Sony Bravia KDL-40D 3500E

Reaction score
180
Η παλια Sony CRT παρεδωσε το πνευμα και θελω να αγορασω το συγκεκριμενο μοντελο 40 ιντσων, για θεαση δορυφορικων προγραμματων και ταινιων (οχι HD, οχι ΝΟVA). Αποσταση θεασης 3 μετρα. Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη.

VG

Reaction score
0
Το μοντελο ειναι σχετικα νεο και προσωπικα δεν την εχω δει πουθενα να παιζει.

Η αποσταση θεασης ειναι καλη για αυτο το μεγεθος,υποθετωντας οτι μετρας ακιβως απο εκει που καθεσαι και ακριβως εκει που θα μπει η tv, γιατι διαφορετικα μπορει να ειναι πχ 2.5 μετρα και δεν ειναι τοσο ΟΚ.

Η τιμη ειναι 1.300Ε ή εχεις βρει καλύτερη;

Reaction score
0
Απάντηση: Sony Bravia KDL-40D 3500E

Πολύ καλή για τα χρήματα που ζητάει ... πιο καλή τιμή δεν βρίσκω (προς το παρον)..

Και η απόστση καλή...

See before buy!

:happy_4:

Reaction score
180
1300 ευρω, ειναι το badget για TV, παιδια (βαρεια-βαρεια). Οσο δλδ βρισκω τη εν λογω sony. Θα δωσω και ενα σεβαστο ποσον για αμεση αλλαγη του επιπλου, ωστε να χωρεσει η καινουργια LCD. (θα εξευμενισω ετσι και την γυναικα μου)

Reaction score
0

Εγώ πήρα την 40W2000(μοντέλο 2007).......κορυφαία εικόνα με σήμα 720p/1080i/1080p.......η 40D3500 έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με την δικιά μου συν το ότι δέχεται σήμα 24p.......οπότε σου την συστήνω ανεπιφύλακτα......:happy_4:

VG

Reaction score
0

Reaction score
0
Φίλε Teo, πάρε sony και δε θα το μετανοιώσεις....και 40'' και full hd και 24p (εντάξει μη βαράτε όλοι!!!) και ίσως η καλύτερη εικόνα σε lcd panel....και όλα αυτά € 1.300.-

Η απόσταση θέασης που λες είναι η ιδανική - τέτοια έχω και εγώ από τον καναπέ μου. Αν σου παραπονιέται η γυναίκα, πάτα πόδι:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Η τελική επιλογή είναι δική σου!:cool_4:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Sony Bravia KDL-40D 3500E

Τα 100 Hertz ποσο αρνητικα επηρεαζουν μια 42 ιντζων tv?

Δε νομίζω ότι επηρρεάζουν αρνητικά ένα πάνελ, απλά δεν του προσδίδουν κάτι το θετικό ώστε να αξίζει τα παραπάνω λεφτά η επιλογή τηλεόρασης με 100Hz. Όπως και να 'χει το θέμα, πάντα υπάρχει η επιλογή απενεργοποίησής τους!!!

Reaction score
0

Τα 100 Hertz ποσο αρνητικα επηρεαζουν μια 42 ιντζων tv?
Μονον θετικό μπορεί να εκληφθεί αυτό..:cool_4: ...και ειναι σε συνάρτηση με το response time του panel (συνήθως στις λεγόμενες 100 Hz ειναι 3-4ms)..
:happy_4:

Reaction score
0
Παντως εαν είναι να δώσεις 1350 Ευρώ για την D3500 βάλε άλλα 250 (εστω και με δόσεις ) και πήγαινε για την W3000. Η διαφορά στην εικόνα είναι σημαντική...

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους και από μένα παιδιά. Και εγώ μόλις αγόρασα μια Sony D3500 και έχω ενθουσιαστεί! Έχει πολλά "παιχνίδια" για την ρύθμιση της εικόνας που βελτιώνουν πολύ την θέαση. Βέβαια είμαι αρχάριος σε ότι αφορά την LCD τεχνολογία αφού μέχρι πρότινος έβλεπα σε μια Philips CRT 26'' Muchline. Ήμουν έτοιμος να αγοράσω την Samsung Μ86 37'' (αν θυμάμαι καλά το μοντέλο) αλλά ο πωλητής μου άφησε στα ίδια λεφτά την Sony με περισσότερες ίντσες και φωτεινότητα. Η Samsung ήταν 8000:1 ενώ η Sony 16000:1.
Αυτά!:132:

Reaction score
0

...συνήθως στις λεγόμενες 100 Hz ειναι 3-4ms...:
νομίζω ότι υπάρχουν ελάχιστες LCD με 4ms (και 5 και 6). Σχεδόν όλες είναι με 8, με εξαίρεση τις philips που όμως έχω την εντύπωση ότι το μετράει διαφορετικά.

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους και από μένα παιδιά. Και εγώ μόλις αγόρασα μια Sony D3500 και έχω ενθουσιαστεί! Έχει πολλά "παιχνίδια" για την ρύθμιση της εικόνας που βελτιώνουν πολύ την θέαση. Βέβαια είμαι αρχάριος σε ότι αφορά την LCD τεχνολογία αφού μέχρι πρότινος έβλεπα σε μια Philips CRT 26'' Muchline. Ήμουν έτοιμος να αγοράσω την Samsung Μ86 37'' (αν θυμάμαι καλά το μοντέλο) αλλά ο πωλητής μου άφησε στα ίδια λεφτά την Sony με περισσότερες ίντσες και φωτεινότητα. Η Samsung ήταν 8000:1 ενώ η Sony 16000:1.
καλορίζικη και καλές θεάσεις!

πώς παίζει σε τηλεοπτικό σήμα;

η επιλογή 40' αντί για 37'' με βρίσκει σύμφωνο.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony Bravia KDL-40D 3500E

καλορίζικη και καλές θεάσεις!

πώς παίζει σε τηλεοπτικό σήμα;

η επιλογή 40' αντί για 37'' με βρίσκει σύμφωνο.
Thanks Baniko!
Παίζει πολύ καλά και χωρίς "συννεφάκια". Πιστεύω πως βοηθάει σε αυτό η πολύ καλή ανάλυση και η ρύθμιση για το φως (Αυτόματη προσαρμογή φωτεινότητας με βάση το φως του χώρου). Άλλα οι δυνατότητές της φαίνονται στα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ που πιάνει λόγω ενσωματωμένου ψηφιακού δέκτη. Χθες το βράδυ την εγκατέστησα πάνω από το τζάκι με mount βάση. Ελπίζω μόνο μη μου ρθει στο κεφάλι!! :137::140:

Reaction score
0

Καλορίζικη και καλές θεάσεις!:137:

Reaction score
0

Σε ευχαριστώ danaos.Άσχετο: έχω ένα θέμα με την κεραία. Υπάρχει στη πολυκατοικία κοινή εγκατάσταση στην ταράτσα για όλα τα διαμερίσματα. Ενώ η εικόνα του σήματος είναι καθαρή, κάνει κάποιες γραμμές (όχι πάντα αλλά τις περισσότερες φορές). Με τον διαχειριστή που μίλησα μου είπε πως το είχε ψάξει και του είχε πει ο τεχνικός πως επειδή η πολυκατοικία είναι παλιά (24 ετών) φταίει η εσωτερική καλωδίωση. Δοκίμασα και με ενισχυτή σήματος αλλά πάλι τα ίδια. Μήπως ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποιο εξάρτημα ίσως που να ενισχύει το σήμα ή μπορώ να κάνω κάτι για να λύσω το πρόβλημα?
Ευχαριστώ

Reaction score
0

Σε ευχαριστώ danaos.Άσχετο: έχω ένα θέμα με την κεραία. Υπάρχει στη πολυκατοικία κοινή εγκατάσταση στην ταράτσα για όλα τα διαμερίσματα. Ενώ η εικόνα του σήματος είναι καθαρή, κάνει κάποιες γραμμές (όχι πάντα αλλά τις περισσότερες φορές). Με τον διαχειριστή που μίλησα μου είπε πως το είχε ψάξει και του είχε πει ο τεχνικός πως επειδή η πολυκατοικία είναι παλιά (24 ετών) φταίει η εσωτερική καλωδίωση. Δοκίμασα και με ενισχυτή σήματος αλλά πάλι τα ίδια. Μήπως ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποιο εξάρτημα ίσως που να ενισχύει το σήμα ή μπορώ να κάνω κάτι για να λύσω το πρόβλημα?
Ευχαριστώ
Η κεντρικη κεραια δεν εχει ενισχυτή σηματος; Αν δεν εχει να βαλετε (κοινο για ολη τη πολυκατοικια) Εαν εχει, τοτε μπορει να φταιει και η περιοχη που βρισκεσαι, δεν ξερω... οι άλλοι στην πολυκατοικια τι σημα βλεπουν;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm