SONY BRAVIA Z4500 - 200 Ηz για τέλεια εικόνα

Reaction score
59

SONY BRAVIA Z4500 - 200 Ηz για τέλεια εικόνα

Μπορεί ακόμα στις περισσότερες LCD τηλεοράσεις η εικόνα να παρουσιάζει αστάθεια και μικροατέλειες, σύντομα όμως και αυτό θα αποτελεί μια μακρινή ανάμνηση.

Πρόσφατα η Sony ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τη νέα Βravia Ζ4500 η οποία θα προσφέρει ανανέωση της εικόνας στα 200 Ηz. Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο με την τεχνολογία αυτή που μπαίνει στην αγορά, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και κάποιο μοντέλο της Samsung, η οποία πρώτη παρουσίασε τη σχετική εξέλιξη σε πειραματικό μοντέλο.

Η νέα τηλεόραση προσφέρει επιπλέον αντίθεση με λόγο 80.000: 1 και εικόνα υψηλής ευκρίνειας και την περιμένουμε μέσα στο φθινόπωρο.

ta nea

Reaction score
0
τι παραμυθα ειναι ρε παιδια αυτη με τα HZ? εγω δε τα πιστευω, marketing ειναι για να πουλησουν νεα μοντελα. Δηλαδη αυτη η sony θα εχει lcd panel με μεγιστο response time 5ms σε ΟΛΟΥΣ τουσ συνδιασμους αλλαγης χρωματος για να μπορεσει να δειξει στην πραξη 200hz? Και επισης αυτο θα το καταφερει και χωρις να χρησιμοποιησει TN panel (που ειναι τα πιο γρηγορα αλλα σε καμια περιπτωση δε μπορουν να πιασουν την παραπανω αποδοση, λεμε τωρα...) για να μην εχει ξεπλυμενα χρωματα και χαλια contrast...?

Μουφες στο τετραγωνο λεω εγω...ας κοιταξουν να βελτιωσουν κανα μαυρο να βαλουν led κλπ και ασε τα HZ στην ησυχια τους...

Reaction score
0
Εγώ αν δε βγει τηλεόραση με refresh rate 400Hz δεν αγοράζω, πάει και τελείωσε... :140:

Nα τη δούμε πρώτα αλλά δεν ενθουσιάζομαι. Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα να βελτιώσουν πριν από αυτό.
Btw η Samsung A786 (LED backlight) έφαγε ένα σχετικό θάψιμο από το HDTVTest. Για να δούμε πως θα τα πάει και η Sony X4500 που έχει επίσης LED backlight.

Reaction score
0
Εχει παρουσιασει η LG στην IFA οθονη στα 500Hz αλλα χωρις επιθυμητα αποτελεσματα. Τα 200Hz παραυτα θα κανουν αισθητη την διαφορα σε πολλες ιντσες.

Reaction score
0
απο αυτους που την ειδαν στην IFA που παρουσιαστηκε παντως μονο μαρκετινγκ δεν τους φανηκε,το αντιθετο,βελτιωναν πολυ την κινηση

Reaction score
0
Σωστά βελτιώνουν πολύ την εικόνα !
Απλώς το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι ο δρόμος της ωριμότητας κιαι της ολοκλήρωσης είναι μακρύς. Καθώς επίσης και ότι οι εταιρίες βγάζουν ένα "όπλο" τη φορά στην αγορά ενώ έχουν στα χέρια τους πολλά περισσότερα! (βλ. clear panel, 100Hz DS, Dolby Demonstrate LED LCD).

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: SONY BRAVIA Z4500 - 200 Ηz για τέλεια εικόνα

... Καθώς επίσης και ότι οι εταιρίες βγάζουν ένα "όπλο" τη φορά στην αγορά ενώ έχουν στα χέρια τους πολλά περισσότερα! ...
Πολύ σωστό. :615: Αυτό ισχύει για όλα τα διαδεδομένα καταναλωτικά είδη. Π.χ. αυτοκίνητα, υπολογιστές, συσκευές ήχου και εικόνας.

Reaction score
1
ρε παιδια δεν την παλευω αλλο.εχω τηn samsung lcd που ειχε κερδισει το eisa το 2006 αλλα η κατασταση με την κινηση και αυτην την μαλακια που δεν καθαριζει τα προσωπα μου την εχει βιδωσει.πολυ ψηφιακουρα.ο βλακας την πατησα απο τα περιοδικα.αυτη η sony 200hz θα βελτιωνει την κατασταση??ειδα στην ιστοσελιδα της βιντεο με τις διαφορες 50,100 και 200 HZ και υπηρχε μεγαλη διαφορα.λετε να ειναι καλη???

Reaction score
1.844
Απάντηση: SONY BRAVIA Z4500 - 200 Ηz για τέλεια εικόνα

Μόλις σήμερα είδα μερικές 40άρες και 42άρες. Από TFT ξεχώρισα τη νέα Samsung LE40A786R με οπίσθιο φωτισμό Led και από plasma την Panasonic TH-42PZ85E.
Αν σκέπτεσαι νέα αγορά πρέπει να τους ρίξεις οπωσδήποτε μια ματιά. Υπ' όψιν θέλει καλό ψάξιμο για τιμές, γιατί η τάση τους είναι πτωτική και οι διαφορές ανάμεσα στα καταστήματα ικανές.

Reaction score
0
Μια που το ανεφερε ο Ανεμελος η Samsung LE40A786R βγαζει ματια. Την ειδα στο Πλαισιο και με ενθουσιασε.

Reaction score
0
ρε παιδια δεν την παλευω αλλο.εχω τηn samsung lcd που ειχε κερδισει το eisa το 2006 αλλα η κατασταση με την κινηση και αυτην την μαλακια που δεν καθαριζει τα προσωπα μου την εχει βιδωσει.πολυ ψηφιακουρα.ο βλακας την πατησα απο τα περιοδικα.αυτη η sony 200hz θα βελτιωνει την κατασταση??ειδα στην ιστοσελιδα της βιντεο με τις διαφορες 50,100 και 200 HZ και υπηρχε μεγαλη διαφορα.λετε να ειναι καλη???
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα LCD panels του 2008 είναι πολύ πιο γρήγορα από αυτά του 2006.
Εγώ είμαι πολύ επιφυλακτικός με τα 200Hz. Πάντως η μετάβαση από τα 100Hz στα 200 θα κάνει πολύ μικρότερη διαφορά από αυτήν μεταξύ 50 - 100Hz.

Reaction score
0
απο αυτους που την ειδαν στην IFA που παρουσιαστηκε παντως μονο μαρκετινγκ δεν τους φανηκε,το αντιθετο,βελτιωναν πολυ την κινηση
Aν δεν λύσουν το πρόβλημα με το clouding (Ολες οι lcd αλλά κυριως η Sony) τα υπόλοιπα ειναι δευτερευούσης σημασίας..

Reaction score
1
παω σημερα ηλεκτρονικη να δω απο κοντα την Ζ4500...για να δουμε πως θα ειναι η κινηση και η αληθοφανεια της...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514