Sneak preVieW Hi-End2005

Reaction score
7
Sneak preVieW Hi-End2005 (εγω και ο Gollum)

Λοιπόν γύρισα πριν μια ώρα από το στήσιμο της έκθεσης (όχι όλης)…
Περιττό να πω ότι είμαι πτώμα… Από τις 7 το πρωί ξύπνιος, με τη βροχή του Νώε, με την κίνηση της αρκούδας λόγω της βροχής του Νώε αλλά και της 17ης Νοεμβρικης ημέρας…
Και αντί να κάτσω να συνδέσω το νέο προβολέα μου, κάθομαι και σας μεταφέρω τα παρακάτω…

Βρισκόμενος λοιπόν στην προ-έκθεση και στο στήσιμο αποφάσισα να κάνω ΜΙΑ βόλτα, να δω, να επιβεβαιώσω και να βγάλω κάποιες φώτο από κάτι, που, όπως και να έχει, θα το δούμε πρώτοι στο AVSite δημοσιευμένο σε φωτογραφικό υλικό.

Τελικά οι φήμες είναι αληθινές…

Δυστυχώς όμως έχουμε και ένα όνομα το οποίο πρέπει να το διατηρήσουμε, όπως επίσης και μια τιμή (από αυτή που λένε «η τιμή, τιμή δεν έχει και τιμή σ οποίον την έχει»). Γι’ αυτό το λόγο της τιμής (μιας και ο Τζάμπας πέθανε) και του ονόματος, και επειδή δε θέλω να με βρείτε και σε κανένα χαντάκι («κεφάλι… στου χαντάκ’»), έχοντας υποσχεθεί να μην δημοσιεύσω φωτογραφικό υλικό ΠΡΙΝ την έναρξη της έκθεσης, όπως καταλαβαίνετε, δε θα το κάνω και θα σας αφήσω στα κρύα του λουτρού!

Επειδή όμως η έκθεση ανοίγει τις πύλες της για τους κοινούς θνητούς στις 4μμ, ας είστε συντονισμένοι και on-line εκείνη την ώρα για να τις δείτε πρώτοι.

Αυτιά για σήμερα.

Ελπίζω να με βοηθήσει η Δύναμη να πάω ως το κρεβάτι μου γιατί ΔΕΝ μπορώ να πάρω τα ποδιά μου, όπως επίσης να μη βρέχει αύριο και να κερδίσω και το Λόττο (τώρα μιλάει η κούραση)…

Την κάνω με ελαφρά, επειδή αυριο πρεπει να παω στη δουλεια.....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ξερω πολυ καλα τι θα πει στησιμο εκθεσης και συμπασχω μαζι σου.
Κοιμησου λοιπον αστρο της αυγης , κοιμησου νιο καμαρι... :wink:

Απο την αλλη ομως , πως μπορεις να κοιμασαι σαν τον μοσχο τον σιτευτο οταν εχεις δει και εχεις φωτογραφισει τον Ruby μωρη?Εεεε, πως? :shock:

Μετραω τις ωρες ως τις 4.... :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Γιωργη , ασε τους κοπριτες και δωσε πραμα.
Αντε , τεσσερεις εμειναν ακομα.
Δεν μπορεις να...κοψεις μερικες?
Ουτε που θα καταλαβει κανεις τιποτα :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μας γκαστρωσες!

Μαλλον πρεπει να βαλω τα μεγαλα μεσα.

Λοιπον:

Εαν δεν ξεκινησεις να δημοσιευεις θα ποσταρω φωτο του Δημητροπουλου με μαγιω! :shock:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.368
Members
38.691
Νεότερο μέλος
εψοβασ