SONY G70 H VW40?

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Για ρίξτε καμιά γνώμη, όσο γίνεται πιο αντικειμενική!!!
Προβολέα SONY VPL_G70 με scaler faroudja ή SONY VW40?
Δεν με πειράζει το μέγεθος του CRT, για να σας διευκολύνω!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Για ρίξτε καμιά γνώμη, όσο γίνεται πιο αντικειμενική!!!
Προβολέα SONY VPL_G70 με scaler faroudja ή SONY VW40?
Δεν με πειράζει το μέγεθος του CRT, για να σας διευκολύνω!!

Καλα το μεγεθος, τα χρηματα δεν σε πειραζουν?

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: SONY G70 H VW40?

Η τιμή είναι υπέρ του CRT!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Τι να σου πω?
Την απαντηση μου την ξερεις πανω-κατω.
Πλην καποιων ακριβων υλοποιησεων CRT δεν θα εβαζα με τιποτα
σημερα.
Τωρα εαν ρωτησεις τον Βαγγελη πιθανοτατα να σου δωσει
αλλη απαντηση...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Re: SONY G70 H VW40?

Τι να σου πω?
Την απαντηση μου την ξερεις πανω-κατω.
Πλην καποιων ακριβων υλοποιησεων CRT δεν θα εβαζα με τιποτα
σημερα.
Τωρα εαν ρωτησεις τον Βαγγελη πιθανοτατα να σου δωσει
αλλη απαντηση...
Και η δική σου απάντηση μετράει!

Reaction score
8.350
Ηλια,γεια,επειδη γνωριστηκαμε,ως κατοχος G70 επιτρεψε μου να σου πω μια γνωμη.Επειδη ειδα τη μερα του Barco οτι σ'αρεσει πολυ η εικονα CRT,θα σου πω οτι την εικονα αυτη μονο απο CRT θα την παρεις.Τελεια και παυλα.Τωρα,ο ΣΟΝΥ ειναι πολυ τιμιο μηχανακι για τα λεφτα του και μπορω na σου πω οτι θα ζουσα ανετα μαζι του.Αν δεν ειχα ηδη τον προβολεα μου μαλλον θα ειχα παρει τον ΣΟΝΥ.Αξιζει κατι στον CRT?Ναι αξιζει,για να μην κανω περισπουδαστη αναλυση,απλα θα πω οτι ,κατα τη γνωμη μου παντα, υπερεχει κυριως στην κινηση απ' οποιοδηποτε ψηφιακο και εχει καλυτερο μαυρο και χρωματα.Υστερει στην ευκρινεια και την φωτεινοτητα.Αν θελεις ντε και καλα οσο καλυτερη ευκρινεια ειναι καλυτερος ο ΣΟΝΥ.Ο CRTμπορει να παιξει πολυ καλα αλλα θελει παρα πολυ δουλεια για να παρεις τοπ αποδοση.Αλλιως θα παιζει πολυ καλα αλλα θασαι πισω σε ευκρινεια ,αυτο χωρις συζητηση.
Περαν τουτου γενικα ο CRTθελει την φροντιδα του.Θα πρεπει να μαθεις να τον φτιαχνεις και να τον ρυθμιζεις καπου -καπου.Απ'την αλλη οι λαμπες κraτανε ΠΟΛΥ περισσοτερο απο του φηφιακου,οι ωρες που μετρανε οι φηφιακοι ειναι αστεια για τους CRT.
Ως προς το κοστος,οσο και να τον βρηκες,δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου κοστισει περισσοτερο απο τον 40αρη.Επισης,μεχρι να μαθεις μερικα για τον CRT,θα πρεπει ναχεις ανθρωπο να σε βοπηθησει.
Aν θες την γνωμη μου για σενα προσωπικα,νομιζω οτι καλυτερα να παρεις τον 40αρη.
Μια χαρα θα εισαι.:126:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Δημήτρη έχεις δίκιο δε αυτά που λες, όμως έχω πολλές απορίες σχετικά με τους ψηφιακούς που δεν τις έχω ρωτήσει γιατί ίσως φανούν γελοίες, πιστεύω ότι όλες οι κριτικές (εκτός τις τεχνικές) είναι υποκειμενικές, και αφορούν το πως βλέπει ο κάθε ένας το HOME CINEMA! Έχω CRT 10 χρόνια, τον αγόρασα μόνο για να βλέπω STAR-TREK μη γελάς συμβαίνουν και αυτά!! λοιπόν πώς δείχνει ο VW40 σε 4:3? πόσο μικραίνει η οθόνη? Πήγα να δω ένα επεισόδιο σε LCD 32' και είχε γίνει 22', επίσης κάτω από 120' εικόνα δεν θέλω, πάντως από τις απαντήσεις κατάλαβα ότι όποιο από τα 2 διαλέξω θα έχω πολύ καλή εικόνα!! αυτό μου φτάνει, προσωπικά ενδιαφέρομαι πιο πολύ για το έργο που βλέπω, παρά για τις τεχνικές λεπτομέρειες, αυτό που με πειράζει στους ψηφιακούς είναι οι ώρες, δηλαδή βλέπεις έργο με την ώρα? όταν λέει 2000 δεν πρέπει στις 1500 να την αλλάξεις λόγω φωτεινότητας? μα αυτό είναι ένας χρόνος!!! Αυτά με μπέρδεψαν λίγο και ζήτησα την γνώμη σας!!!

Reaction score
164
1500 ώρες σε έναν χρόνο; Αυτό είναι 4 ώρες θέαση κάθε μέρα. Ηλία, αν έχεις χρόνο για δύο ταινίες τη μέρα, κάθε μέρα, σε ζηλεύω!:125:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Re: SONY G70 H VW40?

1500 ώρες σε έναν χρόνο; Αυτό είναι 4 ώρες θέαση κάθε μέρα. Ηλία, αν έχεις χρόνο για δύο ταινίες τη μέρα, κάθε μέρα, σε ζηλεύω!:125:
Συνταξιούχος! μετά από 30 χρόνια αστυνόμευση της Ομόνοιας, 2 πυροβολισμούς (η μία από συνάδελφο, τον ηλίθιο!) και μια μαχαιριά (με σουγιά μέσα στο τμήμα) από χρήστη!!!

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: SONY G70 H VW40?

Συνταξιούχος! μετά από 30 χρόνια αστυνόμευση της Ομόνοιας, 2 πυροβολισμούς (η μία από συνάδελφο, τον ηλίθιο!) και μια μαχαιριά (με σουγιά μέσα στο τμήμα) από χρήστη!!!
Ε, τότε και λίγες βλέπεις! :126:

Reaction score
8.350
Re: Απάντηση: SONY G70 H VW40?

Δημήτρη έχεις δίκιο δε αυτά που λες, όμως έχω πολλές απορίες σχετικά με τους ψηφιακούς που δεν τις έχω ρωτήσει γιατί ίσως φανούν γελοίες, πιστεύω ότι όλες οι κριτικές (εκτός τις τεχνικές) είναι υποκειμενικές, και αφορούν το πως βλέπει ο κάθε ένας το HOME CINEMA! Έχω CRT 10 χρόνια, τον αγόρασα μόνο για να βλέπω STAR-TREK μη γελάς συμβαίνουν και αυτά!! λοιπόν πώς δείχνει ο VW40 σε 4:3? πόσο μικραίνει η οθόνη? Πήγα να δω ένα επεισόδιο σε LCD 32' και είχε γίνει 22', επίσης κάτω από 120' εικόνα δεν θέλω, πάντως από τις απαντήσεις κατάλαβα ότι όποιο από τα 2 διαλέξω θα έχω πολύ καλή εικόνα!! αυτό μου φτάνει, προσωπικά ενδιαφέρομαι πιο πολύ για το έργο που βλέπω, παρά για τις τεχνικές λεπτομέρειες, αυτό που με πειράζει στους ψηφιακούς είναι οι ώρες, δηλαδή βλέπεις έργο με την ώρα? όταν λέει 2000 δεν πρέπει στις 1500 να την αλλάξεις λόγω φωτεινότητας? μα αυτό είναι ένας χρόνος!!! Αυτά με μπέρδεψαν λίγο και ζήτησα την γνώμη σας!!!

αμα βλεπεις πολυ 4:3 βαζεις και αλλη παραμετρο,διοτι οπως θυμαμαι το πρωτο που σε απασχολουσε σε παλιοτερο μηνυμα ειναι αν πιανει καλα ta 1080p ο G70.
Η λαμπα ειναι προβλημα σε ολους τους ψηφιακους και οπως θα διαβασες εδω,μετα τις 300 ωρες πεφτει η αποδοση σε ολους.Ο 40αρης θαχει καποιο προβληματακι σε αυτο τον τομεα πιστευω λογω γενικα χαμηλης φωτεινοτητας,το μονο θεμα που θα με απασχολουσε κι εμενα.
Επισης σε περιπτωση που πας σε CRT δεν βλεπω τι να το κανεις το Faroudja.Εγω παιζω με HTPC και το πιο πιθανο ειναι ναχα παρει και κανενα PS3 για μπλου-ρεη.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Λοιπόν Δημήτρη το έκλεισα τον G70, και περιμένω να μου τον στείλουν από Κρήτη, όπως είπες βλέπω πολύ 4:3 δηλ. τηλεόραση και σειρές όπως SeaQuest, STAR TREK, και άλλα παλιά και αγαπημένα, τώρα φιάχνω σε DVD το Η ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ έχω αρκετά επεισόδια, επίσης πολύ FILMNET, βλέπεις με ενδιαφέρει πολύ το 4:3, τέλος πάντων έχω μεγάλη αγωνία για το πώς θα φαίνεται στο ταβάνι μου αυτό το τέρας, όχι οτι ο SELECO είναι πολύ μικρότερος, αλλά αυτός είναι 30 πόντους πιο μακρύς!! Έχω στραβωθή στο Ίντερνετ αυτές τις ημέρες μέχρι και το service manual βρήκα!!! συνεννοήθηκα με τον Βαγγέλη για τοποθέτηση, (νάναι καλά ο άνθρωπος) που βοήθησε γιατί αλλιώς θα τον είχα στο κουτί μέχρι και 2 μήνες!! Θα τον ευχαριστήσω και μετά την εγκατάσταση γιατί όπως πιθανόν ξέρεις, όλα είναι ρίσκο, θα παίξει? δεν θα παίξει? κάτι σαν να μαδάς την μαργαρίτα δηλαδή.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.140

Πω πω G70!!
Καλορίζικος και καλοθέατος. Καλά έκανες. :cool_4:
Αλλά, πήρες που πήρες. Δεν έπαιρνες τον G90 να τελειώνει η ιστορία. :614:

Reaction score
8.350
Καλοριζικος Ηλια!!!!!!!κυριε...συναδερφε:403:
πιστευω οτι θα τον ευχαριστηθεις.Αν χρειαστεις κατι εδω ειμαστε.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! τον G90 τον έβρισκα απο 7000 εως 10000 σύν τα μεταφορικά, ποσά που τώρα δεν διαθέτω, βλέπεται ένας γάμος σήμερα στοιχίζει περίπου 10000 δηλαδή μέχρι τον Σεπτέμβριο που παντρεύω την μεγάλη μου θα έχω χαλάσει τέτοιο ποσό, πάλι καλά που πήρα και αυτόν, ο Βαγγέλης ξέρει την κατάσταση, όπως καταλαβαίνεται εάν της έλεγα δεν παντρεύεσαι γιατί εγώ θέλω G90 δεν θα μιλάγαμε τώρα, θα με έψαχνε η Νικολούλη!!!

Reaction score
16
Να σου ζησουν Κυρ-Ηλια..
Δημητρη δεν πιστευω να εισαι ο συναδερλφος που εκπυρσοκροτησε?
Κυρ Ηλια αυτος ο συναδελφος σου πρεπει να βλεπε πολλες ταινιες..Γι αυτο προσοχη στα αστυνομικα...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Αγαπητέ μου δυστυχώς οι ηλίθιοι δεν λείπουν από καμία δουλειά, και περνάνε καλά, ο συγκεκριμένος επειδή έπαιζε μπάλα είχε και ειδική μεταχείριση, ρεπό κτλ. εγώ ήμουν στον δρόμο και αυτός στο σπίτι του! γιατί κουραζόταν στις προπονήσεις, και έπρεπε το τμήμα να παίρνει τα κύπελλα! (έχει μαζέψει πολλά!) εις βάρος βεβαίως των υπόλοιπων συναδέλφων, εάν ήσουν στην ομάδα πέρναγες ζάχαρη, εάν όχι άστα, και αυτή η κατάσταση για πολλά χρόνια όχι αστεία!!!

Reaction score
16
Μου θυμιζει το σχολειο που μπαιναμε στην παρελαση για να χανουμε μαθημα..

Και ισως να μετανιωναμε γι αυτο που καναμε τοτε αν δεν ακουγαμε τετοιες ιστοριες αλλα προσωπικα δεν το μετανιωσα ουτε μια στιγμη..
Αυτη η χωρα με διωχνει μερα με τη μερα με τη συμπεριφορα της...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.460
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO