Sony Bravia KDL-46X2000

Reaction score
0
Παίδες, πάω για αναβάθμιση και έχω καταλήξει στην Sony Bravia KDL-46X2000.
Η μοναδική μου επιφύλαξη είναι αν η Sony σκοπεύει να βγάλει κάποια καλύτερη σε αυτές τις ιντζες σύντομα.
Υπάρχει κάποια πληροφόρηση για αυτό?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δεν γνωρίζω να υπάρχει μοντέλο καινούργιο...

Βέβαια για να είσαι σίγουρος κοίτα στην Sony USA (www.sony.com). Πρώτα εκεί κυκλοφορούν τα νέα μοντέλα και μετά Ευρώπη/Ελλάδα...

Reaction score
0
φίλε Μαρίνο την έχω απο το Μουντιάλ και πρόκειται για μία από τις καλύτερες αγορές που μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή (ίσως να κοιτούσες και την SHARP η οποία σε αυτά τα λεφτα δίνει 52 ιντσες 1080p).
Η γνώμη μου είναι πως θα ανανεωθεί τέλος της άνοιξης αλλά περα απο το hdmi 1.3 δεν βλέπω που μπορεί να βελτιωθεί.Εξαιρετικη τηλεόραση ,που επιδέχεται άπειρες ρυθμίσεις -μεχρι να φέρεις την εικόνα στα γουστα σου. :)

Reaction score
0
Από ότι γνωρίζω το 1.3 περιέχει και ήχο Υψηλής ανάλυσης.
Με το σκεπτικό ότι δεν θα την χρησιμοποιήσω σε Home Theater setup, είναι σοβαρός λόγος το HDMI 1.3 για να αναβάλω την αγορά?

Reaction score
0
Δηλαδή πιστεύειες ότι ο ήχος υψηλής ανάλυσης θα γίνει αντιληπτός από ηχεία τηλεόρασης? :lol:
Οχι μην αναβάλλεις την αγορά για αυτον τον λόγο.

Reaction score
0
ΜΑΡΙΝΟΣ said:
Παίδες, πάω για αναβάθμιση και έχω καταλήξει στην Sony Bravia KDL-46X2000.
Η μοναδική μου επιφύλαξη είναι αν η Sony σκοπεύει να βγάλει κάποια καλύτερη σε αυτές τις ιντζες σύντομα.
Υπάρχει κάποια πληροφόρηση για αυτό?
Παρτην με κλειστα ματια !!!!

Reaction score
802
Γιατι δεν πας στην ολοκαινουργια αντιστοιχη της samsung?Ιδια τιμη, 2 ετη εγγυηση και ιδια,αν οχι καλυτερη, ποιοτητα εικονας.

Reaction score
84
:D :DΦίλε μου δες το site της SONY.USA. Οι νέες 46Χ θα έχουν το xbr3 panel και τον επεξεργαστή της rear progextion 55a2000 το EX PRO. Γι αυτό και η 55Α2000 έχει καλύτερη εικόνα στο sd σήμα. Επίσης η απόκριση στις γρήγορες σκηνές θα είναι 2,5ms.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
CRISS said:
:D :DΦίλε μου δες το site της SONY.USA. Οι νέες 46Χ θα έχουν το xbr3 panel και τον επεξεργαστή της rear progextion 55a2000 το EX PRO. Γι αυτό και η 55Α2000 έχει καλύτερη εικόνα στο sd σήμα. Επίσης η απόκριση στις γρήγορες σκηνές θα είναι 2,5ms.
To είδα και εγώ... αλλά πότε θα έρθουν Ελλάδα; Μάλλον του χρόνου το Σεπτέμβριο...

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Πήγα και εγώ στο SONY USA.
Ο προβλήματισμός μου είναι πόσο πρέπει να περιμένεις για μία αγορά TV(και όχι μόνο)?. Κάθε χρόνο βγαίνουν βελτιωμένα μοντέλα. Αν περιμένεις κάθε φορά την καλύτερη που θα βγει δεν θα πάρεις ποτέ (ή θα αγοράζεις κάθε 2 χρόνια το νέο μοντέλο κάτι που προσωπικά δεν μπορώ να το ανέξω οικονομικά).
Π.χ. για αυτό που λέει ο CRISS :Αξίζει η βελτίωση του χρόνου απόκρισης για να περιμένω 1 χρόνο?

Reaction score
0
CRISS said:
Η διαφορά του Bravia engine Pro από τον EX είναι ότι επεμβαίνει και στην επεξεργασία πηγών HD σε HD (δηλαδή στο scaling ή deinterlacing από 720p ή 1080i σε 1080p). Στην επεξεργασία του SD δεν έχουν καμία διαφορά.
Υποθέτω ότι η καλύτερη εικόνα της 55Α2000 στο SD είναι θέμα διαφορετικού τύπου τηλεόρασης, rear projection σε σχέση με LCD.
Οι XBR3 έχουν 3 HDMI (όμως όχι 1.3 αν θυμάμαι καλά, αν και μάλλον δεν έχει καμιά σημασία σε τηλεόραση ακόμα) και τον επεξεργαστή BRAVIA engine Pro. Μάλλον δεν αξίζει να περιμένει κάποιος.

VG

Reaction score
0
Δεν αξιζει σε καμια περιπτωση να περιμενει κανεις ένα χρόνο,εκτος εαν κατεβει ο Θεός ο ίδιος σε ένα χρόνο :lol:

Reaction score
0
spylab said:
Προσωπικά δεν θα έδινα τόσα λεφτά για Samsung.
Μα τα LCD panels της Sony η Samsung δεν τα κανει?
Απ' ότι ξέρω πρόκειται για κοινοπραξία των δύο εταιρειών.
Σε κάθε περίπτωση δεν μετράει μόνο το πάνελ. Τα ηλεκτρονικά συστήματα βελτίωσης της εικόνας (επεξεργαστής, scaler κλπ.) έχουν μάλλον μεγαλύτερη σημασία και νομίζω οτι εταιρείες όπως Pioneer, Sony, Philips, Panasonic ίσως και Sharp είναι ένα επίπεδο πάνω από τη Samsung σε αυτά.
Η Samsung δίνει εξαιρετικό value for money (έχω και εγώ μια 23'' σε υπνοδωμάτιο) αλλά αν επρόκειτο να τα δώσω "χοντρά" - κάτι που μάλλον θα κάνω μέσα στο επόμενο εξάμηνο :D - θα κοιτούσα άλλες εταιρείες. Είναι και θέμα γούστου φυσικά.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508