Sony 37P3000, Γνώμες ;;

Reaction score
0
Καλησπέρα,
με ενδιαφέρει να αγοράσω μια τηλεόραση 37 ιντσών για θέαση με αναλογικό και ψηφιακό σήμα και να δέχεται HD σήμα για μελοντική αγορά BlueRay και PS3.
Κάποια μοντέλα που έχω καταλήξει εκτός την Sony (που δεν μπορώ να βρώ τέστ) είναι και τα :
- Sony 37P3000
- Toshiba 37x3030 37c3030
- LG 37LF65
- Samsung 37s86

Θα μπορούσα να δώσω μέχρι 1000 € περίπου.
Τί γνώμες έχετε για τα παραπάνω ;
Ευχαριστώ
Γιάννης

Reaction score
0
Απάντηση: Sony 37P3000, Γνώμες ;;

Καλησπέρα,
με ενδιαφέρει να αγοράσω μια τηλεόραση 37 ιντσών για θέαση με αναλογικό και ψηφιακό σήμα και να δέχεται HD σήμα για μελοντική αγορά BlueRay και PS3.
Κάποια μοντέλα που έχω καταλήξει εκτός την Sony (που δεν μπορώ να βρώ τέστ) είναι και τα :
- Sony 37P3000
- LG 37LF65
- Samsung 37s86

Θα μπορούσα να δώσω μέχρι 1000 € περίπου.
Ευχαριστώ
Γιάννης
Καταρχήν καλως όρισες στο AVSite......από τις τηλεοράσεις που αναφέρεις θα σου πρότεινα την LG ή την Toshiba γιατί και οι δύο είναι 1080p......ειδικά αν ψάξεις καλά την LG ίσως βρείς και κάτω από 900Ε......την Toshiba την έχω βρεί γύρω στα 1100Ε...........the choice is yours.....:happy_4:

Reaction score
0
Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα και την απάντηση.
Τις έχεις δεί στην πράξη ; Πώς είναι σε λήψη ;
Όλα τα τεστ που έχω διαβάσει τις καταριούνται για το μαύρο.
Ειδικά την LG.
Ποιά είναι η γνώμη σου ; Αντί για μαύρο θα βλέπω γκρί ;
Κάτι ακόμη: Αν δεν είναι 1080p δεν δέχεται τέτοιο σήμα ;

Reaction score
0
Για να ξεκαθαρίσω κάτι. Πρίν να μου πείτε (και με το δίκιο σας) να πάω να τα δώ όλα στην πράξη με τα μάτια μου, να σας πώ ότι ζώ στην Αλεξανδρούπολη.
Εδώ στην επαρχία η ποικιλία σε τέτοια είδη είναι φοβερή και ειδικά σε 37 ίντσες.
Τα μόνα που υπάρχουν σε 32 και 42 ίντσες είναι από ένα μοντέλο Sony, Samsung, Philips LG. Για Toshiba ούτε λόγος να γίνεται.
Και τίποτε σε 37. 'Α, και μήν πειράξεις τίποτε γιατί είναι ευαίσθητες ...

Reaction score
0

Φίλε μου κι εγώ από επαρχία(Ρόδος) είμαι οπότε να τις δώ μαζί να παίζουν είναι λίγο σπάνιο.......:pc: :pc: :pc: :pc: :pc: ......παρόλα αυτά εγώ θα έπαιρνα την Toshiba......όχι τίποτα άλλο αλλά την LG δεν την πολυσυμπαθώ(όχι της τηλεοράσεις της, γενικά τα προιόντα της....έχω ακούσει παράπονα για το service σε αντίθεση με την Intersys).......οι άλλες δύο τηλεοράσεις δέχονται σήμα 1080p αλλά το κατεβάζουν στην ανάλυση του panel τους......:happy_4:

Reaction score
0

Καλησπέρα,
- Sony 37P3000
- LG 37LF65
- Samsung 37s86

Θα μπορούσα να δώσω μέχρι 1000  περίπου.
Ευχαριστώ
Γιάννης
1080p είναι η Τoshiba και η LG...
Για μένα, η toshiba κοκκινίζει πάρα πολύ ενώ η LG σαφώς πιο ισορροπημένη...
Την άποψή μου για την LG στην έχω πει σε άλλο thread...:smoking:

Kι αν ισχύει ότι τώρα έχει γύρω στα 900wall_1 wall_1 (την είχα πληρώσει 1029 πριν 2 μήνες)... σαφώς μεταξύ των 3 (την samsung δεν την έχω δει)... LG με ΑΝΟΙΚΤΑ μάτια!!

Όμως αν θες να πας κοντά στα 1000 Ευρω, δες την LG LF75 που είναι το νέο μοντέλο της και πιο ...όμορφη:cool_4: και πιο... καλό μαύρο!

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?13568

Reaction score
0

Φίλε μου κι εγώ από επαρχία(Ρόδος) είμαι οπότε να τις δώ μαζί να παίζουν είναι λίγο σπάνιο......παρόλα αυτά εγώ θα έπαιρνα την Toshiba......
έστω και χωρίς να τις παίζουν δίπλα-δίπλα;

όχι τίποτα άλλο αλλά την LG δεν την πολυσυμπαθώ(όχι της τηλεοράσεις της, γενικά τα προιόντα της....)
Μπαίνει ζήτημα συμπάθειας, πριν καν δεις το οποιοδήποτε προϊόν;

(έχω ακούσει παράπονα για το service σε αντίθεση με την Intersys)
εγώ το αντίθετο έχω ακούσει... με φήμες αγοράζουμε προϊόντα;

.......οι άλλες δύο τηλεοράσεις δέχονται σήμα 1080p αλλά το κατεβάζουν στην ανάλυση του panel τους...
:cool_4:

Και γω κάποτε είχα εμμονές με κάποια άλλη εταιρία (Sony)... και μάλιστα μου είχε δώσει σοβαρούς λόγους να μην τη χωνεύω (την είχα πληρώσει)...

όμως αν βγω και πω ότι συλλήβδην όλα τα προϊόντα της είναι κακά, θα είμαι αντικειμενικός στα μάτια σας;

Πάντως δες και την LG, (όταν έρθει στη Ρόδο) και τα ξαναλέμε!

Φιλικά:happy_4:

Reaction score
0

Danaos,
τί έχεις να πείς για το μαύρο και την ποιότητα του δέκτη και της μετατροπής του σήματος DVD ;

Mε το θέμα της μετατροπής, γιατί είναι απαραίτητα κακό το ότι γίνεται μετατροπή ;
Αφού γίνεται υποβιβασμός της ανάλυσης ίσως να είναι καλύτερο το αποτέλεσμα ;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Sony 37P3000, Γνώμες ;;

Danaos,
τί έχεις να πείς για το μαύρο και την ποιότητα του δέκτη και της μετατροπής του σήματος DVD ;
1. Το μαύρο της 65 είναι ό,τι δηλώνει και το contrast του.... αποδεκτό... αν θες ....μαύρο παιρνεις KURO:crazy_3: :crazy_3: .... με ό,τι κόστος συνεπάγεται αυτό..;-)

2. Ποιότητα δέκτη; Εννοείς πώς πιάνω τα TV κανάλια στη περιοχή μου; ΑΝ είναι αυτό, ολα τα "μεγάλα" κανάλια καλά, CNN απαράδεκτο, τα "μικρά" κανάλια μέτρια... αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τον δέκτη...

3. Την μετατροπή (Upscaling στα 1080p) αναλαμβάνει ο Pioneer DV-600, δηλ. το player..

Mε το θέμα της μετατροπής, γιατί είναι απαραίτητα κακό το ότι γίνεται μετατροπή ;
Αφού γίνεται υποβιβασμός της ανάλυσης ίσως να είναι καλύτερο το αποτέλεσμα ;
1. Δεν καταλαβαίνω...
2. To αντίθετο... upscaling κάνεις...

Reaction score
0
Ένας φίλος πάντως έχει πάρει τη Sony 37'' P3000 και από ότι μου έχει πει είναι απόλυτα ευχαριστημένος μαζί της. Βέβαια την έχει κανά δίμηνο, αλλά πριν απο αυτή είχε crt όπως και εγώ, οπότε η γνώμη του ειδικά για το τηλεοπτικό σήμα είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Όπως και να 'χει πρέπει να δεις αυτό που θες από κοντά και να βρεις αν μπορείς και review...

Reaction score
0
Ένας φίλος πάντως έχει πάρει τη Sony 37'' P3000 και από ότι μου έχει πει είναι απόλυτα ευχαριστημένος μαζί της. Βέβαια την έχει κανά δίμηνο, αλλά πριν απο αυτή είχε crt όπως και εγώ, οπότε η γνώμη του ειδικά για το τηλεοπτικό σήμα είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Όπως και να 'χει πρέπει να δεις αυτό που θες από κοντά και να βρεις αν μπορείς και review...
1. Αν αυτό είναι το κριτήριο για τον δέκτη, τότε σε σχέση με την crt Sony 21'' που είχα, (βέβαια προς το τέλος της τα είχε παίξει), τότε ο δέκτης της της LG είναι πιο "ευαίσθητος", (έπιασε 2 κανάλια περισσότερα).... τα άλλα όπως σου προανέφερα..

2.:cool_4: (κυρίως, για μένα, σε DVD, BD, κλπ.)... σε TV σήμα.. ειδικά στα μαγαζιά... άστα....wall_1 wall_1 wall_1

Αυτά από μένα giannisk :)

Reaction score
0
1. Αν αυτό είναι το κριτήριο για τον δέκτη, τότε σε σχέση με την crt Sony 21'' που είχα, (βέβαια προς το τέλος της τα είχε παίξει), τότε ο δέκτης της της LG είναι πιο "ευαίσθητος", (έπιασε 2 κανάλια περισσότερα).... τα άλλα όπως σου προανέφερα..

2.:cool_4: (κυρίως, για μένα, σε DVD, BD, κλπ.)... σε TV σήμα.. ειδικά στα μαγαζιά... άστα....wall_1 wall_1 wall_1

Εγώ απλώς μεταφέρω τις εντυπώσεις που έχω ακούσει για το μοντέλο που ρωτάει ο φίλος μας ο Γιάννης. Ευνόητο που επικεντρώνομαι στο τηλεοπτικό σήμα, εφόσον όλοι μας ενδιαφερόμαστε πρωτίστως γιαυτό...σε hd υλικό, όλες οι τηλεοράσεις βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο και ειδικά στις 37'' δεν μπορούμε να βγάλουμε και πολλά συμπεράσματα...:smoking:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Sony 37P3000, Γνώμες ;;

:cool_4: (κυρίως, για μένα, σε DVD, BD, κλπ.)... σε TV σήμα.. ειδικά στα μαγαζιά... άστα....wall_1 wall_1 wall_1

Mακάρι να τη βρώ σε κανένα μαγαζί αλλά χλωμό το βλέπω.
Ήδη πηγαίνω κάθε μέρα στον Κοτσόβολο μήπως ... wall_1

Δαναός, μας αφήνεις τόσο σύντομα ; :respect:

Reaction score
0
Εγώ απλώς μεταφέρω τις εντυπώσεις που έχω ακούσει για το μοντέλο που ρωτάει ο φίλος μας ο Γιάννης. Ευνόητο που επικεντρώνομαι στο τηλεοπτικό σήμα, εφόσον όλοι μας ενδιαφερόμαστε πρωτίστως γιαυτό...σε hd υλικό, όλες οι τηλεοράσεις βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο και ειδικά στις 37'' δεν μπορούμε να βγάλουμε και πολλά συμπεράσματα...:smoking:
Αγαπητέ Δημήτρη, αν ενδιαφερόμασταν πρωτίστως για TV σήμα, μάλλον όλοι μας θα παίρναμε plasma (με ό,τι συνεπάγεται αυτό..)

Αλλά, όπως προανέφερα, τα μαγαζιά ΔΕΝ είναι ο καλύτερος παράγοντας αξιολόγησης οιασδήποτε TV.... ΟΛΕΣ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ.... θα μου πεις βέβαια έχουμε άλλο μέτρο σύγκρισης; ...wall_1 ... εντάξει... γι' αυτό, όσον αφορά την προσωπική μου επιλογή, στο ΚΑΛΟ σήμα θα δεις τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ διαφορές... (εγώ τουλάχιστον τις είδα ανάμεσα σ' αυτήν που πήρα και της Αquos που ήταν πιο πέρα... (άλλα κόλπα:crazy_3: , αλλά και... άλλα λεφτά)

Υμέτερος:happy_4:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Sony 37P3000, Γνώμες ;;

Mακάρι να τη βρώ σε κανένα μαγαζί αλλά χλωμό το βλέπω.
Ήδη πηγαίνω κάθε μέρα στον Κοτσόβολο μήπως ... wall_1

Δαναός, μας αφήνεις τόσο σύντομα ; :respect:
Δεν σε άφησα....... ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ:happy_9: :happy_9: :happy_9:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508