SME 3009 S2 Improved

Reaction score
16
Καλησπέρα σε όλους. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με Υγεία να έχουμε όλοι μας.
Εδώ και αρκετό καιρό έχω στην διάθεσή μου τον Βραχίονα σε άριστη οπτική κατάσταση.
Τον δοκίμασα σε ένα Thorens TD-160 και παρατήρησα πως ενώ παίζει η βελόνα κολλάει σε σημεία στον δίσκο.
Σαν κάτι να τραβάει τον βραχίονα πίσω.Τον δοκίμασα με το χέρι μου ελεύθερα να κάνει την κίνηση.
Βλέπω και αισθάνομαι πως δεν κινείται ελεύθερα όπως θα έπρεπε.
Άνοιξα την βάση του εκεί που κουμπώνει το 5πολικό φισάκι και είδα τα καλώδια.
Έχω την εντύπωση πως αυτά τραβάνε τον βραχίονα πίσω.Δεν μου φαίνονται τα κανονικά του καλώδια.
Η διατομή τους είναι αρκετά μεγάλη.Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο άλλο πρόβλημα.
Οι ειδικοί περί του θέματος παρακαλώ να με βοηθήσουν να καταλάβω τι συμβαίνει ,και να λύσω το πρόβλημα.
Σας Ευχαριστώ πολύ!

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ενας πιθανος λογος ειναι αυτος που λες.Ενας αλλος λογος,μπορει η κατω πλευρα του armtube να αγγιζει το πλαστικο κοματακι που ανυψωνει τον βραχιονα.Υπαρχει ρυθμιση γι αυτο.Ενας τριτος λογος ειναι να ειναι καπως σφικτα τα οριζοντια ρουλεμαν.Υπαρχει και γι αυτα ρυθμιση.
Αν τελικα ειναι τα καλωδιακια,πρεπει να τα αλλαξεις και να επιλεξεις πολυ λεπτα και ευκαμπτα.Η χαμηλες τριβες εκει ειναι πολλες φορες πιο σημαντικες απο τα ιδια τα καλωδιακια .
Δες και το antiskating μηπως ειναι πολυ.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Σιγουρα.Τα καλωδια δεν ειναι τα δικα του και λειπουν τα στηριγματα του βυσματος οπου στηριζεται και η θωρακιση της βασης.

Reaction score
16
Έχω ήδη διευκρινήσει (Άνοιξα την βάση του )
Σαφώς και δεν λείπει τίποτε.Προπαντός τα στηριγματα του βυσματος οπου στηριζεται και η θωρακιση της βασης.)) Όπως πολύ όμορφα έθεσες.
Σιγουρότατα είναι "πειραγμένο" φίλε μου,.))
)) Ευχαριστώ για τον χρόνο να γράψετε και την θέληση να βοηθήσετε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm