sony HS-50

Reaction score
0

Ειστε τυχεροι στην ελλαδα. Εδω στην Κυπρο εχουμε πολυ λιγες ευκαιριες να δουμε εναν προβολεα στημενο σε καποιο μαγαζι, ακομα και αν τουσ παρακαλας να σου τον πουλησουν. Ασε που δεν εχουν ιδεα τι πουλανε.
Επειδη τα λεφτα του optoma ειναι καπως αρκετα, σκεφτηκα τον SONY HS-50. Αλλα οσες φορες στο παρελθον εχω δει LCD προβολεα, με ενοχλουσε πολυ το δικτυ τους. Ελπιζω να δω τον προβολεα την αλλη βδομαδα (θα μου τον στησουν μονο για μενα σε μια αποθηκη - σκεφτειτε τωρα ) αλλα εσεις τι λετε για το δικτυ του 50? Τον/το εχετε δει?

Reaction score
0
Φίλε το συγκεκριμένο μηχάνημα θα το χαρακτήριζα διχασμένη προσωπικότητα ...
Το έχω δυο φορές και το ίδιο και αρκετοί γνωστοί μου. Πρώτα η προσωπική άποψη
Στις δυο κλαδικές εκθέσεις που έγιναν πέρυσι, στην μια δεν βλεπόταν και στην άλλη πέταγε (???) το μόνο που μπορώ να πω είναι ρυθμίσεις... την άποψη μου επιβεβαιώνει και η θέαση φίλου που τον είδε στην έκθεση (με το καλό στήσιμο) πήγε τις γιορτές να τον πάρει και σε Sony Center που τον είδε έπαιζε χάλια και κάνεις δεν μπορούσε να τον βοηθήσει... τώρα αν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα ... οι ανθρώποι που τα πωλούν δεν τους ενδιαφέρουν η Sony δεν μπορεί να τους εκπαίδευση σωστά ...

Πάντως το screen door είναι ανεπαίσθητο ως μηδενικό αυτό που με ενόχλησε ήταν (στο κακό στήσιμο) η έλλειψη μαύρου και τα παλ χρώματα με μια ελαφριά πρασινηλα . Στο κάλο στήσιμο με εντυπωσίασε τα ζωντανά χρώματα και δυνατό κοντράστ

Reaction score
13
GeonX γνωρίζεις κάποιο κατάστημα που να το έχει καλά στημένο για να βγάλουμε μια σωστή άποψη γαι τον συγκεκριμένο προβολέα.Διότι θεωρώ ότι σαν μηχάνημα πρέπει να είναι καλό ...αλλά τα λεφτά είναι πολλά για να τα δώσει κάποιος για αγορά ακούγοντας μόνο φήμες....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Θα συμφωνησω απολυτα με την γνωμη του GeonX, οσον αφορα την πρωτη εκθεση διοτι μονο εκει τον ειδα.Πηγα μαλιστα 2 φορες για να διαπιστωσω τι δεν πηγαινε καλα.
Παντως παιρνει ενα ελαφρυντικο...λογω εκθεσης.
Στην δευτερη ακουσα πως επαιζε πολυ καλυτερα.
Δυστυχως δεν τον εχω πιασει ακομα στα χερια μου.

Για μια εκτενεστατη παρουσιαση(οπως παντα) δειτε:
http://www.cine4home.de/tests/projektoren/SonyVPLHS50/HS50Test.htm

Παντως η βαθμολογια στην εικονα δεν ειναι και απο τις μεγαλυτερες....

Reaction score
191
τον ειδε ενας φιλος μου μαζι με τον οπτομα 77 και ο σονυ ειχε καλυτερο μαυρο.

εντωμεταξυ οι ασχετοι στο sony center επαιζαν τον 50 με s-video!!!!!και οταν τον ρωτησε ο φιλος μου μα καλα τετοιο προβολεα του δινετε s-video?και του ειπαν οτι αυτοι που περνουν προβολεις δεν θα δωσουν λεφτα για dvd!!! θεε μου τι αλλο θα ακουσω! :?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αμαν, Λαμπρο την εκανες την κουτσουκελα σου :lol:

Θα τους παρει ο δια... εμ, ο Ανδρεαδης ηθελα να πω :mrgreen:

Reaction score
0
Λαμπρό λίγο δύσκολο να έχει καλύτερο μαύρο από τον Optoma, σίγουρα έχει καλό μαύρο για LCD...

Ανδρεά, εν μέρει έχουν δίκιο για ψάξε πόσα DVDp τις Sony έχουν DVI - HDMI έξοδο... αυτός δεν είναι λόγος για να το σκοτώνουν το player βέβαια...

Πάντως στην έκθεση έπαιζε με component an θυμάμαι καλά ... και το

Reaction score
0
Απο οτι εχω διαβασει,καταλαβα οτι δεν εχει καλο scaler και για να δειξει την εικονα που μπορει να δωσει, πρεπει να του δωσεις ετοιμο ψηφιακο προοδευτικο σημα. Αν καταφερω να τον δω θα σας πω και τη ταπεινη μου αποψη. Ελπιζω παντως να μην μου αρεσει γιατι δεν θελω να καταληξω με LCD. Και δεν ειναι πραμα που αγοραζεις καινουριο καθε χρονο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.331
Members
38.684
Νεότερο μέλος
C . papadakis