Sonos

Reaction score
5.681
Αυτό μένει να δοκιμάσω απόψε.
Ότι δουλεύει ακόμα και με Era100 δίνει ελπίδες.

Δεν δοκιμάσαμε και αν μπαίνει το Gen4 Sub ως δεύτερο σε 2.1 με Gen3 Sub.
Επίσης δεν δοκιμάσαμε ακόμα αν μπορεί να προστεθεί τρίτο και τέταρτο, έστω σε home cinema σετάπ. :)

@Ndis λες να ήρθε η ώρα που περίμενες;

Για καλό και για κακό ας απενεργοποιήσουμε το αυτόματο update στο firmware του Sub Gen4.

Ndis

Titika
Reaction score
4.900
Αυτό μένει να δοκιμάσω απόψε.
Ότι δουλεύει ακόμα και με Era100 δίνει ελπίδες.

Δεν δοκιμάσαμε και αν μπαίνει το Gen4 Sub ως δεύτερο σε 2.1 με Gen3 Sub.
Επίσης δεν δοκιμάσαμε ακόμα αν μπορεί να προστεθεί τρίτο και τέταρτο, έστω σε home cinema σετάπ. :)

@Ndis λες να ήρθε η ώρα που περίμενες;

Για καλό και για κακό ας απενεργοποιήσουμε το αυτόματο update στο firmware του Sub Gen4.
Ναι !!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.732
ερώτηση…σε home cinema πως τα λειτουργείτε αυτά τα μαραφέτια ;
Ατμος να φανταστώ δεν υποστηρίζει…αλλά κ τα σαμπ που κλειδώνουν με αυτά να φανταστώ δεν υπάρχει ίχνος καλιμπραρίσματος;

Reaction score
5.681
Αφήσαμε την καραμέλα δεν υποστηρίζει δεύτερο σαμπ σε στέρεο, πιάσαμε αμέσως ότι δεν υποστηρίζει atmos με διακριτά ηχεία και πλήρη παραμετροποίηση.

Reaction score
694
Αφήσαμε την καραμέλα δεν υποστηρίζει δεύτερο σαμπ σε στέρεο, πιάσαμε αμέσως ότι δεν υποστηρίζει atmos με διακριτά ηχεία και πλήρη παραμετροποίηση.
Ε!!! δεν μας ξέρεις; Πάντα κάτι θα μας φταίει για να μπορούμε να γκρινιάζουμε :headbang: :lolsign:

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.584

Reaction score
27
Μία χαρά update πείραμε οι περισσότεροι. Τζάμπα ήταν δεν μας χάλασε.

Edit : Ποιος μας έδωσε στο reddit?

Last edited:

Reaction score
5.681
Ε!!! δεν μας ξέρεις; Πάντα κάτι θα μας φταίει για να μπορούμε να γκρινιάζουμε :headbang: :lolsign:
Ok, αλλά ούτε 24 ώρες να μη μας αφήσει η γκρίνια να χαρούμε που καλύφτηκε η προηγούμενη απαίτηση;

Εντωμεταξύ, να δούμε πόσοι θα τρέξουν να στήσουν σύστημα 2.2 Sonos από αυτούς που το ζητούσαν μανιωδώς.

Reaction score
5.681
Edit : Ποιος μας έδωσε στο reddit?
Ο @philosopher απ' ό,τι φαίνεται την ανακάλυψή του την αναμεταδίδει στο reddit, και έφτασε το νέο και στα αυτιά της Sonos, που του ζητάει τώρα diagnostic report.

Δεν αποκλείεται να τους ξέφυγε στο τελευταίο firmware.
Ας κλειδώσουμε το αυτόματο firmware update για καλό και για κακό.

Last edited:

Reaction score
556
Ναι εγώ ποσταρα στο sonos community, ανέφερα και τα findings του @flash για gen3 και era100, αλλά είχα καλό σκοπό :p
Δε φαντάζομαι να το πάρουν πίσω.
Ή αν το πάρουν, θα το ξαναδώσουν σύντομα. Kι εγώ πιστεύω είναι feature που βγήκε νωρίς, πριν ενημερώσουν docs, ανακοίνωση κλπ

εδώ είναι άλλος όμως

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
84.732
Δεν έχω ιδέα…ατμος έχω δει μόνο σε σετ με ήχο μπάρα…δηλαδή έχεις ένα σετ απ με πηγή το pc…πως το βλέπει για να στείλει πληροφορία ατμος ή πολυκάναλο…δεν έχω ιδέα κ ρωτάω

daharis666

Moderator
Reaction score
84.732
Ναι εγώ ποσταρα στο sonos community, ανέφερα και τα findings του @flash για gen3 και era100, αλλά είχα καλό σκοπό :p
Δε φαντάζομαι να το πάρουν πίσω.
Ή αν το πάρουν, θα το ξαναδώσουν σύντομα. Kι εγώ πιστεύω είναι feature που βγήκε νωρίς, πριν ενημερώσουν docs, ανακοίνωση κλπ

εδώ είναι άλλος όμως
Προδότη :biggrin:

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.584
Χωρίς insider info, κάτι μου λέει πως το 2 sub σε era 100/300/Five θα είναι αποκλειστικά για το Sub 4 επισήμως τουλάχιστον.

Ξαναλέω, δεν έχω κάνει ερώτηση, είναι απλά εκτίμηση μου.

Reaction score
5.681
Τι εκτίμηση, αφού ήδη το επιβεβαιώσαμε.

Μένει να τεστάρουμε αν σε 2.1 με Sub3 μπορεί να προστεθεί Sub4.

Reaction score
5.681
Δεν έχω ιδέα…ατμος έχω δει μόνο σε σετ με ήχο μπάρα…δηλαδή έχεις ένα σετ απ με πηγή το pc…πως το βλέπει για να στείλει πληροφορία ατμος ή πολυκάναλο…δεν έχω ιδέα κ ρωτάω
Mέσω της TV.
PC>TV>eARC>Soundbar

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.958