχα έτοιμη λίστα καναλιών και μάλλον είχε λάθος συχνότητες. Έκανα manual scan το δορυφόρο και κατέβασε μπόλικα.
Τα ψάχνω και εν ευθέτω χρόνω φίλε Κερκυραίε θα σε ενημερώσω.

Reaction score
0

Ο DM 500s δεν ειναι HD, o DM500HD ειναι πολι καλο μηχανημα και κατεβαζει ολλα τα HD καναλια φτανει να μπορεις να τα ανοιξεις

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe