SONY BRAVIA 40'' W3000 - Πρώτες εντυπώσεις ως χρήστης

Reaction score
0
Εγώ βλέπω τηλεόραση στα 2,8 μέτρα - και στο 1 μέτρο όμως να ημουν δε θα είχα κανένα πρόβλημα, αλλά στα μεγάλα πάνελ όσο πιο κοντά είσαι, τόσο περισσότερες ατέλειες βλέπεις στα αναλογικά σήματα. Για τα hd σήματα, δεν το συζητώ.....ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΙΝΤΣΕΣ!!!!
Δημήτρη,

Μπορείς να μου πεις από που την αγόρασες, έστω και με PM. Θα με ενδιέφερε για προσωπική χρήση γιατί και εγώ στην W3000 έχω καταλήξει και θέλω να μάθω σχετικά με την εξυπηρέτηση που είχες από το κατάστημα, εγγύηση κλπ.

Ευχαριστώ,

Πάνος

Reaction score
0
κι εγώ σκέφτομαι να την αγοράσω αν και ξεφεύγει λίγο από τα λεφτά μου. Η άλλη λύση που σκέφτομαι είναι η kdl 40'' V3000.

Reaction score
0
Τη δικιά μου την πήρα από το κατάστημα digital creation στην Αγ. Παρασκευή - δείτε στο site www.stereopark.gr - εξυπηρέτηση άψογη, παράδοση σε μια βδομάδα με το φορτηγό του και μου έκανε καλύτερες τιμές από τους υπολοίπους, αλλά να ομολογήσω ότι πήγα εκεί συστημένος. Με λίγη πίεση όμως και που θα πάει, θα ενδώσει και σε εσάς!!:happy_8: :happy_8: :happy_8:

Εγγύηση αντιπροσωπείας εννοείται (κρατάς βέβαια το τιμολόγιο αγοράς):cool_4:

Greenfan καλή επιλογή και η v3000, αλλά αν μπορείς να διαθέσεις επιπλέον περί τα € 400 πάρε τη w και δε θα το μετανοιώσεις!!!:happy_4:

Reaction score
0
Το σκέφτομαι αρκετά, έως πολύ σοβαρά, για την W3000. Αρκει να βρω και μια καλή τιμή.......

Reaction score
0
Το σκέφτομαι αρκετά, έως πολύ σοβαρά, για την W3000. Αρκει να βρω και μια καλή τιμή.......

Για τσέκαρε εδώ: http://www.pixmania.com/gr/gr/59/49/xx/8/3/criteresn.html

και εδώ: http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductCategory.aspx?ctg=25&pge=10&srt=alpha

Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με την εγγύηση....αν αυτό βέβαια σε απασχολεί.

Reaction score
0
Σεβαστή η άποψη σου αγαπητέ , απλά επειδή σου έτυχε ελαττωματικό κομμάτι δεν σημαίνει αυτόματα "μην πάρεις Sony αυτήν την εποχή". Δεν έχω κάποιο συμφέρον να υποστηρίξω την Sony, απλά αυτή την στιγμή που μιλάμε διαβάζω δεξιά και αριστερά πάρα πολλούς χαρούμενους κατόχους της W3000, που σημαίνει πως απλά σου έτυχε.
Ελπίζω πάντως να λυθεί το πρόβλημα σου γρήγορα.

Reaction score
0
Σεβαστή η άποψη σου αγαπητέ , απλά επειδή σου έτυχε ελαττωματικό κομμάτι δεν σημαίνει αυτόματα "μην πάρεις Sony αυτήν την εποχή". Δεν έχω κάποιο συμφέρον να υποστηρίξω την Sony, απλά αυτή την στιγμή που μιλάμε διαβάζω δεξιά και αριστερά πάρα πολλούς χαρούμενους κατόχους της W3000, που σημαίνει πως απλά σου έτυχε.
Ελπίζω πάντως να λυθεί το πρόβλημα σου γρήγορα.
Eαν ψάξεις λίγο τα διάφορα φορουμς θα δεις οτι αρκετοί ιδιοκτήτες σειράς W εχουν παράπονα για clouding.. οπότε λιγη προσοχή ή υπομονή για επόμενη παρτίδα (λογικά θα διορθωθεί το πρόβλημα) δεν βλάπτει..

Πάντως στα χρήματα αυτά εγώ θα έπαιρνα την Samsung M86 η καλύτερα την F86...

Reaction score
0
Δεν διαφώνησα με κανέναν. Όσο για το ψάξιμο το κάνω καθημερινά σε διάφορα Forum παρακολουθώντας την σειρά W μιας και ενδιαφέρομαι να την αποκτήσω (μπορεί και όχι ποτέ δεν ξέρεις). Απλά η έκφραση "μην πάρεις Sony αυτήν την εποχή" μου φάνηκε κάπως καταδικαστική.
Όσο για Samsung δεν ξέρω τις είχα στα υπόψιν μου και τις δυο αλλά δεν διαβάζω ενθαρρυντικά πράγματα. Θα φανεί :happy_4:

Reaction score
0
ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΤΑ ΟΤΙ ΘΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ Η 46Χ3500 ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΡΧΗΣΕ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣΠΡΙΛΕΣ. ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΓΕΝΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ 46V2000 ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ Η LCD ΤΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΩ ΑΜΕΣΑ. ΟΥΤΕ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η SONY ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ.ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ SONY.ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΑΛΟΝ SAMSUNG ΜΕ ΤΑ LED.

P.S. ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ.

Reaction score
0
Ναι το clouding είναι πρόβλημα αλλά να μην την βγάζουμε όμως το συμπάρασμα μακριά από την σόνυ είναι προβληματικές αλλά μπορώ και γώ να βγώ και να λέω η samsung είναι σκατά μακριά από αυτές.Ρίξε μια ματιά σε φόρυμ και δες τα προβλήματα των M86,F86 και μετά μίλα

Reaction score
0
Η δικιά μου πάντως "παίζει" δύο μήνες κοντά και πρόβλημα ουδέν (μη τη ματιάσω κιόλας).

Μπορεί όντως να υπάρχουν προβληματικές παρτίδες και εξού τα προβλήματα που ακούω.

Boudas εσένα ποιο μοντέλο είναι?? η W3000 ή κάποια άλλη??

Reaction score
0
Ναι το clouding είναι πρόβλημα αλλά να μην την βγάζουμε όμως το συμπάρασμα μακριά από την σόνυ είναι προβληματικές αλλά μπορώ και γώ να βγώ και να λέω η samsung είναι σκατά μακριά από αυτές.Ρίξε μια ματιά σε φόρυμ και δες τα προβλήματα των M86,F86 και μετά μίλα
Εσύ είσαι Sonaκιας βαμμένος και αμετανόητος οπότε .....

Reaction score
0
Η δικιά μου πάντως "παίζει" δύο μήνες κοντά και πρόβλημα ουδέν (μη τη ματιάσω κιόλας).

Μπορεί όντως να υπάρχουν προβληματικές παρτίδες και εξού τα προβλήματα που ακούω.

Boudas εσένα ποιο μοντέλο είναι?? η W3000 ή κάποια άλλη??
ΕΙΧΑ 40Χ2000 ΚΑΙ ΠΗΡΑ 46Χ3500.
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ DVD ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΛΑΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ.ΣΤΗΝ 40Χ2000 ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΑΤΣΟΥΡΙ!!!

Reaction score
0
Εσύ είσαι Sonaκιας βαμμένος και αμετανόητος οπότε .....
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ SAMSUNG.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η SONY ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ.ΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΑΝ.

Reaction score
0
Και οι samsung το έχουν γιατί χρησιμοποιούν το ίδιο πάνελ,όχι μόνο οι sony.απλά σε λίγο μικρότερη συχνότητα

Reaction score
0
Μπορεί να μας πει κάποιος κάτοχος tv με IPS panel (philips, toshiba) αν έχει τέτοιου είδους προβλήματα?? αν και νομίζω ότι ακόμη και αν δεν έχει clouding, θα χάνει σε black levels & shadow details.

Τώρα αν το πρόβλημα βέβαια είναι τόσο μεγάλο όσο του φίλου boudas, τι black levels - δε σε σώζει τίποτα!!:pc:

Reaction score
7
αν και νομίζω ότι ακόμη και αν δεν έχει clouding, θα χάνει σε black levels & shadow details.
Δε νομίζω ότι είναι αλληλένδετα αυτά τα 2. Το Clouding είναι κατασκευαστικό πρόβλημα-ελάττωμα. Πάντως κρίμα μια τόσο καλή τηλεόραση να πάσχει από clouding. Και το θλιβερό της υπόθεσης είναι ότι σαν φαινόμενο ένας που δεν το έχει μπορεί να του παρουσιαστεί αργότερα. Αν θέλει η Sony να έχει Support αντάξιο του ονοματός της, πρέπει να αντικαθιστά τα προβληματικά μοντέλα. Αλλιώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές με εξίσου καλά πορτοκάλια.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988