Sony KDL-40D3550

PGM

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους ,

θα ηθελα να ρωτησω αν η συγκεκριμενη τηλεοραση ειναι καλη αγορα ? Μου την εκαναν σημερα δωρο και θελω να τσεκαρω αν πρεπει να την κρατησω ή να παρω κατι αλλο καλυτερο ....
Η τηλεοραση προοριζεται για ταινιουλες κυριως - μπαλιτσα και ισως κανενα ps3 μελλοντικα !!

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας

VG

Reaction score
0
Απάντηση: Sony KDL-40D3550

Καλησπερα σε ολους ,

θα ηθελα να ρωτησω αν η συγκεκριμενη τηλεοραση ειναι καλη αγορα ? Μου την εκαναν σημερα δωρο και θελω να τσεκαρω αν πρεπει να την κρατησω ή να παρω κατι αλλο καλυτερο ....
Σαβουρα σου φερανε,πες μου ποτε θες να ερθω να σε απαλλαξω- χωρις χρεωση.

PGM

Reaction score
0
βρε δεν ειμαι και αχαριστος, ηθελα να τσεκαρω σαν τηλεοραση "τι λεει " ...... :D

Reaction score
0
Καλή σειρά χωρίς τίποτα το εντυπωσιακό. Low κατηγορία κόστους αλλά και όχι φθηνή για δώρο. δεν εντυπωσιάζει με την εικόνα της καθώς ανήκει στη προ "sharp" εποχή , αλλά παράλληλα είναι μια ευπρεπής επιλογή για ταινιούλες και μπαλίτσα 'οπως λές!
Εξάλλου εάν πας να την αλλάξεις δεν νομίζω ότι θα κερδίσεις με τη σημερινή τιμή της!

PGM

Reaction score
0
με εβαλες σε σκεψεις γμτ ........ειδα τυχαια τις προαλλες την σειρα 6 της Samsung σε 40αρα και επαθα πλακα ....μαλλον δεν θα ζησω κατι αντιστοιχο σε ποιοτητα εικονας και ειδικα σε ταινιουλες που εχω τρελα :(

Reaction score
0
Φιλε μου σαν δωρο ειναι SUPER.
Βεβαια δεν μπορεις να την συγκρινεις με την Samsung σε χαρακτηριστικα αλλα αυτο που θα σε φτιαξει λιγο ειναι οτι δεν μπορεις να την συγκρινεις και σε τιμη.

η D3500 εντιμη για τα λεφτα της, Καλορυζικη

Reaction score
0
πολυ εντιμη για τα λεφτα της αυτο ειναι σιγουρο,απο κει και περα βεβαια δεν συκρινεται με Α656-W4000-W4500

PGM

Reaction score
0
Καλημερα και ευχαριστω για τις απαντησεις σας ..... :) Παμε στο 2ο βημα τωρα. το στησιμο home cinema - θα ανοιξω θεματακι στην καταλληλη κατηγορια ωστε να με διαφωτισετε !! :)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv