SONY BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" - R70" Full HD1080

Reaction score
0
vader, μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα....αλλο 720p και αλλο 1080p. To 720p που ειδες στην LG λογικο ειναι να επαιζε αψογα αφου φανταζομαι η αναλυση της ειναι 1366χ768.
Μαλιστα ακομα και να μου ελεγες οτι επαιζε 1080p και η ειναι ηταν απιστευτη, παλι λογικο θα μου φαινοταν αφου ως γνωστον δεν υπαρχει "τεραστια" διαφορα στην εικονα οταν παιζεις 1080p σε 720p πανελ, αποτι να το παιζεις σε native 1080p. Ωστοσο το 1080p ειναι εδω και θα μεινει για μια 5αετια+ οποτε αλλο να παρεις τωρα την 55αρα 1080p και να ξενοπιασεις, και αλλο να παρεις την plasma να εισαι μια χαρα αλλα σε 1-2 χρονια με τα blueray/hd-dvd που θα εχουν κατακλυσει την αγορα να σε τρωει η τσεπη σου να παρεις κατι που να βλεπεις το 100% της αναλυσης τους.

Δεν ειμαι κατα της αγορας 720p μεσων σημερα, αφου εχουν ακρως δελεαστικες τιμες μερικα που σου αφηνουν περιθωριο να βαλεις λεφτα στην ακρη και να αναβαθμισεις μελοντικα σε 1080p, αλλα οχι ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ να προτιμησεις την 720p plasma απο την 1080p SXRD...

HV

Reaction score
0
Re: SONY BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" - R70" Full HD1080

Παιδια παρακολουθησα 10 λεπτα απο 2.5 μετρα και ζαλιστηκα...Βεβαια ηταν προγραμμα TV και οχι DVD η HD...
Η ερωτηση μου ειναι , θα ζαλιστω και σε DVD η εχει να κανει με την ποιοτητα ?
Σαν αποτελεσμα δεν την πηρα και θα περασουν απο δευτερα να μου την βαλουν για κανα μισαωρο να την δω και αν μαρεσει την κραταω.

Reaction score
0
παρε το dvd σου και πηγαινε δοκιμασε ο ιδιος....τι να σου πουμε εμεις. Παντως τα 2.5 μετρα για 55" δε τα θεωρω υπερβολικα κοντα, εκτος αν εσυ ο ιδιος δεν εισαι συνηθισμενος. Στο cinema σε τι σειρα σου αρεσει αν καθεσαι? Εγω ας πουμε στο village ζηταω παντα 6η σειρα απο την οθονη και συνηθως με κοιτανε περιεργα οι πωλητες εισητηριων εφοσον εχει κενες θεσεις και πιο πισω.... Γουστα ειναι αυτα.

HV

Reaction score
0
6 θεσεις απο την οθονη ( καπου 20 μετρα μακρια ) σε μια αιθουσα 1000 τετ.μετρων ομως...

Βαλε τωρα 2.5 μετρα μακρια σε ενα δωματιο 25 τετ.μετρων.....

Reaction score
0
δεν εχει να κανει με τα τετραγωνικα μετρα του χωρου, αλλα με το μεγεθος της οθονης και την αποσταση απο αυτην. Επειδη κανενα απο τα 2 αυτα στοιχεια δε το ξερω για το village, το παραδειγμα απλα ηθελε να δειξει οτι υπαρχουν διαφορετικα γουστα....αλλος προτιμαει τελευταια σειρα ας πουμε...

HV

Reaction score
0
Ναι αλλα πιστευω πως η φωτεινοτητα της οθονης αλλιως θα απλωνοταν σε εναν μεγαλυτερο χωρο.
Οπως και να εχει αυριο θα μου την φερουν να δω ΑΝ χωραει στον χωρο που εχω και ΑΝ μπορω να παρακολουθησω ανετα.
Ελπιζω η ζαλαδα να μου ηρθε λογο τηλεοπτικου σηματος και σε DVD η HD να μην ισχυει το ιδιο.

Reaction score
0
πιο καταστημα εχει τετοια εξυπηρετηση, που στη φερνουν στο χωρο σου και τη δοκιμαζεις, και αμα δε σου κανει την παιρνουν πισω?

HV

Reaction score
0
10-20 λεπτα θα την δοκιμασω ωρε μην νομιζεις τιποτα τρελο.
Απλα εμενα με βολευει γιατι θα δω και αν χωραει.

Reaction score
118
Ναι, και πάλι τι 20 τι 100. Μου φαίνεται παράξενο το να στην φέρνουν και εαν δεν γουστάρεις να την πέρνουν πίσω. :shock:

HV

Reaction score
0
Προκειμενου να μην την πουλησει καθολου ;)
Οπως και να εχει ειδωμεν αυριο...

Reaction score
0
Παιδια ειναι η πρωτη φορα που γραφω αν και για πολυ καιρο σας διαβαζω .Καλως σας βρηκα λοιπον .Θα ηθελα να σας ευχαριστησω πραγματικα για τις αναφορες σας. Μας εχουν βοηθήσει πραγματικα παρα πολυ. Χωρις να εχω την δικη σας εμπειρια σε tv πηγα το Σαββατο και ειδα την συγκεκριμενη tv στην Αγια Παρασκευη. Στα δικα μου ματια η tv σε dvd επαιζε πολυ καλα. Δεν την ειδα ομως σε τηλεοπτικο σημα.Μου ειπαν οτι μεχρι την Τεταρτη θα την συνδεσουν και τηλεοπτικα.Θα ηθελα να μου πειτε αν καποιος την εχει δει σε τηλεοπτικο σημα και αν ειναι η εικονα της καλητερη σε σχεση με lcd και plasma και αν τα 4.50 μετρα ειναι καλη αποσταση θεασης. Για να μην σας κουραζω περισσοτερο ειναι μια καλη επιλογη την εποχη που οι lcd ειναι σε αγοραστικη ανοδο ? Σας εuχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!

Reaction score
14
jonnys 7 said:
Παιδια ειναι η πρωτη φορα που γραφω αν και για πολυ καιρο σας διαβαζω .Καλως σας βρηκα λοιπον .Θα ηθελα να σας ευχαριστησω πραγματικα για τις αναφορες σας. Μας εχουν βοηθήσει πραγματικα παρα πολυ. Χωρις να εχω την δικη σας εμπειρια σε tv πηγα το Σαββατο και ειδα την συγκεκριμενη tv στην Αγια Παρασκευη. Στα δικα μου ματια η tv σε dvd επαιζε πολυ καλα. Δεν την ειδα ομως σε τηλεοπτικο σημα.Μου ειπαν οτι μεχρι την Τεταρτη θα την συνδεσουν και τηλεοπτικα.Θα ηθελα να μου πειτε αν καποιος την εχει δει σε τηλεοπτικο σημα και αν ειναι η εικονα της καλητερη σε σχεση με lcd και plasma και αν τα 4.50 μετρα ειναι καλη αποσταση θεασης. Για να μην σας κουραζω περισσοτερο ειναι μια καλη επιλογη την εποχη που οι lcd ειναι σε αγοραστικη ανοδο ? Σας εuχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!
Αν υπήρχε μια Πλάσμα 50" Με πραγματικά true HD 1920x1080p σε τιμή 2500 Ευρώ τότε θα έπερνα την πλάσμα ή την LCD. Απο την στιγμή που το κοντινότερο σε τιμή είναι η 50άρα της LG η Plasma στα 2350 νομίζω, αλλά με ανάλυση χαμηλή 720p, τότε δεν έχεις άλλες επιλογές.

Η συγκεκριμένη οπίσθιας προβολής είναι απλά τέλεια και δίνει 55 ίντσες στα 2250 ευρώ!

HV

Reaction score
0
Παιδες μενει κανεις κοντα Περιστερι που να εχει ενα Upsampling DVD Player ωστε να μου το δανεισει να την δοκιμασω αυριο που θα μου την φερουν ωστε να δω τι εικονα βγαζει ?

HV

Reaction score
0
Re: SONY BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" - R70" Full HD1080

Δεν ειχε αμαξι σημερα να μου την φερει....Εψαξα να βρω εγω αλλα τιποτα...Αυριο εν ολιγοις.
Καλα κανεις δεν εχει HD PLAYER να δω πως παιζει ?

Reaction score
14
HV said:
Δεν ειχε αμαξι σημερα να μου την φερει....Εψαξα να βρω εγω αλλα τιποτα...Αυριο εν ολιγοις.
Καλα κανεις δεν εχει HD PLAYER να δω πως παιζει ?
και δεν την φόρτωνε στην πλάτη σε κανένα Πακιστανό??? Τι είναι 55ίντσες όρθιες????? :p :p :p

HV

Reaction score
0
Μολις ξενερωσα....

Samsung , Toshiba , LG ανακοινωνουν σε 20 περιπου ημερες τα νεα τους μοντελα Οπισθιας Προβολης FULL HD 1080p.

Τωρα τι να κανω ? Να την τρεναρω την Sony και να περιμενω ενα 2μηνο για να βγουν αυτα τα μοντελα που μαλλον θα ειναι καλυτερα και ποιο οικονομικα η να την χτυπησω την Sony οπως και να εχει ?

Reaction score
802
Moνο και μονο λογω της 2ετους εγγυησης που δινουν οι αλλοι κατασκευαστες θα περιμενα.

Reaction score
84
HV said:
Μολις ξενερωσα....

Samsung , Toshiba , LG ανακοινωνουν σε 20 περιπου ημερες τα νεα τους μοντελα Οπισθιας Προβολης FULL HD 1080p.

Τωρα τι να κανω ? Να την τρεναρω την Sony και να περιμενω ενα 2μηνο για να βγουν αυτα τα μοντελα που μαλλον θα ειναι καλυτερα και ποιο οικονομικα η να την χτυπησω την Sony οπως και να εχει ?
:D :D :D :D :D :DΟι άλλοι δεν έχουν όμως την τεχνολογία SXRD!!!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas