Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Πολυ δυνατα χαρακτηριστικα!Δες και αυτήν κοντά στα ίδια λεφτά (Samsung LE40Ν87BD)..
http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=9015&catid=392
Προτείνεται...
Αν θέλεις, πες μας το budget σου, μπορεί να σου συστήσουμε και άλλες..
:happy_4:
Τα 100 Hertz ποσο αρνητικα επηρεαζουν μια 42 ιντζων tv?
Μονον θετικό μπορεί να εκληφθεί αυτό..:cool_4: ...και ειναι σε συνάρτηση με το response time του panel (συνήθως στις λεγόμενες 100 Hz ειναι 3-4ms)..Τα 100 Hertz ποσο αρνητικα επηρεαζουν μια 42 ιντζων tv?
νομίζω ότι υπάρχουν ελάχιστες LCD με 4ms (και 5 και 6). Σχεδόν όλες είναι με 8, με εξαίρεση τις philips που όμως έχω την εντύπωση ότι το μετράει διαφορετικά....συνήθως στις λεγόμενες 100 Hz ειναι 3-4ms...:
καλορίζικη και καλές θεάσεις!Καλησπέρα σε όλους και από μένα παιδιά. Και εγώ μόλις αγόρασα μια Sony D3500 και έχω ενθουσιαστεί! Έχει πολλά "παιχνίδια" για την ρύθμιση της εικόνας που βελτιώνουν πολύ την θέαση. Βέβαια είμαι αρχάριος σε ότι αφορά την LCD τεχνολογία αφού μέχρι πρότινος έβλεπα σε μια Philips CRT 26'' Muchline. Ήμουν έτοιμος να αγοράσω την Samsung Μ86 37'' (αν θυμάμαι καλά το μοντέλο) αλλά ο πωλητής μου άφησε στα ίδια λεφτά την Sony με περισσότερες ίντσες και φωτεινότητα. Η Samsung ήταν 8000:1 ενώ η Sony 16000:1.
Αυτά!:132:
Thanks Baniko!καλορίζικη και καλές θεάσεις!
πώς παίζει σε τηλεοπτικό σήμα;
η επιλογή 40' αντί για 37'' με βρίσκει σύμφωνο.
Καλορίζικη και καλές θεάσεις!:137:Καλησπέρα σε όλους και από μένα παιδιά. Και εγώ μόλις αγόρασα μια Sony D3500 και έχω ενθουσιαστεί! Έχει πολλά "παιχνίδια" για την ρύθμιση της εικόνας που βελτιώνουν πολύ την θέαση. Βέβαια είμαι αρχάριος σε ότι αφορά την LCD τεχνολογία αφού μέχρι πρότινος έβλεπα σε μια Philips CRT 26'' Muchline. Ήμουν έτοιμος να αγοράσω την Samsung Μ86 37'' (αν θυμάμαι καλά το μοντέλο) αλλά ο πωλητής μου άφησε στα ίδια λεφτά την Sony με περισσότερες ίντσες και φωτεινότητα. Η Samsung ήταν 8000:1 ενώ η Sony 16000:1.
Αυτά!:132:
Η κεντρικη κεραια δεν εχει ενισχυτή σηματος; Αν δεν εχει να βαλετε (κοινο για ολη τη πολυκατοικια) Εαν εχει, τοτε μπορει να φταιει και η περιοχη που βρισκεσαι, δεν ξερω... οι άλλοι στην πολυκατοικια τι σημα βλεπουν;Σε ευχαριστώ danaos.Άσχετο: έχω ένα θέμα με την κεραία. Υπάρχει στη πολυκατοικία κοινή εγκατάσταση στην ταράτσα για όλα τα διαμερίσματα. Ενώ η εικόνα του σήματος είναι καθαρή, κάνει κάποιες γραμμές (όχι πάντα αλλά τις περισσότερες φορές). Με τον διαχειριστή που μίλησα μου είπε πως το είχε ψάξει και του είχε πει ο τεχνικός πως επειδή η πολυκατοικία είναι παλιά (24 ετών) φταίει η εσωτερική καλωδίωση. Δοκίμασα και με ενισχυτή σήματος αλλά πάλι τα ίδια. Μήπως ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποιο εξάρτημα ίσως που να ενισχύει το σήμα ή μπορώ να κάνω κάτι για να λύσω το πρόβλημα?
Ευχαριστώ