Sony Ericsson AB900: new wireless car speakerphone system

Reaction score
49

Το νέο σύστημα ανοικτής ακρόασης αυτοκινήτου της Sony Ericsson.
Κάνει audio streaming από το κινητό (μέσω BlueTooth φυσικά) αλλά το καλύτερο έχει να κάνει με την εκπομπή των mp3 σας (μέσω του ΑΒ900) μέσω συχνότητας Fm στην πηγή του αυτοκινήτου σας.
Φέρνετε σε επαφή το ΑΒ900 με το κινητό σας.
Κάνετε audio streaming από το κινητό στο ΑΒ900 και αυτό με τη σειρά του εκπέμπει σε συχνότητα των Fm για να ακούσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια από τα ηχεία του αυτοκινήτου!
Η δυνατότητα του συστήματος RDS που έχει το ΑΒ900, επιλέγει αυτόματα την καλύτερη δυνατή συχνότητα εκπομπής.

Σαφέστατα και έχει όλες τις ευκολίες μιας ανοικτής ακρόασης αλλά και μεγάλη αυτονομία (26 ώρες ομιλίας και 40 μέρες stand by)
Και το βασικό πλεονέκτημά του ότι μπορεί εύκολα να μεταφερθεί από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο ή ακόμα και στο γραφείο μας.

Διαστάσεις:
20 x 69 x 16 mm
Μάζα: 117 grams
Εμβέλεια: 10m
Αυτονομία: 26h (ομιλία) & 40 μέρες (stand by)
Τιμή: Άγνωστη

Πηγή

Reaction score
3
Απάντηση: Sony Ericsson AB900: new wireless car speakerphone system

Έχω στην κατοχή μου το παλιό, παλιό, παλιό μοντέλο της εταιρίας, βασικά μια αππο τα ίδια αλλά με λιγότερα ψιψιψίνια.
Με έχει βοηθήσει πολύ, το έπαιρνα μαζί μου και στο γραφείο και το είχα ως σύστημα ανοικτής ακρόασης.
Είχε πολύ καλή ποιότητα ήχου και μπορούσες να μιλάς από αρκετά μακριά, το μικρόφωνό είναι αρκετά ευαίσθητο, αλλά ποτέ δε μπούκωσε.
Το σημαντικότερο για εμένα είναι ότι πρόκειται για μια διακριτική after market λύση, που δε φαίνεται πολύ από έξω, οπότε δε κινδυνεύεις να σου ανοίξουν το αυτοκίνητο για να το "απαλλοτριώσουν":116:

Reaction score
49

Και φαίνεται και προσεγμένη κατασκευή Jo!!

Και πέρα από την διευκόλυνση στις κλήσεις σε κίνηση, θα δελεάσει και αρκετούς που θα ήθελαν να ακούσουν την playlist του κινητού του, στο αυτοκίνητο!!

Reaction score
3

Γενικά είναι ένα πλήρες σύστημα το οποίο, σε χαμηλή τιμή, κάνει ότι ένα αρκετά ακριβότερο σύστημα ΚΑΙ είναι φορητό.
Εμείς το βάζαμε και στα δυο αυτοκίνητα.
Τώρα βέβαια στο καινούργιο θα έχει άλλα κόλπα...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης