smokin aces

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
το ειδα ζωνη 1 μοντερνο με απλα καλο ηχο και εικονα στο κλισμα των 70s αλλα υποθεση απλα εξαιρετικη

Reaction score
6
Απάντηση: smokin aces

Εγω παντως λίγο βαρέθηκα .
Με εξαίρεση το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο της ταινιας που κάπως σε ξυπναει κατά τα αλλα δεν μου έκανε καμια εντύπωση.
Μια από τα ιδια.

Μια ταινια με πολυ βια και δραση που πραγματευεται την ιστορια καληψης ενος μαρτυρα που εχει συμφωνησει με το FBI να μιλησει για τα βρωμικα παιχνιδια που παιζονται στο vegas.

Αμοιβή ενός εκατομμυρίου δολαρίων προσφέρει ένας ετοιμοθάνατος αρχιμαφιόζος για την καρδιά του πρώην συνεργάτη και νυν εχθρού του Buddy ‘Aces’ Israel, ενός ταχυδακτυλουργού από το Λας Βέγκας που σχεδιάζει να αποκαλύψει ό,τι γνωρίζει για το οργανωμένο έγκλημα στο FBI. Τα σχέδιά του δεν μένουν κρυφά από το FBI, καθώς οι δύο πράκτορες που παρακολουθούν αυτές τις εξελίξεις ενημερώνουν το διευθυντή τους και ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να βγάλουν ζωντανό τον Israel από τη σουίτα ενός ξενοδοχείου της Νεβάδα όπου κρύβεται. Την ίδια στιγμή, κάθε λογής επίδοξοι δολοφόνοι (ανάμεσά τους δύο λεσβίες επαγγελματίες εκτελέστριες, πρώην αστυνομικοί, εγγυητές, τρεις τρελαμένοι νεο-Ναζί, ένας θρυλικός βασανιστής και ένας άσος των μεταμφιέσεων) κατευθύνονται στο ξενοδοχείο για να καθαρίσουν πρώτοι τον Israel.....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
μιας και ειναι 1 απο τα ιδια πες μου 5 ταινιες με μια απο τα ιδια

Reaction score
0
Θα συμφωνησω και εγω με τον Cinemusic.
Δεν με ενθουσιασε η ταινια .ΚΑι ειμαι fan του ειδους.
Ισως το cast να ηταν αταιριαστο,ισως αλλιως να το ξεκινησε ο σκηνοθετης και αλλιως να του βγηκε .
Το ξεκινα στα χναρια του two Smoking Barrels και το τελειωνει σε υφος James Ellroy.
Παντως κατι λειπει στην ταινια .
Σκηνοθετης ,ηθοποιος ,σεναριο ,αλατι ...δεν ξερω.
Το τελευταιο 10λεπτο καπως δημιουργει ενα κατι ,μια αγωνια αλλα ειναι πλεον...αργα.
Μονο για τους Fan του ειδους αλλα ....με επιφυλαξεις και χωρις προσδοκιες .

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster