Sony deck TC-K615S (ρύθμιση ταχύτητας )

Reaction score
6
Kαλησπέρα σε όλα τα μελοι ! Eχω ένα θέμα με το deck τις sony TC-K615S που έχω ! Eίχα αλλάξει τα λαστιχάκια του γιατί είχαν χαλάσει και πήρα από την ίδια την sony τα δικά του και τα έβαλα . Παρατήρησα όμως ότι πηγαίνει ένα κλικ πιο γρήγορα. είναι πολύ εκνευριστικό. Εψαξα στο internet κάποιο διάγραμμα με πληροφορίες γιαφτο το μοντέλο ώστε να εξηγεί πιο απόλα τα τριμερακια που έχει πάνω η πλακέτα είναι αυτό για την ταχύτητα έτσι ώστε να την ελαττώσω ένα κλικ αλλα δεν βρήκα τίποτα! Εχει κανεις καμια ιδέα γενικά που να ξέρει γιαφτο το μοντέλο η κάποια σελίδα με τεχνικά στοιχεια που να λέει τι να πειράξουμε για να ρυθμίσουμε την ταχύτητα από το μοτεράκι τις κασέτας !!!:121:

Reaction score
11.755
Συνήθως το ίδιο το μοτεράκι έχει επάνω του ένα τριμεράκι, το οποίο είναι εσωτερικό και έχεις πρόσβαση από μια τρυπούλα στο πίσω μέρος του μοτέρ. Αυτό ψάξε να βρεις και να ρυθμίσεις. Κασέτα ρύθμισης έχεις;

Reaction score
6
Απάντηση: Sony deck TC-K615S (ρύθμιση ταχύτητας )

Είχα di βιντεάκι στο youtube και την τρυπα που λες την έχει και το συγκεκριμένο μοτεράκι αλλα τζίφος μια ώρα στιφογιριζα μπας και καταφέρω να βρω τίποτα μέσα στην τρυπα για να το ρυθμίσω αλλα τίποτα :( . Κασέτα ρύθμισις όχι δεν έχω ! Υπάρχει τέτοια κασέτα ? Βασικά ο τρόπος που θα το ρύθμιζα είναι να βάλω μια γνήσια κασέτα να παίζει και να βάλω και το ίδιο τραγούδι στο pc να παίζει έτσι ώστε να καταφέρω να ρυθμίσω την ταχύτητα με το παίξιμο του τραγουδιού στο pc.

Reaction score
1.614

Εαν πριν την αλλαγη των ιμαντων εχανε στροφες/λεπτο, οι κασετες που γραφτηκαν με την κατασταση αυτη θα ακουγονται τωρα γρηγορα, ενω η ταχυτητα να ειναι τωρα σωστη. Κανε μια ηχογραφηση με τα νεα δεδομενα και κανε συγκριση με την πηγη.

Reaction score
11.755
Re: Απάντηση: Sony deck TC-K615S (ρύθμιση ταχύτητας )

Εαν πριν την αλλαγη των ιμαντων εχανε στροφες/λεπτο, οι κασετες που γραφτηκαν με την κατασταση αυτη θα ακουγονται τωρα γρηγορα, ενω η ταχυτητα να ειναι τωρα σωστη.
Μάλλον δεν ισχύει αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση επειδή:

Βασικά ο τρόπος που θα το ρύθμιζα είναι να βάλω μια γνήσια κασέτα να παίζει και να βάλω και το ίδιο τραγούδι στο pc να παίζει
Με τον όρο γνήσια, μάλλον εννοεί αγορασμένη, προεγγεγραμμένη, οπότε θα έχει γραφτεί με τη σωστή ταχύτητα. Ναι, υπάρχει κασέτα ρύθμισης, με αρχή λειτουργίας όμοια με του δίσκου ρύθμισης στα πικαπ (οπτικό αποτέλεσμα) και τόνο αναφοράς 1000 Hz (αν θυμάμαι καλά). Η βιδούλα (αν υπάρχει) θέλει ψιλό κατσαβίδι. Και η μέθοδος που λες δεν είναι κακή.

Reaction score
6

Ναι αγορασεμνη ενόω . μιας και δεν έχω τα κατάλληλα μέσα όπως την κασέτα που μου λες αποφάσισα έτσι να κάνω την ρύθμιση όπως είπα και πιο πάνω ! Το θέμα είναι ότι η τρυπα υπάρχει στο μοτεράκι αλλα το κατσαβιδάκι που βάζω για να βρω το rifmisti του δεν το βρίσκω ! Σελιγο θα το τρυπήσω από το πασπάτεμα με το κατσαβιδι :) Μέχει τσατίσει απίστευτα ! Απλά σκέφτομαι μήπως δεν το έχει εκεί το ρυθμιστή και ας έχει την τρυπα .Και τελικά τον έχει πάνω στην πλακέτα αυτό το μοντέλο του deck !!

Reaction score
6

Στην πρώτη διεύθυνση δεν υπάρχει φάκελος ! Και στην δεύτερη μου ζητάει να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα όταν κάνω download το αρχείο ! :(

Reaction score
201

Η ρύθμιση της ταχύτητας του μοτερ γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την τρυπίτσα που έχει το ίδιο το μοτέρ!. Απλά θέλει το κατάλληλο κατσαβίδι και αρκετή υπομονή! Αν είσαι στην Αθήνα, πολύ ευχαρίστω να σε βοηθήσω στη ρύθμιση.

Reaction score
1.284

Στην πρώτη διεύθυνση δεν υπάρχει φάκελος ! Και στην δεύτερη μου ζητάει να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα όταν κάνω download το αρχείο ! :(
συγνώμη φίλε ! Το Manual δεν το έχω και αυτά είναι που βρήκα απο το google !
MHN KATEBASEIS Κανένα πρόγραμμα για να κατεβάσεις το "Manual" !

Reaction score
6

Δυστυχώς δεν μένω αθηνα αλλα θεσσαλονίκη . Ενα διπλής κασέτας deck που έχω sony έχει στην πλακέτα που είναι το μοτεράκι κολλημένο ρυθμιστή για την ταχύτητα ! Ασχετα που έχει και την τρυπα το μοτεράκι πάνω. Dimpas Δεν εγκατέστησα κανένα πρόγραμμα εννοείτε μπορεί να είναι οτιδήποτε ! άσε μην κολλήσω τίποτα και τρέχω :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv