Sony Bravia KDL-46V3000

Reaction score
0
http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/sony-bravia-kdl-46v3000/4505-6482_7-32331191.html?tag=sub

για χαρα,πηγα μια βολτα κ την ειδα απο κοντα(1800ε) κ πρεπει να ομολογησω οτι με εντυπωσιασε,μεγαλη διαφορα απ της αλλες(παραπλησια τιμη κ ιντσες)
την εχει κανεις να πει εντυπωσεις?
τη θελω να τη συνδεσω με htpc κ xbox360,χρηση δηλ αποκλειστικα ταινιες κ παιχνιδια,αλλα hardcore ομως,εχω τη vierra32 κ την εχω σκισει πραγματικα 2 χρονια τωρα,χωρις παραπονο..
ευχαριστω για οσους βοηθησουν!

Reaction score
0
Πολυ καλη τηλεοραση σε πολυ καλη τιμη και πολυ θετικα σχολια από κατοχους

Reaction score
0
media markt,λοιπον επαιζα call of duty 4 χθες στο 360(πολυ γρηγορο),εικονα καθαρη,καθολου σπασιματα η χαθυστερησεις στην κινηση(1080p)
συνδεσα κ το pc με hdmi,κ μου παιζει επισης αψογα ,εχει να προτεινει κανεις ρυθμισεις οικονας?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.031
Απάντηση: Sony Bravia KDL-46V3000

Μετά από 8 χρόνια καταπόνησης της 46άρας Toshiba οπίσθιας προβολής στο σπίτι των γονιών μου, ήρθε η στιγμή της αλλαγής.

Μίνιμουμ διάσταση προτίμησης 46 ίντσες γιατί ο πατέρας μου έχει συνηθίσει τη διάσταση αυτή και η όραση του δεν είναι ότι το καλύτερο για να μπορεί να διαβάζει υπότιτλους σε μικρότερες διαστάσεις.

Τα 1080 και τα πολλά HDMI δεν ήταν μέσα στις προϋποθέσεις αγοράς, μιας και οι γονείς βλέπουν μόνο τηλεοπτικό σήμα.

Το Mediamarkt όμως λόγω της επέκτασης του καταστήματος της Κηφισίας, έβαλε κάποιες προσφορές και μέσα σε αυτές ήταν και η KDL-46V3000 στα 1111 €, τιμή που τη βρήκα πολύ καλή, παρόλο που έχει ήδη κυκλοφορήσει ο αντικαταστάτης της.

Και σε συνδυασμό με αυτό "4 χρόνια εγγύηση με κάθε BRAVIA 40 ιντσών και άνω", η αγορά της έγινε άμεσα, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Αύριο που θα την παραλάβουμε θα έχω νεότερα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.031
Απάντηση: Sony Bravia KDL-46V3000

Ευχαριστώ πολύ!

Οι γονείς μου θα έχουν καλύτερη τηλεόραση από εμένα...
Έμεινα με την ΑΜΟΙ με τη γραμμή στη μέση! Αυτό θα πει ποιότητα απεικόνισης. :137:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988