SONY ή MARANTZ;

Reaction score
396
Καλησπερα.Θα ηθελα την γνωμη σας για τα cd players της SONY και της MARANTZ.Σκεφτομαι για αγορα μεταχειρισμενου της ταξεως των 50 ευρω.Τι να προτιμησω;Ευχαριστω εκ των προτερω.Βαζω και φωτογραφιες απο αυτα που εχω τσεκαρει.[Το SONY το εχω ηδη στην κατοχη μου αλλα μετα απο 15+ χρονια αρχιζει να τα φτυνει σιγα σιγα].

Attachments

Reaction score
936
Να μην πάρεις κανένα. Τα μεταχειρισμένα cd player είναι αγορές υψηλού ρίσκου. Ειδικά στα 50 ευρώ. Θα είναι αρκετά παλιά μοντέλα με πολλές ώρες στο λέιζερ και δεν αξίζουν. Κράτα τα χρήματα να πάρεις ένα καινούριο και κατά προτίμηση με usb. Βολέψου προσωρινά με υπολογιστή αν έχεις.

Reaction score
1.284
Αυτής της κατηγορίας τα CD Player είναι συνήθως εξοπλισμένα με πλαστικό ματάκι στο laser.

Μετά από χρόνια, το πλαστικό πολυμερίζεται και δε διαβάζει σωστά, η δε αντικατάσταση έχει αμφίβολα αποτελέσματα γιατί τα ανταλλακτικά έχουν κι αυτά πιθανότητα να έχουν πολυμερισμένο ματάκι λόγω παλαιότητας.

Από την άλλη πλευρά, ένα καινούργιο CD player σχεδιασμένο για ήχο κοστίζει απάνω από 160 ευρώ....

Αν δεν μπορείς να τα δώσεις, πάρε ένα καινούργιο DVD Player στα 50 ευρώ το πολύ και κάνε δουλειά σου.

Αν στο μέλλον πετύχεις κανένα μικρό DAC μεταχειρισμένο με άλλα τόσα λεφτά, το παίρνεις και είσαι άρχοντας.

Reaction score
5.922
Τα transport ακούγονται... Και αυτά των φτηνών dvds ειναι πολυ κακοηχα...
Αναλογα τα συνοδα που εχει ο φιλος.
Θα έπαιρνα marantz
Και εγω Marantz θα επερνα,αλλα με τα χιλιομετρα που εχει γραψει τοσα χρονια ειναι ρισκο
μεγαλο.

TSOK για δες αυτο! http://www.xe.gr/hlektronika/cd-players|ad-396537198.html

Reaction score
396
Ευχαριστω για τις απαντησεις.Τα συνοδα ειναι ο ROTEL RA-960BX(2×60)και τα KLIPSCH KG-4.5

Reaction score
1.173
Αναλογα τα συνοδα που εχει ο φιλος.

Και εγω Marantz θα επερνα,αλλα με τα χιλιομετρα που εχει γραψει τοσα χρονια ειναι ρισκο
μεγαλο.

TSOK για δες αυτο! http://www.xe.gr/hlektronika/cd-players|ad-396537198.html

Ο Δημήτρης φαντάζομαι ότι εννοεί "ακούγονται" τον μηχανισμό και δεν λειτουργούν αρκετά καλά τα dvd χαμηλής κατηγορίας σαν CD players.

Είχα κακή εμπειρία με φθηνά dvd players.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani