Skype : Internet Phone

Μηνύματα
2.575
Reaction score
13
Δοκίμαζα αυτές τις μέρες το Skype.Είναι πρόγραμμα για επικοινωνία μέσω internet.Καμία σχέση στην ποιότητα ήχου με το msn messenger.Είναι κλάσης ανώτερο.Σαν προτείνω να το εγκαταστήσετε και εσείς.Είναι εύκολο και απλό.Χρειάζεται μόνο μια κάρτα ήχου , ηχεία και μικρόφωνο.Υποστηρίζει και chat καθώς και αποστολή αρχείων...Επίσης επιτρέπει την τηλεφωνική κλήση από pc σε κανονικό τηλέφωνο me πολύ μικρές χρεώσεις!
Για να σας δώσω μια εικόνα :
Μιλάω με ένα φίλο μου στην Γερμανία (έχουμε και οι 2 ADSL -384 εγώ , 768 αυτός) και η ποιότητα είναι άριστη με μηδαμινές διακοπές (εώς ελάχιστες).Η καθυστέρηση στην μετάδωση του ήχου είναι γύρω στο μισό δευτερόλεπτο.Το bandwidth που χρειάζεται είναι γύρω στα 4,5 - 6KBytes για upload και άλλα τόσα για download.

Με μια λέξη άριστο.



Το Skype είναι ένα δωρεάν και απλό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε δωρεάν κλήσεις παντού στον κόσμο. Το Skype δημιουργήθηκε από τους ίδιους ανθρώπους που έφτιαξαν το KaZaA και χρησιμοποιεί τεχνολογία P2P (Peer-To-Peer) για να σας συνδέει με άλλους χρήστες του. Αν έχετε κουραστεί να πληρώνετε εξοργιστικούς λογαριασμούς τηλεφώνου, τότε το Skype είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε !

Το Skype μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και εύκολα. Απλά κατεβάστε το, εγγραφείτε, και σε μερικά λεπτά μπορείτε να συνδέσετε το headset σας και να καλέσετε τους φίλους σας με το Skype. Το Skype έχει εξαιρετική ποιότητα ήχου και παρέχει υψηλή ασφάλεια με κρυπτογράφηση end-to-end. Ακόμη, το Skype δεν απαιτεί να ξαναρυθμίσετε το firewall ή το router σας – απλά δουλεύει!


Περισσότερες πληροφορίες :

Skype  website

και στα ελληνικά!

Skype ιστοσελίδα
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.653
Μηνύματα
2.870.403
Members
37.933
Νεότερο μέλος
daemon76
Top