Sony 3LCD

Reaction score
0
Την αγόρασα και εγω τελικά. Την έχω 1 μήνα τώρα.
Θέλω να κάνω μία ερώτηση στους υπόλοιπους ιδιοκτήτες. Με ποιό DVD βλέπετε και σε τι ανάλυση?
Εγώ έχω το Sony DVP-NS 92 V και όταν βλέπω 720p ή 1080i μέσω HDMI βλέπω μαύρες μπάρες πάνω και αριστερά.
Ξέρει κανείς κάποια λύση η αν όχι έχει κανεις να προτείνει άλλο dvd player για ταίριασμα?

Reaction score
0
Και εγω με το ιδιο dvd βλεπω και εχω το ιδιο προβλημα! Αλλα δεν ειναι και τοσο σημαντικο για μενα το εχω συνηθισει και δεν με πειραζει.
Με εχει αποζημιωσει η ποιοτητα της εικονας!

Reaction score
84
:?: Φίλε μου μήπως έχεις διαβάσει το τέστ του HITECH??? Ανταποκρίνονται ατά που λέει στην πραγματικότητα?? Διότι ύμουν έτοιμος να την αγοράσω και μόλις διάβασα το τέστ κόλλησα και δεν την αγόρασα. Το τέστ βρίσκεται στο τελευταίο τέστ του HITECH. Αν δεν το έχεις διαβάσει πέσμου να σου τα γράψω. Περιμένω μια απάντησή σου.

Reaction score
7
Για πες τι λεει το Hitech, επειδη δεν το διαβαζω...

Οσο για το NS92 ειναι γνωστο οτι κοβει απο την εικονα μεσω hdmi και απο οσο μαθαινω η λυση ειναι κοντα χρονικα...

Reaction score
0
νομιζω οτι αξιζει σαν μεγαλο μεγεθος και χωρις να χρειαστει να ασχοληθεις ιδιαιτερα, ειναι 720p native και εχει και ψηφιακο tuner οποτε γλιτωνεις καμια 100αρα εκει. Το κακο ειναι οτι στα λεφτα της παιρνεις σημερα και projectora 720p μαζι με οθονη, οποτε αν εχεις το χωρο να τον βαλεις και το χρονο να ασχοληθεις, ειναι αρκετα δελεαστικος και αυτος...Εντωμεταφυ εχουν τα ιδια προβληματα σε φωτεινοτητα και σε διαρκεια λαμπας, οποτε το διλλημα ειναι ακομα μεγαλυτερο...

Reaction score
0
720p native ειναι. Εχει 1280χ720 pixels. Ισως το μπερδεψες με το οτι υποστηριζει σημα 1080i αλλα αυτο ειναι αλλο πραγμα, σημαινει οτι το δεχεται, και αποκει και περα το πετσοκοβει για να το χωρεσει στα πιξελς της.

Reaction score
0
Θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ερώτηση.

Στην πρώτη σελίδα του service menu εμφανίζει στο κάτω μέρος τις lamp hours. Ο τρόπος που τις εμφανίζει είναι π.χ. 131:45 όπου μάλλον το πρώτο μέρος είναι οι ώρες και το δεύτερο τα λεπτά.
Είναι ο μετρητής αξιόπιστος ?
Το λέω αυτό γιατί σύμφωνα με τους δικούς μου υπολογισμούς μου φαίνεται ότι έχει δουλέψει αρκετά περισσότερο από όσο λέει ο μετρητής.

Reaction score
0
Vassilis said:
Θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ερώτηση.

Στην πρώτη σελίδα του service menu εμφανίζει στο κάτω μέρος τις lamp hours. Ο τρόπος που τις εμφανίζει είναι π.χ. 131:45 όπου μάλλον το πρώτο μέρος είναι οι ώρες και το δεύτερο τα λεπτά.
Είναι ο μετρητής αξιόπιστος ?
Το λέω αυτό γιατί σύμφωνα με τους δικούς μου υπολογισμούς μου φαίνεται ότι έχει δουλέψει αρκετά περισσότερο από όσο λέει ο μετρητής.
Απλα καθε 300 ωρες κανει reset και ξαναρχιζει το μετρημα απο την αρχη! Οποτε αν δεν το τσεκαρες απο την αρχη που πηρες την τηλεοραση τωρα μαλλον εχασες την μπαλα!

Reaction score
0
Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος να δω πόσες ώρες έχει δουλέψει?

Reaction score
298
http://newpaper.asia1.com.sg/tech/story/0,4136,114578,00.html

"Last week, Sony Singapore showed off its rear-projection television using its proprietory SXRD (Silicon X-tal Reflective Display) technology....
Watching the HDTV version of the movie Ultraviolet, the Sony's colours were vibrant and saturated, the contrast satisfyingly deep, and the action scenes as smooth as water....
Sony claims that the TV's response rate is 2.5 milliseconds, much lower than the 8 milliseconds of conventional LCD TVs....
Even more impressive is that the 60- and 70-inch models are capable of the best resolution for a HDTV (1,920 by 1,080 pixels).
....The 70-inch SXRD model will be available in Oct at $9,999.
"

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss