Sony Announces 80GB PlayStation 3 Bundle, Confirms Price Cut

Reaction score
7
Γιατί πράγμα μιλάτε βρέ..... για τα καημένα τα αγορια-ανεμιστήρες που γυρνάν με 360 στροφές? Πλάκα έχουν.....μην τα παίρνετε στα σοβαρά, πάθηση είναι και αυτή. Όταν παλιώσουν και οι 2 κονσόλες θα γιατρευτούν.... Είναι αυτό που λέμε ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός... Προς το παρόν θαυμάστε τους, είναι απολαυστικά γραφικοί :happy_4:

Reaction score
0
Γιατί πράγμα μιλάτε βρέ..... για τα καημένα τα αγορια-ανεμιστήρες που γυρνάν με 360 στροφές? Πλάκα έχουν.....μην τα παίρνετε στα σοβαρά, πάθηση είναι και αυτή. Όταν παλιώσουν και οι 2 κονσόλες θα γιατρευτούν.... Είναι αυτό που λέμε ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός... Προς το παρόν θαυμάστε τους, είναι απολαυστικά γραφικοί :happy_4:
Nαι, ειναι απολαυστικα τα γραφικα..:crazy_3:

Reaction score
7
Και πάνω που πήγαινα να συμπληρώσω ότι το σχολιό μου δεν απευθυνόταν στον GabrielConnor (μιας και αιτιολογεί τις απόψεις του) ...τσούπ! Νάτος εμφανίστηκε ο ανεμιστήρας... Πάντως έχουν φοβερή διαίσθηση :happy_9:

Reaction score
7
Διαισθηση στο φουλ, αλλη πασχουν και φαινονται.:crazy_3:
Άλλη; Σε ποιά αναφέρεσαι; Άσε με να μαντέψω..... Στη Sony! Το βρήκα; Πες μου ότι θα κερδίσω ένα 360 Elite με HDMI...

Reaction score
7
Ναι, στην μητερα Sony.:crazy_3:
Sony και καλά κάποια πράγματα να τα θεωρήσεις αυτονόητα και για τους άλλους...Σε καταλαβαίνω πάντως, η αγκαλιά της μαμάς πάντα είναι ζεστή. Αρκεί να μην κάνει Overheat όμως και κλαίς :happy_9:

Reaction score
0
Τι ωραια παρεα που ειμαστε!! Αχ πως θα γινω και εγω μελος της ομαδας των πανσοφων και φωτισμενων? ΜΜΜΜΜΜ για να σκεφτω! Αν βαλω στο ματι ενα μελος του forum που μερικες φορες ειναι υπερβολικος (ποιος ειναι αραγε?) και τον στολιζω με κοσμητικα επιθετα (κεφτε,βλημα και αλλα ομορφα) λες να με αποδεχτουν? Λες να μου μεταδωσουν τη σοφια τους γυρω απο κονσολες , φυσικη , χρηματιστηριο και το μαζεμα της σταφιδας? ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ! Θα ειμαι ευτυχισμενος , θα ειρωνευομαι και θα κοιμαμαι ηρεμος ξερωντας οτι η ανωτερη και απολυτη γνωση μου περι καθε επιστητου θα εμπνευσει και αλλους!!!!
Πάντως με το ειρωνικό υφάκι σου έχεις κάνει ήδη μια καλή αρχή. Congrats!:happy_4:

Reaction score
0
Πάντως με το ειρωνικό υφάκι σου έχεις κάνει ήδη μια καλή αρχή. Congrats!:happy_4:
Μα αυτος ηταν και ο σκοπος εξαρχης! Ειλικρινα δεν πιστευεις οτι ο blizard (με τις υπερβολες του , τον ενθουσιασμο και αν θελεις και την αγνοια πανω σε καποια θεματα) εχει γινει ευκολος στοχος? Το post μου δεν ηταν μομφη εναντιον σου αλλα εναντιον ενος γενικοτερου κλιματος που εχω παρατηρησει σε διαφορες κατηγοριες του forum.Eν τελει συγγνωμη για την ειρωνεια αλλα ηταν ο μονος τροπος να το προσεξετε.

Reaction score
164
Μα αυτος ηταν και ο σκοπος εξαρχης! Ειλικρινα δεν πιστευεις οτι ο blizard (με τις υπερβολες του , τον ενθουσιασμο και αν θελεις και την αγνοια πανω σε καποια θεματα) εχει γινει ευκολος στοχος? Το post μου δεν ηταν μομφη εναντιον σου αλλα εναντιον ενος γενικοτερου κλιματος που εχω παρατηρησει σε διαφορες κατηγοριες του forum.Eν τελει συγγνωμη για την ειρωνεια αλλα ηταν ο μονος τροπος να το προσεξετε.
Οποιοσδήποτε με τέτοιες υπερβολές/ενθουσιασμό/άγνοια σε οποιοδήποτε θέμα θα τύχαινε ανάλογης αντιμετώπισης. Δεν υπάρχει κανένα ιδιαίτερο κλίμα, είναι μια φυσιολογική αντίδραση. Και δεν τη συναντάς μόνο σε αυτό το forum.

Reaction score
0
Φίλε, αν νομίζεις ότι είμαι υπερβολικός κάπου, πες μου ακριβώς για να το δούμε ... και μην επηρεάζεσαι όσο είναι δυνατόν από σαχλαμαρίτσες που ακούς.

Και φυσικά μην ξεχνάς ότι δεν υπάρχουν μόνο οπαδοί ομάδων συν τα "χαζοχαρούμενα" , αλλά και νοοτροπίες «χούλιγκαν» που ευχαριστιούνται να κάνουν "επίθεση" σε όποιον λέει κάτι που δεν τους αρέσει.
(Το μόνο σοβαρό πρόβλημα είναι όταν μερικοί mod τους τρέφουν στα forum τους για να κάνουν την προπαγάνδα και την δουλειά τους ... εδώ δεν έχουμε κάτι τέτοιο οπότε δεν αξίζει να ασχολούμαστε καν.)

ΥΓ
Αν δείτε λοιπόν και εδώ διάφορους μπούρδες να την πέφτουν ομαδικά σε εμένα ή στον οποιονδήποτε με την πρόφαση της υπεράσπισης της κονσόλας τους ή δεν ξέρω τι , απλά αγνοήστε τους και προσπαθήστε να μην επηρεάζεστε.
(αν είναι δυνατόν να κάνουν κάτι οι mod για να μην παίρνουν θάρρος , και με λίγο ανοχή από την μεριά μας , δεν θα έχουμε πρόβλημα.)

Reaction score
0
Οποιοσδήποτε με τέτοιες υπερβολές/ενθουσιασμό/άγνοια σε οποιοδήποτε θέμα θα τύχαινε ανάλογης αντιμετώπισης. Δεν υπάρχει κανένα ιδιαίτερο κλίμα, είναι μια φυσιολογική αντίδραση. Και δεν τη συναντάς μόνο σε αυτό το forum.
Φυσιολογική αντίδραση για μέσα στο γήπεδο Καραισκάκη είναι ... δεν ξέρω αν μπορείτε να αποκτήσετε ανοχή σε ότι λέει ο άλλος, αλλά να περάσετε την γελοιότητα σαν κάτι το φυσιολογικό δεν υπάρχει περίπτωση.

Reaction score
5
Αλοίμονο... Ενας άνθρωπος One-Man-Army, που υπερασπίζεται μια εταιρία και τα προϊόντα της τοσο φανατικα που οδηγείτε σε ηλίθια συμπεράσματα, με πύλινα επιχειρήματα, με φαντασιώσεις δεν μπορεί παρά να έχει δίκιο.

Κάποιος άλλος άνθρωπος που είδε και αυτό που υποστηρίζει ο One-Man-Army, είδε και το εναλλακτικό, δοκιμασε, μελετησε, ΕΙΔΕ και ΑΚΟΥΣΕ με τα δικά ΤΟΥ μάτια και τα δικα ΤΟΥ αυτιά δεν μπορεί παρα να είναι χαζοχαρούμενος, βλάκας, άσχετος, xbot, wiibot, buff-bot και χούλιγκαν και ότι άλλο μπορει να σκαρφιστεί το μοναδικο και μοναχικό εγκεφαλικό κύτταρο ενός ανούσιου χρήστη.

Αλοίμονο σε αυτούς που μπήκαν να ενημερωθουν.

Ninja Gaiden rulez!!!

μετά το RE4 για Wii ομως ;-)

Reaction score
0
Έχεις το δικαίωμα να εκφράσεις την γνώμη σου, να δείξεις το λαθος ή να
δώσεις επιχειρήματα υπέρ του προϊόντος που αγαπάς, ώστε να διαπιστώσεις και εσύ και όλοι την πραγματικότητα.

Αν δεν έχεις γνώμη ή δεν έχεις ικανότητα να την εκφράσεις απλά ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ .... δεν έχετε το δικαίωμα να το κάνετε γήπεδο εδώ πέρα και να επιτίθεστε στον άλλο σαν κοπάδι, επειδή αυτό σας είναι το πιο εύκολο.
(Αλλού κάντε τα αυτά , εδώ δεν είναι ευπρόσδεκτος ο τρόπος σας)

ΥΓ
Παρακαλώ οι mod να συνεχίσουν την αποχή μήπως ταρακουνηθούν λίγο μερικά άτομα... ή αν είναι κάντε το προσεκτικά ώστε να μην τους δώσετε θάρρος και την εντύπωση πως αυτός είναι ο σωστός τρόπος αντίδρασης.

Reaction score
164
Φυσιολογική αντίδραση για μέσα στο γήπεδο Καραισκάκη είναι ... δεν ξέρω αν μπορείτε να αποκτήσετε ανοχή σε ότι λέει ο άλλος, αλλά να περάσετε την γελοιότητα σαν κάτι το φυσιολογικό δεν υπάρχει περίπτωση.
Γι αυτό αντιδρούμε. Για να μην περάσει η γελοιότητα.

Reaction score
0
Στο γήπεδο είπαμε αυτά και σε άλλα forum ... εκέι πάρτε και καδρόνια για βοήθεια αν θέλετε να επιβάλετε το δικό σας.
Εδώ όταν δεν μπορείτε να συζητήσετε σωστά και χωρίς επιθέσεις ειρωνείες και συνεχείς μπούρδες για τον άλλο απλά να το ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ.

Reaction score
164
Στο γήπεδο είπαμε αυτά... πάρτε και καδρόνια να σας βοηθήσουν αν θέλετε για να περάσει το δικό σας.
Εδώ όταν δεν μπορείτε να συζητήσετε σωστά και χωρίς επιθέσεις απλά να το ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ.
Φιλαράκο, λυπάμαι που θα σου χαλάσω τις αυταπάτες, αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πεις εσύ σε εμένα να το βουλώσω. και μάλιστα με επιτακτικό τρόπο. Τελευταία φορά που στο λέω ευγενικά. Σε ευχαριστώ.

Reaction score
0
Απάντηση: Sony Announces 80GB PlayStation 3 Bundle, Confirms Price Cut

Blizard συνέχισε μ' αυτό το ρυθμό και τα posts σου θα διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση................

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Sony Announces 80GB PlayStation 3 Bundle, Confirms Price Cut

Blizard συνέχισε μ' αυτό το ρυθμό και τα posts σου θα διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση................
Johnny20 αυτή η σωστή σου απόφαση που αφορά τα υβριστικά post, ελπίζω να ισχύει και για όλα τα μέλη εγκαίρως από δω και πέρα... Καλό Moderation :happy_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony Announces 80GB PlayStation 3 Bundle, Confirms Price Cut

Johnny20 αυτή η σωστή σου απόφαση που αφορά τα υβριστικά post, ελπίζω να ισχύει και για όλα τα μέλη εγκαίρως από δω και πέρα... Καλό Moderation :happy_4:
Φυσικά υποκωδικέ.........κάποια στιγμή θα κάνω ανακοίνωση.....:happy_6:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.994
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas