SL 1200 MKII ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΌ ΒΡΑΧΙΟΝΑ

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.429
Προχθες όπως προείπα αγόρασα νεα κεφαλή , 304 , ολα καλά και ωραία.
Η νεα είναι λίγο διαφορετική στις διαστάσεις και χρειάζεται να κατέβει λίγο ο βραχίονας.
ΑΜ ΔΕ, ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΑΧΙΟΝΑ.
Δεν γυρίζει με τίποτα.Εννοείται οτι είναι ξεκλείδωτο .Εχει να κουνηθεί χρόνια και υποπτεύομαι οτι το γράσσο που εχει μέσα εχει τσιμέντο-μπετόν αρμέ.
Εχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτό ? τι κάνατε?

Reaction score
81
Απάντηση: SL 1200 MKII ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΌ ΒΡΑΧΙΟΝΑ

Δεν μου εχει τυχει ποτε αλλα πιστευω οτι δεν θελει βια!Σιγα σιγα και στις 2 κατευθυνσεις!Αν χρειαζετε λιγο να κατεβει βαλε ενα ματ στο πλατο.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.429

Ναι δεν θέλει βια εννοείται , το θυμάμαι παλιά είχε κίνηση βούτυρο.Δεν γυρίζει καθόλου όμως , το να βάλω ματ στο πλατό είναι προσωρινή λύση. Αλλά δεν εχω κιόλας.
Πέρα απο αυτό πρέπει να δουλεύει.Του έριξα λίγο wd 40 , μπας και μαλακώσει το μπετόν αρμέ.Δεν ξέρω , μήπως να το ζέσταινα λίγο με πιστολάκι μαλιών.

Reaction score
81

Κουνα το διακοπτακη για το κλειδωμα αριστερα δεξια και διαδοχικα προσπαθησε να κινησεις το δακτυλιο..Πιστολι αστο για εσχατη λυση.

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
Re: Απάντηση: SL 1200 MKII ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΌ ΒΡΑΧΙΟΝΑ

Ναι δεν θέλει βια εννοείται , το θυμάμαι παλιά είχε κίνηση βούτυρο.Δεν γυρίζει καθόλου όμως , το να βάλω ματ στο πλατό είναι προσωρινή λύση. Αλλά δεν εχω κιόλας.
Πέρα απο αυτό πρέπει να δουλεύει.Του έριξα λίγο wd 40 , μπας και μαλακώσει το μπετόν αρμέ.Δεν ξέρω , μήπως να το ζέσταινα λίγο με πιστολάκι μαλιών.

τελικα αυτο το πιστολακι εχει πολλες χρησεις! αν και καραφλος θα παρω ενα να βρισκετε!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.429

Tο έκανα και το διακοπτάκι και ολα. Τελικά δούλεψε συνδυασμός, wd40- πιστολάκι μαλιώνε στην χαμηλή θερμοκρασία. Το ζέστανα λίγο γύρω γύρω , είχε πέσει και το wd , πέρασαν και κανά δυο μέρες απο το πρώτο wd, ξεκλείδωσε λίγο στην αρχή , το δούλεψα δε αρ , αρκετές φορές , και συνήλθε το δαχτυλίδι.Μιλάμε για το κωλόγρασσο που βάζουν οι γιαπωνέζοι, το οποίο είναι οργανικό παρακαλώ και γιαυτό γίνεται μπετόν.
Παλιά στο service είχαμε το ιδιο πρόβλημα με τα Pinch rollers απο τις μπομπίνες. Το ιδιο γράσσο βάζανε και τότε, και γινόταν κόλλα μετά απο μερικά χρόνια.Λύναμε μηχανισμό, τον καθαρίζαμε με διαλυτικό , και βάζαμε γράσσο λιθίου και τελείωνε η ιστορία.Τεσπα.
Ενα άλλο κουφό που είδα είναι το εξής.Ενω η dl-160 ήθελε ύψος βραχίονα στο 6 , εκεί το είχα, απο πριν με την ortofon om 30 , τώρα ήθελε λίγο χαμήλωμα με την 304 , αλλά το έφτασα στο 2,5 για να εχω παράλληλο βραχίονα με τον δίσκο την ώρα που παίζει , εννοείται.Μεγάλη διαφορά μου φαίνεται. Το ακόμα πιο κουφό είναι οτι ρώτησα και τον αντώνη που του έβαλα την κεφαλή την πέμπτη και το δικό του είναι στο 0.8 , για παραλληλησμό βραχίονα . Ιδιο πικαπ , ιδια κεφαλή.Τι κουφό είναι τώρα αυτό?

Reaction score
460

Tο έκανα και το διακοπτάκι και ολα. Τελικά δούλεψε συνδυασμός, wd40- πιστολάκι μαλιώνε στην χαμηλή θερμοκρασία. Το ζέστανα λίγο γύρω γύρω , είχε πέσει και το wd , πέρασαν και κανά δυο μέρες απο το πρώτο wd, ξεκλείδωσε λίγο στην αρχή , το δούλεψα δε αρ , αρκετές φορές , και συνήλθε το δαχτυλίδι.Μιλάμε για το κωλόγρασσο που βάζουν οι γιαπωνέζοι, το οποίο είναι οργανικό παρακαλώ και γιαυτό γίνεται μπετόν.
Παλιά στο service είχαμε το ιδιο πρόβλημα με τα Pinch rollers απο τις μπομπίνες. Το ιδιο γράσσο βάζανε και τότε, και γινόταν κόλλα μετά απο μερικά χρόνια.Λύναμε μηχανισμό, τον καθαρίζαμε με διαλυτικό , και βάζαμε γράσσο λιθίου και τελείωνε η ιστορία.Τεσπα.
Ενα άλλο κουφό που είδα είναι το εξής.Ενω η dl-160 ήθελε ύψος βραχίονα στο 6 , εκεί το είχα, απο πριν με την ortofon om 30 , τώρα ήθελε λίγο χαμήλωμα με την 304 , αλλά το έφτασα στο 2,5 για να εχω παράλληλο βραχίονα με τον δίσκο την ώρα που παίζει , εννοείται.Μεγάλη διαφορά μου φαίνεται. Το ακόμα πιο κουφό είναι οτι ρώτησα και τον αντώνη που του έβαλα την κεφαλή την πέμπτη και το δικό του είναι στο 0.8 , για παραλληλησμό βραχίονα . Ιδιο πικαπ , ιδια κεφαλή.Τι κουφό είναι τώρα αυτό?
Γιαννακη μου τα ειπαμε αυτα,το δικο μου sl
ειναι καλυτερο απο το δικο σου,το δικο σου ειναι ψηλοκαπουλο,και η κεφαλη μου ειναι καλυτερη γιατι εγω την ανοιξα πρωτος!!:135::135:

Reaction score
81

Καλημερα!Μαλλον πρεπει να τα τσεκαρεις και τα 2 οσο αφορα το VTA ανθρωπος εισαι μπορει να εκανες λαθος.Στους S βραχιωνες ειναι ευκολο να ξεγελαστεις αναλογα την γωνια που κοιτας.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.429

Κοίτα το δικό μου το εχω μπροστά μου , και το 2,5 δείχνει σωστό , τώρα στου αντώνη , δεν ξέρω , αλλά και δεν θυμάμαι που το έβαλα , αλλά αυτό το ο,8 με 1 που λέει ο αντώνης με προβληματίζει.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ρε φανουρη το μαλιωνε γραφεται με αι δηλαδης μαλιωναι
γιαφτο δεν σου κσεκλειδωναι :143:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.429

Τι λες βρε οργιο?
Τελικά το βρήκα , η διαφορά στο ύψος είναι λόγω της τσόχας που εχω στο πλατώ μου.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: SL 1200 MKII ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΌ ΒΡΑΧΙΟΝΑ

ρε φανουρη το μαλιωνε γραφεται με αι δηλαδης μαλιωναι
γιαφτο δεν σου κσεκλειδωναι :143:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!
Το είδα κι εγώ να 'σαι καλά ρε Αργύρη γιατί ξεχνάω τόνο και μου τη λέι!

Αλλά όπως και να το δεις, μαλιώναι? Μου θυμίζει τη γιαγιά μου......όταν λέω εγώ 1960......:138:

Reaction score
460

Τι λες βρε οργιο?
Τελικά το βρήκα , η διαφορά στο ύψος είναι λόγω της τσόχας που εχω στο πλατώ μου.
Παιζεις και μπιριμπα επανω στο πλατω Γιαννακη?:142::142:

Reaction score
150
Να το φτιάσ ν'ακούσουμε επιτέλους μουσική σαν "τσ' ανθρώπ να ουμε ναι!

(από "τοις ανθρώποι")

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.429

Παιζεις και μπιριμπα επανω στο πλατω Γιαννακη?:142::142:

Καλά κανόνισε εσυ να ερθω να σου ξηλώσω τον α1 αλλά και την 304 , να σε δω μετά.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.429
Απάντηση: Re: SL 1200 MKII ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΌ ΒΡΑΧΙΟΝΑ

Να το φτιάσ ν'ακούσουμε επιτέλους μουσική σαν "τσ' ανθρώπ να ουμε ναι!

(από "τοις ανθρώποι")
Ελα εσυ και μη σε νοιάζει , θα σου ξεβουλώσω τα αυτιά , θα πάθεις και ενα στερητικό σύνδρομο , και θα θες πικαπ , και δεν θα εχεις.
Μιλάμε ακούγονται άλλα πράγματα με την κεφαλή και τον βραχίονα σωστά ρυθμισμένο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

πριν ή μετα το καφασι με τις μπυρες:143::143::143:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: SL 1200 MKII ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΌ ΒΡΑΧΙΟΝΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!
Το είδα κι εγώ να 'σαι καλά ρε Αργύρη γιατί ξεχνάω τόνο και μου τη λέι!

Αλλά όπως και να το δεις, μαλιώναι? Μου θυμίζει τη γιαγιά μου......όταν λέω εγώ 1960......:138:
δεν εχεις ακουσει τον μυθριδατη που λεει μαλλλιωναι και νυχιωναι ?

Reaction score
460

Γιαννακηηη....τι πλατω θα αγορασουμε?Να παρουμε δυο για να τα παρουμε φθηνοτερα:103:.Δεν ειναι δυνατον η κεφαλη να ειναι ακριβοτερη απο το πλατω.Θελουμε και πρι-πρι,εεεε?Κοψε κοστουμακι στον μακαριτη και ερχομαι!!:142:Ρε σε τι μπελα με εβαλες.Απο την ημερα που σας γνωρισα ολο χωνω(Αγυρης-Γιαννης-Σωτηρης),παρε α1, παρε διπολα-μονοπολα ,καλωδια,τελικους,ολα τα ειχαμε οι κεφαλες μας μαρανανε και τα (νεα πλατω και πρι πρι)καλα και ακριβα ακομη δεν εχουν ερθει!(προβολεας-οθονη)εχουμε και κριση βρεεεε...!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489