SONY G70 H VW40?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.140
Απάντηση: Re: SONY G70 H VW40?

Αυτη η χωρα με διωχνει μερα με τη μερα με τη συμπεριφορα της...
Χμμμ..... Α ρε Τζίμη. Δίκιο έχεις.
Τι σε περιμένει ακόμη. Ελπίζω εσύ και οι άλλοι της γενιάς σου να έχετε περισσότερο μυαλό.

Reaction score
16
Θα δειξει.. Εγω προσωπικα σκεφτομαι για Σουηδια η Νεα Ζηλανδια που ειναι πολυ ομορφα εκει..Ειναι φτηνοι οι προβολεις εκει? (Κυρ-Ηλια οφ τοπικ στο κανα το βουλωνω)...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: SONY G70 H VW40?

Δεν έχω πρόβλημα παιδιά, μήπως έχουν άλλοι δεν ξέρω!! Ά ντε να έρθη το εργαλείο να δούμε άσπρη μέρα ( HD) και εμείς!!!:142:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ευχαριστώ Λευτέρη! Σήμερα τον παρέλαβα! τον έχω στο σαλόνι (στο πάτωμα) η γυναίκα έφτιαχνε βαλίτσες αλλά την καλμάρισα, και από Δευτέρα περιμένω καλώδιο HDMI σε DVI SUPRA 8 μ, και θα συνενοηθώ με τον Βαγγέλη για την εγκατάσταση!!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751

Ευχαριστώ Λευτέρη! Σήμερα τον παρέλαβα! τον έχω στο σαλόνι (στο πάτωμα) η γυναίκα έφτιαχνε βαλίτσες αλλά την καλμάρισα, και από Δευτέρα περιμένω καλώδιο HDMI σε DVI SUPRA 8 μ, και θα συνενοηθώ με τον Βαγγέλη για την εγκατάσταση!!!
Την καλμαρισες?
Αν και παλιος κανεις λαθη Ηλια μου!!:126:

Με γεια το εργαλειο φιλε!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Μην παίρνεται τα λόγια μου τις μετρητοίς αγαπητέ Νίκο, ακόμα προσπαθώ να την καλμάρω εάν δεν τα καταφέρω τελικά, απλά δεν θα τον βάλω στο ταβάνι μου (της) και θα πάω για άλλον !!! εγώ να είμαι καλά και λύσεις υπάρχουν, κάνω λάθος? (πάντως οι κόρες μου είναι μαζί μου!)

Reaction score
175

Στο Αιγαιο εχει μεχρι 3β :137:

Καλες θεασεις να εχεις φιλαρακο!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Στο Αιγαιο εχει μεχρι 3β

Καλες θεασεις να εχεις φιλαρακο!
Στο σπίτι μέχρι ένα 7άρι!!!! :142:

Reaction score
175

Στο σπίτι μέχρι ένα 7άρι!!!! :142:
Ενας καλος καπετανιος δε σκιαζετε το 7αρι.

Απο το 10ρι αρχιζει η θυελλα:137:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ευτυχώς έχω και δύο μούτσους που βοηθάνε την κατάσταση!!! :142:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Λοιπόν παιδιά, ήρθε ο Βαγγέλης και μου έδωσε μερικές πολύ απογοητευτικές λύσεις, βλέπεται το ταβάνι στο σαλόνι μου είναι χωρισμένο στο 1/3 από μια κολώνα, τελικά αποφάσισα να μην βάλω καθόλου προβολέα!! Όταν λοιπόν μαζεύτηκε η οικογένεια τους ανακοίνωσα την απόφασή μου, προβολέας τέλος!! πέσανε να με φάνε, (τώρα που τον πήραμε θα τον βάλουμε) ήταν η απάντηση!!!! οπότε από Δευτέρα θα ορίσω ραντεβού με τον καλό άνθρωπο! μην επαναλαμβάνουμε ονόματα! για την εγκατάσταση (όσο γίνεται σε καλύτερη θέση) του G70!!! Αυτή είναι η ιστορία, ευτυχώς, ο προβολέας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, πολύ καλύτερη από ότι περίμενα!!! πάρτε και μια foto απο την κατάσταση!! Όταν έχω νέα θα σας τα πω!!

Attachments

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Δυστυχώς! οι δύο κρεβατοκάμαρες, που δεν γίνεται να τοποθετηθούν όλα αυτά (ηχητικά κτλ.) Θα προσπαθήσω με τον Βαγγέλη μήπως βρούμε την βέλτιστη λύση (τοποθέτηση) στο κενό πίσω από τον SELECO, βέβαια θα έχουμε κάποιο πρόβλημα αισθητικής!! αλλά ή αυτό ή τίποτα, βλέπεται είναι αυτό το 4:3 που με τρώει, στον VW40 που ήταν η εναλλακτική, θα έπρεπε όταν ήθελα 4:3 να ξεχειλώνω την οθόνη με το ηλεκτρικό zoom!!!
δηλαδή δεν φτάνουν οι αλλαγές λάμπας, θα έχω κάθε λίγο και λιγάκι να κάνω zoom με το τηλεκοντρόλ!!! και να έχω δώσει και 2500 χιλιάρικα έ όχι!!! Μιχάλη σε ευχαριστώ! :140:

Reaction score
8.350
Βρε Ηλια δεν καταλαβαινω τιποτα.Δεν θα τον βαλεις στη θεση του Seleco????Ποιο ειναι το προβλημα???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.460
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO