Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Παρτην με κλειστα ματια !!!!ΜΑΡΙΝΟΣ said:Παίδες, πάω για αναβάθμιση και έχω καταλήξει στην Sony Bravia KDL-46X2000.
Η μοναδική μου επιφύλαξη είναι αν η Sony σκοπεύει να βγάλει κάποια καλύτερη σε αυτές τις ιντζες σύντομα.
Υπάρχει κάποια πληροφόρηση για αυτό?
To είδα και εγώ... αλλά πότε θα έρθουν Ελλάδα; Μάλλον του χρόνου το Σεπτέμβριο...CRISS said:![]()
Φίλε μου δες το site της SONY.USA. Οι νέες 46Χ θα έχουν το xbr3 panel και τον επεξεργαστή της rear progextion 55a2000 το EX PRO. Γι αυτό και η 55Α2000 έχει καλύτερη εικόνα στο sd σήμα. Επίσης η απόκριση στις γρήγορες σκηνές θα είναι 2,5ms.
Η διαφορά του Bravia engine Pro από τον EX είναι ότι επεμβαίνει και στην επεξεργασία πηγών HD σε HD (δηλαδή στο scaling ή deinterlacing από 720p ή 1080i σε 1080p). Στην επεξεργασία του SD δεν έχουν καμία διαφορά.CRISS said:![]()
Φίλε μου δες το site της SONY.USA. Οι νέες 46Χ θα έχουν το xbr3 panel και τον επεξεργαστή της rear progextion 55a2000 το EX PRO. Γι αυτό και η 55Α2000 έχει καλύτερη εικόνα στο sd σήμα. Επίσης η απόκριση στις γρήγορες σκηνές θα είναι 2,5ms.
Μα τα LCD panels της Sony η Samsung δεν τα κανει?Προσωπικά δεν θα έδινα τόσα λεφτά για Samsung.
Απ' ότι ξέρω πρόκειται για κοινοπραξία των δύο εταιρειών.spylab said:Μα τα LCD panels της Sony η Samsung δεν τα κανει?Προσωπικά δεν θα έδινα τόσα λεφτά για Samsung.