sony ή Panasonic

Reaction score
0
Κατά πρώτον μιας και νέο μέλος εδώ στο forum θα ήθελα να σας χαιρετίσω όλους και να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη αν κάπου κατά λάθος ξεφύγω (μέχρι να μάθω) από τους κανόνες του φορουμ.

και 2ον θα ήθελα να παρακαλέσω (τους φίλους που γνωρίζουν) να μου πείτε την γνώμη σας σχετικά με μια αγορά τηλεόρασης που πρόκειται να κάνω και ποιο συγκεκριμένα είμαι ανάμεσα σε δύο μοντέλα την Sony Bravia BX4/32 και την Panasonic TX-L32u10E θα ήθελα λοιπόν την γνώμη για αυτές τις δυο και να ρωτήσω επίσης από το usb και sd card αντίστοιχα μπορούν να αναπαράγουν ταινίες (avi, mp4 mpg κλπ.) ή είναι μόνο για φωτογραφίες;
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων η γνώμη σας όπως και οι γνώση σας πάνω στο αντικείμενο (TV τεχνολογίες) θα μου είναι ιδιαίτερα πολύτιμες και χρήσιμες

Υ.Γ
οι τιμές τους για την sony sta 470 και 450 αντίστοιχα.
ζητώ συγνώμη αν το θέμα απαντήθηκε ή υπάρχει και κάπου αλλού που δεν το έχω δει.

Reaction score
0
Θα κοίταζα και αυτήν 439 ευρώ 12 άτοκες είναι και μοντέλο του 2010 Samsung LE32C530 32" LCD TV

Reaction score
0
Για μεγαλυτερη δε σε παιρνει;
Για lcd θα εβλεπα και samsung.

Παντος οτι και να παρεις σε αυτη την τιμη περιπου το ιδιο θα βλεπεις.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: sony ή Panasonic

Για μεγαλύτερη δε σε παίρνει;
Για lcd θα εβλεπα και samsung.

Πάντως οτι και να πάρεις σε αυτή την τιμή περίπου το ιδιο θα βλεπεις.
ο χώρος μου είναι μικρός οπότε η μεγαλύτερη δεν θα ταίριαζε όσο για την samsung δεν την ξέρω αλλά με προβληματίζει το ότι αλλάζει πολύ γρήγορα μοντέλα πάντως η τηλεόραση που θα ήθελα να αγοράσω θα ήθελα να παίζει multimedia player (αναπαραγωγή βίντεο αρχείων από usb η sd Card)

Reaction score
0
Τετοια κολπα εχουν η ακριβες, αν τα χρειαζεσε
καλυτερα παρε ενα φτηνο media player wdtv.

Δες μηπως βρεις καμοια 37'' πλασμα πανασονικ η 42''.

2 μετρα δεν εχεις αποσταση;
αν ναι παρε 42'' γιατι θα το μετανιωσεις.

ακομα να ξερεις η πλασμα ειναι ποιο ξεκουραστες σε μικρη αποσταση
απο τις LCD.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: sony ή Panasonic

Ψηφιακέ Βορρά καλώς ήρθατε στο AVSite!
Για την ενδεχόμενη αργοπορεία σε απάντηση μην μας κρατάτε κακία,μέρες που είναι μιας και αρκετοί είναι σε διακοπές και δεν έχουν ευκολη πρόσβαση,εμού συμπεριλαμβανομένου..

Στο θέμα τώρα.
Οι Πανασονικ και Σονυ είναι πάρα πολύ καλές στην εικόνα τους αλλά οι χειρότερες στο θέμα μιντιακών δυνατοτήτων.Αν θές αυτά που περιγράφεις μας σε Σαμσουνγκ καρφωτός ή σε LG(αν και τα νέα μοντέλα της Σαμσουνγκ είναι ελάχιστα δυνατότερα σ αυτόν τον τομέα,τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει απο τέστ που έχω διαβάσει).
Αυτά για αρχή.

Reaction score
0

Δηλαδή σε αυτό που ζητώ εγώ (multimedia player video file μέσω usb η Sd Card) σε ποιο συγκεκριμένο μοντέλο εταιρίας θα το βρω ας μην είναι απαραίτητα τα δυο μοντέλα που λέω παραπάνω (Sony Panasonic) μιας και από ΄τι κατάλαβα από θέμα εικόνας ελάχιστη διαφορά θα πρέπει να έχουν από τηλεόραση σε τηλεόραση μόνο από θέμα αξιοπιστίας service αν/κτικών όπως και το κόστος των προαναφερθέντων, έτσι θα μπορούσε να το δει κάποιος και πιστεύω αυτός θα ήταν καλός παράγοντας αξιολόγησης για παράδειγμα έχω ακούσει ότι η samsung αλλάζει πολύ γρήγορα μοντέλα οπότε θα μπορεί κάποιος μετά από χρόνια να βρει αν/κτικά; αν και μπορεί να ταιριάζουν και από άλλα μοντέλα που δεν το ξέρω.

Reaction score
0
Μετα απο χρονια δε ξερουμε αμα θα ζουμε,
ειδικα στης τηλεορασεις μην περιμενης να περασεις 10 χρονια οπως εκαναν παλια.

Παρε 1 που σου ταιριαζει και μετα απο χρονια να σε καλα
παιρνεις αλλη σουπερντρουπερ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Όλες οι εταιρίες αλλάζουν μοντέλα 1 φορά το χρόνο.Οπότε ότι και να πάρεις φέτος του χρόνου θα είναι μια σειρά πίσω.Έτσι δουλεύουν εδώ και μια 4ετία.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: sony ή Panasonic

Παρε 1 που σου ταιριαζει και μετα απο χρονια να σε καλα
παιρνεις αλλη σουπερντρουπερ.
αυτήν την μια ψάχνω να πάρω αλλά για να δω τι μου ταιριάζει θα ήθελα πρώτα να δω τι προσφέρει και αυτό μπορώ να το δω πιστεύω μέσα από εδώ το φόρουμ με τις γνώσεις όλων σας πάνω στο αντικείμενο δεν θα ήθελα να κάνω μια αγορά μόνο για να κάνω χωρίς να γνωρίζω κάποια στοιχεία και να το μετανιώσω δεν μας περισσεύουν κιόλας και ειδικά αυτήν την περίοδο :107:
δοκίμασα σήμερα σε μια panasonic 32 (το μοντέλο που αναφέρω στην αρχή του Θέματος) μια κάρτα sd κάποια βιντεο να δω αν παίζουν σε avi μορφή και μου έλεγε δεν είναι έγκυρα τα αρχεία, γιατί αυτό;

Reaction score
0

καταρχάς φίλε μου ο media player της πανυ υποστηρίζει μόνο αρχεία γραμμένα απο κάμερα.
επίσης αν και ως κάτοχος πλάσμα πάνυ είμαι πολύ ευχαριστημένος, ως πρώην κάτοχος lcd πάνυ, δεν μπορώ να πώ τα ίδια - αντιθέτως πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ καλύτερες lcd στο χώρο απο την ανάλογη σειρά της πανασόνικ.
το δικό μου setup είναι plasma pany U10 με xtreamer media player.
Εννοείται βέβαια ότι αν κλείνεις πρός lcd μεριά γιά διάφορους λόγους εγώ θα σου πρότεινα lg λόγω πολύ καλού ενσωματωμένου media player (παίζει και mkv με ξεχωριστούς υπότιτλους) όπως και αρκετά καλής εικόνας στα φετινά μοντέλα και όλα αυτά σε πολύ καλές τιμές.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.096
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67