Sony Announces 80GB PlayStation 3 Bundle, Confirms Price Cut

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony Announces 80GB PlayStation 3 Bundle, Confirms Price

Φυσικά υποκωδικέ.........κάποια στιγμή θα κάνω ανακοίνωση.....:happy_6:
Έεεετσι, έτσι :bravo:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Sony Announces 80GB PlayStation 3 Bundle, Confirms Price Cut

Blizard συνέχισε μ' αυτό το ρυθμό και τα posts σου θα διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση................
Να κάνετε την δουλειά σας για να μην παίρνουν θάρρος οι εξυπνάκηδες, και δεν θα υπάρχει λόγος να τα γράφω εγώ.
(ούτε ban-delete θέλει , ούτε τίποτα, απλά λίγο προσοχή)

Μέχρι τότε όμως, όσο με την συμπεριφορά σας ενθαρρύνετε έμεσα τους καραγκιόζηδες να συνεχίσουν τα ίδια , έχετε την ευθύνη για όλες τις «επιθέσεις», τα γελάκια και τις ειρωνείες που ακολουθούν μετά από απόψεις που δεν τους αρέσουν, και το γεγονός ότι θεωρούν φυσιολογικές τις γελοίες πράξεις τους.

Με λίγα λόγια είσαστε εντελώς απαράδεκτοι…. δεν έχετε καμία δικαιολογία.

Reaction score
164
Να σου θυμίσω να μου δώσεις τη λίστα με τις πολλές multi touch screen που κυκλοφορούν.
Είχα την εντύπωση ότι η πολιτική της διαχείρισης έχει αλλάξει, και δεν επιτρέπονται φράσεις όπως "βούλωσέ το", "καραγκιόζηδες", "γελοίες πράξεις" κτλ κτλ...

Reaction score
0
Και εγώ που να το ξέρω ???? εδώ έχετε το θράσος να βγαίνετε και να μας λέτε στα ίσια ότι θα συνεχίσετε τις επιθέσεις και τις μπούρδες απέναντι σε όποιον λέει πράγματα που σας φαίνονται υπερβολικά ή λάθος.

Αν αλάξει ωραία θα είναι, να δούμε...

Reaction score
164
εδώ έχετε το θράσος να βγαίνετε και να μας λέτε στα ίσια ότι θα συνεχίσετε τις επιθέσεις και τις μπούρδες απέναντι σε όποιον λέει πράγματα που σας φαίνονται υπερβολικά ή λάθος.
Ποιός το είπε αυτό και πού; Συγκεκριμένα

Και εγώ που να το ξέρω ????
Εδώ και πολλούς αιώνες δεν επιτρέπονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί. Ιδίως από τότε που οι άνθρωποι έπαψαν να κάνουν νομαδική ζωή και άρχισαν να οργανώνονται στις πρώτες κοινωνίες. Βέβαια εκείνες τις εποχές, η τιμωρία ήταν μια ροπαλιά στο κεφάλι. Τώρα, ευτυχώς ή δυστυχώς τα πράγματα έχουν αλλάξει. Αν δεν το πιστεύεις, πες "βούλωσέ το" στον πατέρα σου, σε έναν καθηγητή σου, σε έναν άγνωστο στο δρόμο και παρατήρησε τις αντιδράσεις του.

Reaction score
0
Συγκεκριμένα το είπες εσύ (αν και δεν το κάνεις στην πράξη τόσο) υπάρχουν άλλοι ...
ΔΕΣ

pinturicchio
-Αν βαλω στο ματι ενα μελος του forum που μερικες φορες ειναι υπερβολικος (ποιος ειναι αραγε?) και τον στολιζω με κοσμητικα επιθετα (κεφτε,βλημα και αλλα ομορφα) λες να με αποδεχτουν?

unforgiven

-Οποιοσδήποτε με τέτοιες υπερβολές/ενθουσιασμό/άγνοια σε οποιοδήποτε θέμα θα τύχαινε ανάλογης αντιμετώπισης. Δεν υπάρχει κανένα ιδιαίτερο κλίμα, είναι μια φυσιολογική αντίδραση. Και δεν τη συναντάς μόνο σε αυτό το forum.

blizard
Φυσιολογική αντίδραση για μέσα στο γήπεδο Καραισκάκη είναι ... δεν ξέρω αν μπορείτε να αποκτήσετε ανοχή σε ότι λέει ο άλλος, αλλά να περάσετε την γελοιότητα σαν κάτι το φυσιολογικό δεν υπάρχει περίπτωση.

johnny20
Blizard συνέχισε μ' αυτό το ρυθμό και τα posts σου θα διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση................

Αν δεν εννοούσατε αυτό , τότε δεν σας αφορά το σχόλιό μου και δεν υπάρχει λόγος να σβηστεί τίποτα .... θα τα πάρω πίσω εφόσον καταλάβω ότι διαφωνείτε με αυτά.
Και για όσους συνεχίζουν , μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι ότι είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες.

Reaction score
164
Συγκεκριμένα το είπες εσύ (αν και δεν το κάνεις στην πράξη τόσο) υπάρχουν άλλοι ...
Αν το
"Οποιοσδήποτε με τέτοιες υπερβολές/ενθουσιασμό/άγνοια σε οποιοδήποτε θέμα θα τύχαινε ανάλογης αντιμετώπισης. Δεν υπάρχει κανένα ιδιαίτερο κλίμα, είναι μια φυσιολογική αντίδραση. Και δεν τη συναντάς μόνο σε αυτό το forum."
το μεταφράζεις ως:
"εδώ έχετε το θράσος να βγαίνετε και να μας λέτε στα ίσια ότι θα συνεχίσετε τις επιθέσεις και τις μπούρδες απέναντι σε όποιον λέει πράγματα που σας φαίνονται υπερβολικά ή λάθος"

θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι έχεις σοβαρό πρόβλημα κατανόησης του γραπτού λόγου.

ΔΕΝ το είπα εγώ λοιπόν. Απλά το φαντάστηκες.

Reaction score
0
Για εμένα οι χαρακτηρισμοί του πρώτου post είναι επιθέσεις και μπούρδες ...

Ισως τελικά να διαφωνείς με τέτοια πράγματα αλλά επειδή υπάρχουν κάποιοι που το συνεχίζουν χωρίς πρόκληση και έχουν πάρει τρομερό θάρρος , άκουσαν και σε γλώσσα που θα καταλάβουν αυτό που έπρεπε.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas