Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Αν υπήρχε μια Πλάσμα 50" Με πραγματικά true HD 1920x1080p σε τιμή 2500 Ευρώ τότε θα έπερνα την πλάσμα ή την LCD. Απο την στιγμή που το κοντινότερο σε τιμή είναι η 50άρα της LG η Plasma στα 2350 νομίζω, αλλά με ανάλυση χαμηλή 720p, τότε δεν έχεις άλλες επιλογές.jonnys 7 said:Παιδια ειναι η πρωτη φορα που γραφω αν και για πολυ καιρο σας διαβαζω .Καλως σας βρηκα λοιπον .Θα ηθελα να σας ευχαριστησω πραγματικα για τις αναφορες σας. Μας εχουν βοηθήσει πραγματικα παρα πολυ. Χωρις να εχω την δικη σας εμπειρια σε tv πηγα το Σαββατο και ειδα την συγκεκριμενη tv στην Αγια Παρασκευη. Στα δικα μου ματια η tv σε dvd επαιζε πολυ καλα. Δεν την ειδα ομως σε τηλεοπτικο σημα.Μου ειπαν οτι μεχρι την Τεταρτη θα την συνδεσουν και τηλεοπτικα.Θα ηθελα να μου πειτε αν καποιος την εχει δει σε τηλεοπτικο σημα και αν ειναι η εικονα της καλητερη σε σχεση με lcd και plasma και αν τα 4.50 μετρα ειναι καλη αποσταση θεασης. Για να μην σας κουραζω περισσοτερο ειναι μια καλη επιλογη την εποχη που οι lcd ειναι σε αγοραστικη ανοδο ? Σας εuχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!
και δεν την φόρτωνε στην πλάτη σε κανένα Πακιστανό??? Τι είναι 55ίντσες όρθιες?????HV said:Δεν ειχε αμαξι σημερα να μου την φερει....Εψαξα να βρω εγω αλλα τιποτα...Αυριο εν ολιγοις.
Καλα κανεις δεν εχει HD PLAYER να δω πως παιζει ?
HV said:Μολις ξενερωσα....
Samsung , Toshiba , LG ανακοινωνουν σε 20 περιπου ημερες τα νεα τους μοντελα Οπισθιας Προβολης FULL HD 1080p.
Τωρα τι να κανω ? Να την τρεναρω την Sony και να περιμενω ενα 2μηνο για να βγουν αυτα τα μοντελα που μαλλον θα ειναι καλυτερα και ποιο οικονομικα η να την χτυπησω την Sony οπως και να εχει ?