Sony DAV DZ 100

GOM

Reaction score
43
Καλησπέρα. Πωλείται το παρακάτω HC player.

http://www.sony.co.uk/product/hcs-surround-kit---dvd-player/dav-dz100/tab/technicalspecs

Είναι αγορασμένο τέλη του 05 αρχές του 06. (Δεν θυμάμαι και ακριβώς:105:) Κουτιά κλπ όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχουν.
Είναι στημένο στο υπνοδωμάτιο (12-15τμ) και το καλύπτει, για τα δικά μου δεδομένα μια χαρά. Τα τελευταία 2 χρόνια το έχω να παίζει χωρίς τα surround λόγω προβλήματος χώρου μετά από αλλαγές επίπλων στο δωμάτιο.
Ο λόγος που το δίνω πλέον είναι γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα να συνδεθεί με κάποιον media player, όπως περιγράφω και εδώ.
Για κάποιον που θέλει να βλέπει απλά dvd, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Να τονίσω ότι δεν του έχω περάσει ποτέ κάποιο firmware, και πάντα έβλεπα dvd τα οποία μετέτρεπα με winavi και τα έγραφα σε dvd+rw sony. Ποτέ μέχρι τώρα δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα στο συγκεκριμένο συνδυασμό.
Εν ολίγοις το δίνω 100 ευρώ. Η τιμή είναι σύμφωνα με αυτό που είδα στο amazon

Περιοχή Πειραιάς. Ευχαριστώ.!

GOM

Reaction score
43
Απάντηση: Sony DAV DZ 100

Επίσης, επειδή κοιτάζω και για κανένα v-dac ή ακόμα καλύτερα για μια audiotrack prodigy cube, αν κανείς ενδιαφέρεται, ανταλλαγή και τις διαφορές τις βρίσκουμε....πριν πακεταριστεί για αποθήκη...:107:
pm...
thx!

GOM

Reaction score
43

Επίσης, ανταλλάζεται και με κανένα subaki, 8ιντσο κατά προτίμηση...:102:

thx!

GOM

Reaction score
43

Επανέρχεται...μιας και το είδα σήμερα στην αποθήκη και το λυπάμαι αλλά και στο skroutz.

50 ευρώ και δυνατότητα επιστροφής (3-4 ημέρες) αν σας χαλάσει κάτι.:107:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop