skyhd + nova

Reaction score
0
Παιδιά θέλω την βοήθεια σας.

εχω νοβα εδω και τεσσερα χρόνια με το αποκωδ/τή και τον εξοπλισμό που έδινε τότε η νοβα...

θέλω να το γυρίσω και να βλέπω κανάλια hd..

αν πάρω το skyhd box ή τον humax 2000 θα μπορώ να βλέπω και skyhd και nova και λοιπά κανάλια hd ταυτόχρονα?
τι αλλαγές (ή προσθήκες) πρέπει να κάνω στον υπάρχον δορυφορικό μου εξοπλισμό για να βλέπω χωρίσ πρόβλημα ?

είναι αλήθεια οτι με έναν νέο cam IRDETO και π.χ τον umax θα έχω καλύτερη ποιότητα στη καναλια της νοβα?
ανμάμεσα στον Humax PR-HD1000 και 2000 ποιον θα διαλέγατε ?

ευχαριστώ πολύ

GTX

Reaction score
39
Φαντάζομαι οτι το Nova το θές για τη μπάλα έτσι? Γιατί δεν υπάρχει άλλος λόγος να το κρατήσεις αν έχεις sky.

Αν ενοείς να βλέπεις nova και sky απο τον ίδιο αποκωδικοποιητή απλά δε γίνεται, γιατί το κουτί του sky παίζει μόνο με την κάρτα του sky (και μάλιστα τη συγκεκριμένη που θα σου δώσουν γιατί γίνεται κάποιο πάντρεμα με το κουτί) και επίσης το κουτί του sky δε δέχεται και πιάτο με μοτέρ. Άρα σε γενικές γραμμές θες σίγουρα άλλο ένα πιάτο αφού το sky παίζει στον Astra και όχι στο Hotbird και παράκεντρα δε θα έχεις την καλύτερη λήψη. Το πιάτο θες να είναι απο 1,20 και πάνω.

Κάνε κανένα search θα βρείς και άλλα θέματα για το sky που έχουμε συζητήσει εδω.
Στο link είναι μια μικρή παρουσίαση που του είχα κάνει οταν το πήρα :wink:
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=11999.0

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis