Sony hw15-mod 2009

Reaction score
640
δισκακι εννοεις?δεν βελπω σχεδόν ποτε δισκακια,αλλα δεν εχω παρατηρησει τιποτα.Αντιθέτως σε 24 καρρε οποτε εχω δει με ενοχλεί τρομερα.
Σου συμβαινει ακριβως το αντιθετο υλικο 24 hz σε αναλυση 60 hz συμβαινει συνηθως οταν βλεπεις με εξοδο της εικονας απο υπολογιστη .
Εαν δεν βλεπεις ουρανιο τοξο στον optoma δεν θα σε ενοχλει η θεαση στον 1070 δεν εχουν μεγαλες διαφορες στην ταχυτητα του χρωματικου τροχου .

Reaction score
8.350
Σου συμβαινει ακριβως το αντιθετο υλικο 24 hz σε αναλυση 60 hz συμβαινει συνηθως οταν βλεπεις με εξοδο της εικονας απο υπολογιστη .
Εαν δεν βλεπεις ουρανιο τοξο στον optoma δεν θα σε ενοχλει η θεαση στον 1070 δεν εχουν μεγαλες διαφορες στην ταχυτητα του χρωματικου τροχου .
παιδια και τα δυο θεματα ειναι εμπειρικα,δεν με ενδιαφερει η θεωρια.Σας λεω την εμπειρια μου.Το θεμα ταχυτητας του χρωματκου τροχου δεν καλυπτει προφανως το φαινομενο ρεηνμπο,διοτι η διαφορα μεταξυ του Οπτομα και του Μπενεκιου στα ματια μου είναι τεραστια.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Εγώ πάντως στα 60hz βλέπω καλύτερα! και στους δύο ψηφιακούς μου, όσο για το rainbow, όντως ο benq έχει αρκετό,
όμως ο φίλος προσπαθεί με λίγα να πάρει πολλά! το οποίο είναι λίγο δύσκολο!
Επίσης όποιος ανοίγει ένα θέμα, πιο πολύ το κάνει γιατί ενδιαφέρεται (να ρωτήσει) ο ίδιος, όχι για τους άλλους!

Reaction score
640
Εγώ πάντως στα 60hz βλέπω καλύτερα! και στους δύο ψηφιακούς μου, όσο για το rainbow, όντως ο benq έχει αρκετό,
όμως ο φίλος προσπαθεί με λίγα να πάρει πολλά! το οποίο είναι λίγο δύσκολο!
Επίσης όποιος ανοίγει ένα θέμα, πιο πολύ το κάνει γιατί ενδιαφέρεται (να ρωτήσει) ο ίδιος, όχι για τους άλλους!

Δεν ειναι λογικο να βλεπεις υλικο 24hz στα 60 και να βλεπεις καλυτερα .
Ποιες ειναι οι συσκευες σου και πως εχεις κανει αυτην την ρυθμιση ?

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Οι προβολείς μου είναι ο OPTOMA HD 20 και JVC HD350W, επίσης καλύτερα βλέπω και στον SONY G70 που έτσι κι αλλιώς δεν παίζει 24hz!

Reaction score
9
Πιστεύω όμως κοντά στα 1500Ε+ πλέον υπάρχουν πολύ καλές επιλογές epson tw8100 , panasonic pt6000! Που δεν είναι πολλά χρήματα και ικανοποιητικότατη ποιότητα απότι ακούω!

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος όμως για τον Benq 1070? Με το που λέω κάτι για rainbow ή jadder ή κάτι άλλο αρνητικό, εντυπωσιάζονται πολλοί! μόνο εγώ βλέπω αρντηικά σε αυτόν τον προβολέα?
έχει πολλές καλές κριτικές όντως!
Αλλά πιστεύω οι καλές κριτικές είναι συνάρτηση της τιμής του!
Δηλαδη (φαντάζομαι) είναι ένας καλός προβολέας για τα 700 Ε που κοστίζει ! μην τον συγκρίνουμε με προβολείς των 2000+ ευρώ !
ετσι δεν είναι ?!..[/QUOTE]

Reaction score
8.350
Πιστεύω όμως κοντά στα 1500Ε+ πλέον υπάρχουν πολύ καλές επιλογές epson tw8100 , panasonic pt6000! Που δεν είναι πολλά χρήματα και ικανοποιητικότατη ποιότητα απότι ακούω!

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος όμως για τον Benq 1070? Με το που λέω κάτι για rainbow ή jadder ή κάτι άλλο αρνητικό, εντυπωσιάζονται πολλοί! μόνο εγώ βλέπω αρντηικά σε αυτόν τον προβολέα?
έχει πολλές καλές κριτικές όντως!
Αλλά πιστεύω οι καλές κριτικές είναι συνάρτηση της τιμής του!
Δηλαδη (φαντάζομαι) είναι ένας καλός προβολέας για τα 700 Ε που κοστίζει ! μην τον συγκρίνουμε με προβολείς των 2000+ ευρώ !
ετσι δεν είναι ?!..
ο Μπενεκιου όπως λες ειναι μια πολύ τιμια προταση στην κατηγορια τιμης του.
Για τον Πανασονικ δεν γνωριζω.Καποτε τους βλέπαμε,Ομολογω οτι εχω καιρο να δω Πανασονικ.,Την κατηγορια την εχει κατακτησει η Επσον.

Reaction score
9
Το μόνο κακό για μένα στην Epson tw8100 είναι ότι βγήκε το 2012 και πλέον δεν παράγεται....
οπότε λογικά θα βγάλει καινούργιο μοντέλο..
Και θα ξενερώσω αν τον αγοράσω τώρα και σε μερικου΄ς μήνες βγεί καινούργιο!

έτσι δεν είναι?
Έχετε ακούσει κάτι για καινούργιο epson?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.878
Να μην ξενερώσεις γιατί οι διαφορές είναι πολύ μικρές με τα σημερινά μοντέλα.

Όσο για νέο μοντέλο στο ίδιο κόστος που θα βγει μέσα στο 2015, πιστεύω ότι πάλι μικρές θα είναι οι διαφορές.

Reaction score
8.350
Το μόνο κακό για μένα στην Epson tw8100 είναι ότι βγήκε το 2012 και πλέον δεν παράγεται....
οπότε λογικά θα βγάλει καινούργιο μοντέλο..

έτσι δεν είναι?
Έχετε ακούσει κάτι για καινούργιο epson?
εγω θα σουλεγα να πας να τον παρεις και να ευχαριστηθείς καμμια ταινιουλα αντι να αγχωνεσαι.
.Αν τρώγεσαι με το μελλον δεν προκειται να παρεις τιποτα.Δες το ετσι,που ισχυει για ολους.Οτιδήποτε και να αγορασεις ,ωσπου να το βαρεθείς θαναι μεταχειρισμενο και θαχει παλιωσει.Αν σκέφτεσαι αξια μεταπωλησης η διαφορα θαναι ελαχιστη.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.539
Αν υποτεθεί ότι θα βγει αντικαταστάτης του 8100 και η διαφορά είναι ίδια μ' αυτή των 9100-9200, θα τον έπαιρνα τώρα και θα ξένοιαζα, γιατί η διαφορά είναι ανάξια λόγου.

Όπως λέει ο Δημήτρης, ευχαριστήσου καμιά ταινία τώρα, αντί να τρώγεσαι με το τι θα βγει αύριο. Πάντα αύριο θα έρχεται κάτι καλύτερο. Ε, και;

Reaction score
15.548
αλλαξα γουστα εγινα dlp ακιας .
Ξερω η δηλωση αυτη θα στεναχωρησει τον Κωστη αλλα τι να κανουμε
τι εγραψες βρε και δεν το διαβασα..!!

εγω να ξερεις οτι δεν στεναχωριεμαι με τιποτα προκειμενου να βλεπει αυτο που θελει ο καθενας......

ξερω αργα η γρηγορα θα κανει αυτο που λεω η θαρθει στα λογια μου
..... :laugh::laugh::laugh:

Reaction score
9
Δεν ανοίγω νέο thread για να μη με πάρετε στο ψιλό ...:)

ειχα το δίλλημα μεταξύ Panasonic pt-at6000 γιατί τον βρήκα σε καλή τιμή και Epson tw7200ή 9200.

μαλλον κλείνω προς Epson, μετα τις συμβουλές και των περισσότερων σας!!!

Το δίλλημα που θέτω ειναι αξίζει τα σχεδόν 500€ παραπάνω ο 9200 , απο τον 7200 ?
υπερέχει στο μαυρο , αλλα δεδομένου οτι δεν εχω dedicated home cinema room , (θα προβάλλω σε σαλόνι 4.3*3.3m , οι τοίχοι δεν ειναι λευκοί , αλλα ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις) θα καταλάβω τη διαφορά στο μαυρο και στη γενικότερη ποιότητα εικόνας μεταξύ των δυο προβολέων . Υπερέχει και σε γενικότερη ποιότητα εικόνας ο 9200 , εκτός του μαύρου ?

επισυναπτω και τον εξής σύνδεσμο που με έβαλε σε σκέψεις για τον 7200.

https://www.avforums.com/review/epso...r-review.10239

Reaction score
8.350
Δεν ανοίγω νέο thread για να μη με πάρετε στο ψιλό ...:)

ειχα το δίλλημα μεταξύ Panasonic pt-at6000 γιατί τον βρήκα σε καλή τιμή και Epson tw7200ή 9200.

μαλλον κλείνω προς Epson, μετα τις συμβουλές και των περισσότερων σας!!!

Το δίλλημα που θέτω ειναι αξίζει τα σχεδόν 500€ παραπάνω ο 9200 , απο τον 7200 ?
υπερέχει στο μαυρο , αλλα δεδομένου οτι δεν εχω dedicated home cinema room , (θα προβάλλω σε σαλόνι 4.3*3.3m , οι τοίχοι δεν ειναι λευκοί , αλλα ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις) θα καταλάβω τη διαφορά στο μαυρο και στη γενικότερη ποιότητα εικόνας μεταξύ των δυο προβολέων . Υπερέχει και σε γενικότερη ποιότητα εικόνας ο 9200 , εκτός του μαύρου ?

επισυναπτω και τον εξής σύνδεσμο που με έβαλε σε σκέψεις για τον 7200.

https://www.avforums.com/review/epso...r-review.10239
δεν τον εχω δει τον 7200 οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω ακριβως,,αλλα στο ρηβιου λεει ότι η ιριδα είναι για τα μπαζα,και υστερει σε όλα ο 7200.Τωρα αν αξιζει για σενα η διαφορα 500 ευρα μονο εσυ μπορεις να το πεις,κανενας άλλος.Εγω παντως δεν θα τον επαιρνα αν μπορουσα να δωσω τα παραπανω.

Reaction score
15.548
καλος ειναι και ο 7200 ....θα μεινεις ευχαριστημενος

αλλα εχει τα ιδια χρηματα με τον 8100 που ειναι καλυτερος !!!!

Reaction score
9
Ο 8100 λέει out of production , και τον εχει μόνο ένα κατάστημα .. Λέτε να ειναι κανά demo /ανοιγμένο ?

Reaction score
9
Τι σημάνει αυτό ?? οτι θα ειναι ανοιγμένος ο προβολέας ?

Δε θα ειναι κλειστός στο κουτί του ?

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.107
Members
38.651
Νεότερο μέλος
Gver1