Sonos

Reaction score
5.685
Κι αυτό το είπαμε, δυο φορές, να ακυρώσουμε το αυτόματο firmware update.

Aκόμα δεν επιβεβαιώσαμε ότι δουλεύει με Fives.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.744
Mέσω της TV.
PC>TV>eARC>Soundbar
Και στη soundbar κολλάς ότι θέλεις να φανταστώ…χωρίς soundbar δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί τον ρόλο της αποκωδικοποίησης έχει αποκλειστικά η ηχομπαρα…συνολικά μέχρι πόσα δονείς μπορείς να συνδέσεις στην ηχομπαρα;

Reaction score
5.685
Δεν κολλάς τίποτα. Κοίτα αλλού. Δεν κάνεις για Sonos.
To πήρες στραβά από την αρχή, με pc για πηγή.

Ndis

Titika
Reaction score
4.900
Θέλω να θυμίσω ότι χρόνια τώρα είχα απάντηση από τη σονος η οποία έλεγε ότι θα προστεθεί η δυνατότητα για χρήση πέρα των 2 σαμπς. Τεχνικά μάλιστα, δεν υπήρχε ποτέ σοβαρό πρόβλημα οπότε δεν βλέπω τον λόγο γιατί να κόψουν το .2 από τα era.

Υποψιάζομαι ότι τόσο καιρό ο λόγος που δεν το κάνουν είναι εμπορικός και καθόλου τεχνικός. Νομίζω πάντως ότι ακόμα και αν τους "ξέφυγε" το ξεκλείδωμα πλέον είναι δύσκολο να το πάρουν πίσω.

Παρόλα αυτά τα era στα λεφτά τους εξακολουθούν να είναι εξαιρετικές λύσεις.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.744
Θέλω να θυμίσω ότι χρόνια τώρα είχα απάντηση από τη σονος η οποία έλεγε ότι θα προστεθεί η δυνατότητα για χρήση πέρα των 2 σαμπς. Τεχνικά μάλιστα, δεν υπήρχε ποτέ σοβαρό πρόβλημα οπότε δεν βλέπω τον λόγο γιατί να κόψουν το .2 από τα era.

Υποψιάζομαι ότι τόσο καιρό ο λόγος που δεν το κάνουν είναι εμπορικός και καθόλου τεχνικός. Νομίζω πάντως ότι ακόμα και αν τους "ξέφυγε" το ξεκλείδωμα πλέον είναι δύσκολο να το πάρουν πίσω.

Παρόλα αυτά τα era στα λεφτά τους εξακολουθούν να είναι εξαιρετικές λύσεις.
το να βάλεις δεύτερο σαμπ να τρέχει ασύρματα προϋποθέτει και κάποια πραματάκια και σε χαρντγουερ και σε σοφτγουερ....
έστω ότι το χαρντγουερ αντέχει...
μόνο το ντιεςπι να βάλεις ότι θέλει επανασχεδιασμό και νέο ρουτινγκ ...είναι αρκετό
το ένα σαμπ το βολεύεις με τον χώρο...κάτσει δεν κάτσει λες οκ....μέ΄χρι εδώ είμαι
το δεύτερο σου δημιουργεί νέα προβλήματα με φειζ αλάινμεντ κλπ
σκέψου ένα τέτοιο πετυχημένο προιόν να παύσει πλέον να είναι πετυχημένο βάζοντας παράλληλα και κάποιους χρήστες να αγοράσουν και δεύτερο σαμπ και να μν λειτουργεί ή να ακουγεται σωστά....αυτοκτονία

Reaction score
5.685
Να θυμίσω ότι υποστήριξη για δεύτερο Sonos Sub υπάρχει από το 2020, ταυτόχρονα με την παρουσίαση της Arc και του Sub3.

Η διαφορά είναι ότι μέχρι τώρα δεν υποστηριζόταν δεύτερο Sub σε στέρεο σετάπ.

gonis

Luger
Reaction score
12.653
Να ξέρετε ότι μετά από παρότρυνση δική μου(σας) έβαλα την κουνιάδα μου να αγοράσει ΒF δύο πεντάρια,δύο sub 3 και την ARC κυρίως για μουσική και ήχο σε μια 65αρα TV που δεν έχει πάρει ακόμη :p
Θα συνδεθούν σε σαλόνι σπιτιού που ανακαινίζεται.
Αν τα βρω δύσκολα θα της πω να φτιάξει λογαριασμό εδώ και να αρχίσει τα πμ στους σεσημασμένους :dance2:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.804
Τα "νέα" γιατί τα βγάλατε στη φόρα είπαμε; 8-)

Για το καλό του community; 🙃

Reaction score
5.685
Σαν τον άλλον που ήθελε να στείλει και email κατευθείαν στη Sonos.

Προς ενημέρωση πάντα, για καλό. :)

Reaction score
5.685
Να ξέρετε ότι μετά από παρότρυνση δική μου(σας) έβαλα την κουνιάδα μου να αγοράσει ΒF δύο πεντάρια,δύο sub 3 και την ARC κυρίως για μουσική και ήχο σε μια 65αρα TV που δεν έχει πάρει ακόμη :p
Θα συνδεθούν σε σαλόνι σπιτιού που ανακαινίζεται.
Αν τα βρω δύσκολα θα της πω να φτιάξει λογαριασμό εδώ και να αρχίσει τα πμ στους σεσημασμένους :dance2:
2 Five για πίσω/μουσική. Μπράβο στην κουνιάδα!
Εννοείται λευκά, ε;

gonis

Luger
Reaction score
12.653
Λευκά αλλά εγώ έχω κατά νου να μπουν μπροστά:oops:
Ειναι αρχιτέκτονας και έχει φτιάξει αυτό το αρχικό σχέδιο

IMG_0200.png

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.965
Members