Sony KDL-55x4500 +calibration

Reaction score
0
Παιδια ειχα την τηλεοραση αυτη καιρο τωρα και ημουν ενθουσιασμενος γιατι δεν ειχα παρει την Plasma Kuro που ηταν η εναλλακτικη μου επιθυμια.Πριν λιγες μερες μου εστειλε καποιος απο το AVSforums το καταλληλο Calibration.Δυστυχως μονο οι προβολεις νομιζα οτι χρειαζονται ...καλιμπρα.Το αποτελεσμα απο το μαθημα.Μια αλλη φανταστικη τηλεοραση που δεν μπορουσα να φανταστω οτι ενα καλο Tweak θα μου εδινε μια Kuro!!! LCD.

Reaction score
4.237
Παιδια ειχα την τηλεοραση αυτη καιρο τωρα και ημουν ενθουσιασμενος γιατι δεν ειχα παρει την Plasma Kuro που ηταν η εναλλακτικη μου επιθυμια.Πριν λιγες μερες μου εστειλε καποιος απο το AVSforums το καταλληλο Calibration.Δυστυχως μονο οι προβολεις νομιζα οτι χρειαζονται ...καλιμπρα.Το αποτελεσμα απο το μαθημα.Μια αλλη φανταστικη τηλεοραση που δεν μπορουσα να φανταστω οτι ενα καλο Tweak θα μου εδινε μια Kuro!!! LCD.
ψραψε και σε εμας τις τιμες που χρησιμοποιησες εκτος και αν χρησιμοποιησες hardware tool!

Reaction score
0
Προσοχη οι παρακατω ρυθμισεις ειναι για 720p HDMI MINIMUM Picture Modes Picture Mode : Standard ¡ Color Temperature : Warm 2 ¡ Aspect Ratio : Full ¡ Picture Settings Backlight : 3 ¡ Picture (Contrast) : 95 ¡ Brightness : 50 Color : 52 ¡ Hue : 0 ¡ Color Temperature : Warm 2 ¡ Sharpness : 30 ¡ Noise Reduction : Off ¡ MPEG Noise Reduction : Off ¡ DRC Mode : Off ¡ Advanced Settings Black Corrector : Off ¡ Advanced CE : Off ¡ Noise Reduction : Off ¡ MPEG Noise Reduction : Off ¡ DRC Mode : Off ¡ Advanced Settings Black Corrector : Off ¡ Advanced CE : Off ¡ Gamma : Off ¡ LED Dynamic Control : Standard ¡ Auto Light Limiter : Off ¡ Clear White : Off ¡ Color Space : Standard ¡ Live Color : Off ¡ White Balance : Factory Default ¡ Detail Enhancer : Off ¡ Edge Enhancer : Off ¡

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab